ש-א-ל-ה....!

Anna Karenina

New member
אז ככה...

הוא ידיד שלה, (ואני מכירה אותו), כבר כמה זמן. הוא חמוד. כך גם היא טוענת. לא דודי בלסר, אבל חמוד, ובעיני זה מספיק. עכשיו נותר לחכות ולראות.

אושר מ

New member
זה דווקא קצת משנה את התמונה לא?

אם הוא ידיד שלה היא כן מכירה אותו. היא נמשכת אליו בכלל?

ואללה..

גם לי יצא לדבר על זה עם חברות שלי כמה פעמים.. תראי, לפעמים קורה שאת מכירה מישהו לא למטרה של קשר.. אלא סתם כזה את מכירה את האופי שלו ואת רואה עד כמה הוא חמוד ומקסים והולך בינכם מצויין ובאותו מקרה אותו אחד הוא לא נראה מי יודע מה... ואז כשמגיע הקטע שבו את חושבת ואללה אולי כדאי לנסות.. כי יש בינכם כימיה מעולה ואז פתאום הוא לא נראה לך כזה מכוער או לא מושך.. כי התאהבת באופי שלו. מקווה שהבנת. לי אישית זה קרה כשהייתי בכיתה י'.. עם הבנאדם שהיה הכי מתוק שיש ואף פעם לא חשבתי בכיוון כי הוא לא היה נראה משהו, ואז התחלתי להכיר אותו יותר ואז במפתיע הוא פתאום היה נראה לי ככ יפה. והכל בגלל שהתאהבתי באופי שלו. ואז כשהייתי אומרת לחברות שלי "תראו איזה חמוד" הן היו פשוט מעקמות פרצוץ.. אבל כמובן שלי לא היה איכפת!

pain is MY love

New member
פשוט מאוד

לא! והסיבה היא פשוטה מאוד מאוד מאוד... בחורה לא יכולה להיות עם מישהו שלא עושה לה את זה! ותשימו לב שלא אמרתי "בחורה לא יכולה להיות עם מישהו שהוא לא חתיך" אלא בחורה לא יכולה להיות עם מישהו שלא מושך אותה כי פשוט חבל על הזמן אם אין משיכה... הלך כל הקשר! ד"א הבן אדם הכי מכוער בעולם יכול לעשות את זה למישהי... אין מה לעשות יופי הוא עניין של טעם!!! אבל מעבר לאופי הבחורה גם חייבת להימשך גופנית לבחור... לפעמים אופי טוב יכול ליצור את ה"קליק" הזה גם בקטע הגופני.. ואז הבחורה מסודרת

הצילצול

New member
אבל..

הוא עושה לה את זה דרך ההתנהגות שלו הוא מתייחס אליה יפה אבל הוא נראה לא ממש טוב בישבילה.

pain is MY love

New member
אין כזה דבר!

אם הוא לא עושה לה את זה גם חיצונית אז אין להם את כל הכימיה הדרושה לקשר! אופי זה סבבה אבל היא צריכה גם באיזשהו שלב להתנשק ולהתחרמן ולשכב עם הבחור... ובלי משיכה זה די בלתי אפשרי.

הצילצול

New member
בוא תשמע משהו...

חברה שלי הכירה את חבר שלה והיא ממש לא נמשכה איליו גם מהיופי אז היא ניסתה בכל זאת לאט לאט היא התאהבה בו. והוא מכוער. אבל היא אוהבת אותו. אני שמחה בשיבילה כי אם היא מאושרת כך גם אני. אז מה שאני מנסה להסביר זה שאולי שאים גם היא תנסה היא תלמד לאהוב אותו לפי אין שהוא מתייחס אליה. וזהו.

הצילצול

New member
טוב..

אבל שווה לנסות בכל זאת לא? ואם לא יוצא אז לא יוצא אז יש עוד בחורים

SSR1

New member
אני חושב שכן

יש רק שאלה אחת האם את רואה את עצמך מסתובבת איתו להזכיר לך כיום אין הרבה בחורים שהם מתאימים מבחינת האישיות וכו' ולכן צריך לתפוס אחד כזה ולא לשחרר כי אין הרבה בחורים כאלה השאלה היא אם את מסוגלת להתפשר כי בלי פשרות בחיים לא יהיה הצלחות .!!!

smady by

New member
כן...

קרה לי, קורה לי, יקרה לי.. ואני יכולה לענות בביטחון והמראה זה לא כל מה שחשוב...

NBGirl

New member
שאלה קשה.

בתכלס, אם יש משיכה למרות שהוא לא כזה יפה [הכל עניין של טעם]- אז ברור! אם אין, אז לא. לא הייתי הולכת על זה. עדיף שיישאר ידיד
.

הממממ..

החבר הראשון שלי היה מכוער.. אורן יעיד... חח והכרנו דרך שידוך של חברה.. לפני שראינו אחד תשני הכרנו באיי סי קיו ובטלפון... ופשוט התאהבנו... אחרי זה כשראיתי אותו הוא לא היה כזה מכוער כמו שהוא עכשיו בשבילי.. כי אהבנו... אם הבחור נראה לה.. מבחינת אופי ואישיות אז שתלך על זה.. יופי זה לא הכל בחיים! בהצלחה ותעדכני!

ysph

New member
תשובה לשאלה

בסוף אנחנו מתחתנים עם האדם ולא עם פוסטרכך שהכימיה והשפה המשותפת חשובים יותר מהמראה החיצוני כי רובינו אם הזמן מעלים צמיגים עלינומיתעגלים מקריחים ומיתקמטים

h e n y

New member
פששש דיון מעמיק../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

זה ה- שאלה של היקום... אני חושבת...
בכול אופן, הדיון הזה כול כך רלוונטי לגבי הבעיה שיש לי עכשיו
כי הכרתי מישהו ממש חמוד{חברים הכירו לי באיסקיו} ומצחיק.. הוא הציע לי לצאת איתו איזשהו הופעה יחד עם כול הח'ברה... אבל הוא שלח לי תמונה והוא לא ממש ניראה לי....איך אני אסביר את זה..
לא שהיופי חשוב לי אני פשוט לא נמשכת לבחור...
אז כמו שאמרו אנשים פה- אני חושבת שלא צריכים להשים לב למה שאומרים אנשים ברחוב, אלא מה שחושבים שזה נכון.......
בהצלחה....

Anna Karenina

New member
אנשים, אנשים, אנשים..../images/Emo13.gif

איזה יופי לראות שהגבתם...
ובכן, היא החליטה לרדת מזה, אחרי שהיא ישבה אצלי וקראה את התגובה של "Pain Is My Love", (אם אני לא טועה..), שאמרה שחייבת להיות איזשהי משיכה, ולו הבסיסית ביותר. אין לה את זה. בשיט. אז זהו.
ולגבי הבחורה שמעלי, שנדבקתי לה לתחת, (מישהו זוכר את השרשור על התחת היפה שלי?
), את צריכה לעשות מה שאת מרגישה. את לא נמשכת? לא קרה כלום, את יכולה פשוט להיות ידידה שלו, ולוותר על הקטע הרומנטי, איתו. אני מבטיחה לך שמישהו יבוא בקרוב, שיעשה לך את זה בטירוף.
יום טוב לכם..!! נועה.

ysph

New member
מה עומק הדיון

ראשית את חיה את חייך בילבד .לכן אנשים אומרים את שהם אומרים. וסיבותיהם איתם. מאחר ועדיין לא ניפגשת עם הבחור .אל תיפסלי מראש .יכול ליהיות שהוא אינו פוטוגני. והתמונה אינה מחמיאה לו. ובמציאות הוא ניראה יותר טוב. שנית את אינך הולכת מחרתיים להיתחתן איתו .אבל לדעתך הוא חמוד ומצחיק. אז אולי לאחר שתיפגשי אותו פעם פעמיים. תישתנה דעתך עליו .אולי איתו יהיה לך את הסקס המטריף ביותר בעולם. לכן אני אומר באם לפני התמונה הוא מצא חן בעיניך .תני תשנס תמיד את יכולה לחזור למצב של היום. אבל אולי את הולכת לפספס את היזדמנות חייך.

למעלה