ש-א-ל-ה....!

Anna Karenina

New member
../images/Emo26.gif ש-א-ל-ה....!

טוב ,אז ככה..בעקבות דיון עם חברה שלי בנושא, החלטתי להעביר אותו גם אליכם, על מנת לקבל החלטה.
כמובן שהשאלה מופנית לבנים ולבנות כאחד...
נניח והייתם מכירים מישהו, שהאופי והאישיות שלו פשוט מדהימים, והצלחתם להתחבר אליו תוך שניות, אבל מבחינת מראה, הוא לא המראה שתמיד "עשה לכם את זה"? זאת אומרת...הוא לא מכוער ברמות מגעילות, אלא פשוט לא דוגמן השנה. הייתם יוצאים איתו בכל זאת? מה היה מונע מכם (ומכן..) לצאת איתו? האם הייתם יוצאים איתו בכל מחיר, רק בגלל החיבור המדהים באופי??

הצילצול

New member
כן!

אם התחברת אליו באופן מדהים! אבל היופי שלו לא משהו את תלמדי לאהוב גם את היופי שלו

Anna Karenina

New member
למה אתה מדבר ישירות אלי?

מטרת הדיון היא לעזור לחברה שלי להגיע להחלטה...לא שלי..!

Anna Karenina

New member
אבל תודה רבה..! ../images/Emo13.gif

עוד עצות, אנשים נבונים, יפים וחכמים שלי??

Anna Karenina

New member
סליחה מותק..!! ../images/Emo13.gif

ועכשיו, אחרי שקראתי את החתימה שלך, אני מרגישה די טפשה...

bellka

New member
אז ככה אני בן ו...

את האמת לא משנה עד כמה האופי מדהים יופי משחק תפקיד לא פחות חשוב אלא חשוב באותה מידה בדיוק ואותי אישית הבחורה המדהימה הזאת אם האופי המדהים הזה והתחברות הנדירה הזאת מקסימום יכולה להיות ידידה ולא יותר..

המלצה שלי-

אם הוא לא עושה לה את זה, לא מושך אותה אפילו בצורה הכי בסיסית- לא כדאי ללכת על זה. חיבור יכול להיות נהדר בין ידידים, אבל אם הוא לא רואה את זה ככה- זה יתפתח ליותר (מבחינה ריגשית) אצלו ואז חבל, מאבדים ידיד שיחל להיות נהדר...

Anna Karenina

New member
תשמע...ממה שהבנתי ממנה,

היא לא הסתכלה עליו מבחינת מראה, והוא פשוט היה מדהים אליה, היא הצליחה להתחבר אליו באישיות והכל. הדילמה שלה, (שלדעתי היא מעניינת ביותר, ומעסיקה עוד רבים), היא האם לצאת עם מישהו שהוא קצת פחות "יפה" לפי איזשהו קנה מידה, שהעולם שלנו הציב? האם לצאת עם מישהו, שהוא רק "חמוד" בעיניה, ולא הבנאדם הכי חתיך עלי אדמות שהיא אי פעם פגשה?? אני אישית, אמרתי לה שמבחינתי מראה פחות חשוב, והוא לא דוחה! הוא חמוד מאוד, הוא פשוט לא דודי בלסר הבא, אין מה לעשות.
ומנסיון, יצאתי גם עם אנשים "פחות יפים", שהיה לי הרבה יותר כיף איתם, מאשר עם כל מיני יפיופים בשקל.

Anna Karenina

New member
זה מה שאמרתי לה...

אמרתי לה גם, שיופי הוא דבר זמני וחולף, ושהוא באמת פרט שולי, כך גם לגבי התגובות שהיא עשויה לקבל, ("מה בחורה יפה כמוך עושה עם אחד כמוהו"?) לא צריכות לשבור אותה, כי כמו שאמרת, חיבור כזה הוא באמת נדיר..... אבל מה דעתכם?? מה הייתם עושים במקומה??

krasnoludek

New member
אני פגשתי את חבר שלי לפני

שנתיים דרך ידיד משותף דיברנו לפני זה בטלפון ובאי סי קיו והשיחות זרמו גם כשפגשתי אותו השיחה מאוד זרמה, לטעמי מבחינת המראה הוא לא היה משהו, אבל הרגשתי שהשיחות שלנו הן ממש שיחות נפש וגם יכלתי לדבר איתו על הכל- מה שמאוד נדיר אצלי. ולכן החלטתי סופית להעמיק את הקשר בינינו אפילו שלפי המראה הוא לא היה דודי בלסר. כיום אני חושבת שהוא הבן אדם הכי חתיך שקיים ואני פשוט חולה על המראה שלו.

HyPeR SoNiC

New member
אני לא חושב שהיא צריכה להתלבט בכלל.

תראי, מצד אחד, מראה ממש לא חשוב לפי דעתי... כלומר, הבן אדם צריך להיות בעל מראה סביר כדי שהבחורה תימשך אליו, כי אחרי הכל, קשר מורכב גם ממשיכה פיזית בין ה-2... אבל יופי הוא ממש לא הדבר המרכזי בקשר. יותר חשוב לבדוק איך הוא מתייחס אליה... מבחינת מראה, את והיא טוענות שהוא "חמוד". האם זה מישהו שהיא יכולה להימשך אליו פיזית? אם כן, ואם הוא באמת מתייחס אליה כמו שאת כותבת, לדעתי אין ממש סיבה שהיא לא תצא איתו... מצד שני, יש את העניין הזה שהיא אשכרה מתלבטת לגבי זה. אולי הבחורה הציבה לעצמה קנה מידה משלה לגבי מי יפה ומי לא, והוא לא ממש מגיע אצלה ל"יפה"... כלומר, אם המראה שלו "גרוע" מספיק כדי לגרום לה להתלבט, אולי הוא באמת לא כל כך מושך אותה ואולי באמת מוטב להתייחס אליו בתור ידיד, מאשר לנסות, לגלות שזה לא הולך, ואז ששניהם ייפגעו... לפי דעתי, היא צריכה לשאול את עצמה עד כמה הוא מכוער... האם בכל זאת הוא נראה טוב מספיק בשביל למשוך אותה מבחינה פיזית.....

HyPeR SoNiC

New member
חחחחח תודה רבה ../images/Emo140.gif

תודה רבה לך אשמח לדעת מה יצא בסוף

אושר מ

New member
בהחלט כן.

מעטים ביותר הבנים שהם, כפי שהגדרת, דודי בלסר הבא. עם כל הכבוד רובם סתם ניראים בסדר. אצלי למשל זה כרוני, בדמיונות הם תמיד ניראים נפלא, אבל במציאות אני תמיד מתאהבת בחבר'ה שמבחינה חיצונית הכי לא מתאימים לחלומות. למשל תמיד אני מתאהבת בבחורים יחסית נמוכים. אני אמנם לא עמוד חשמל, אבל בכל זאת... אם הבנתי נכון, עוד לא יצא לה ממש להכיר את הבחור ואת מדברת על פגישות ראשונות, אם ככה, אז לצאת איתו, ללא כל ספק.

ilana4ka

New member
אמממממממ....

תלוי עד כמה הוא מדהים באופי, ותלוי אם אני באמת בכלל לא נשמכת אליו, או לפחות רק טיפה. אם זה מצב שהוא טיפה חמוד, פשוט לא מיסטר עולם, אז מייבי:) אבל אם זה פשוט אססולוטלי נוו משיכה-לא נראה לי שיש מצב. לא שאני שטחית. פשוט באמת קשה להיות עם מישהו ש בכ-לל לא מושך אותך. חייבים מינימום של משיכה. לדעתי.

למעלה