תגובות על התוכנית

dani44423

New member
אם כל הכבוד לחקיין של שלמה ארצי

בתוכנית מת להיות אין אל החיקוי של אסי, לפי דעתי הוא עושה את החיקוי הכי טוב של שלמה ארצי. ובאמת לפי דעתי היכל התרבות היא תוכנית הבידור מספר 1 בארץ.... כל הכבוד!!!

tuti18 האחת

New member
נחמדד

אני נורא אוהבת את אדיר מילר אין על ארץ נהדרת כן אבל זה נייס כזה מעלה חיוךךך....הם הרגו אותי בחיקוי של יהודה סעדו והמתנחלים

אם זה תרבות..

בושה לתת לתוכנית הזאת שם כמו "היכל התרבות" תוכנית נחמדה אבל לא חוכמה גדולה להעתיק תוכנית שכבר נעשתה!! מה קשור מאכזבים- טוב שיש את שלום שהוא שחקן אמיתי _מציון מתלהבות רק ילדות קטנות שהוא בערך בגובה ובמנה השיכלית שלהן) אדיר מילר נחמד מאוד אבל רחוק מלהיות אייל קיצים בקיצור.. איך היה אומר ידידי צדי צרפתי זה ליד!!

חייבת להגיד משהו על התוכנית....

{רק עכשיו מצאתי זמן לכתוב את זה} ברור לי שהייתה עד עכשיו רק תוכנית אחת, אבל אני חייבת לציין שהיא הייתה ממש דפוקה {סליחה על הבוטות}. כאילו, מה הקטע שהיה שם עם סעדו? זה ממש לא היה מצחיק. וגם החיקוי שלו היה עלוב ברמות {בלי לפגוע כמובן...}. גם הקטע של הראל סקעת בכלל לא היה מצחיק, ולדעתי זה לא היה לעניין להוציא אותו כגיי. מה גם שהקטע עם "סבתא של מישה" לא היה מצחיק. הוציאו אותה דוחפית נורא...אבל זו לא היא בכלל, זו התוכנית עצמה של "כוכב נולד" שהביאה אותה כל תוכנית שמישה היה בה. הקטע של החיילים לא היה שיא המצחיק, אבל עוד איכשהו היה סביר. גם ה"רכילאית רננה" הייתה קצת מוקצנת... היו עוד קטעים שאולי שכחתי?.... בסה"כ לתוכנית ראשונה {כפתיחה} זה היה ממש לא משהו. ציפיתי ליותר ממה קשור ומאדיר מילר.

dark2angel

New member
דוחה

אדיר מילר וכותביו המזוויעים מדרדרים את התרבות הישראלית. חבל על זמנכם, תזפזפו לערוץ אחר או לכו לישון במקום!

תגובה שבאה מהלב

קודם כל תוכנית פיצוץ דפקתם וכל אלה שמשויים אותם להעתק של ארץ נהדרת הם לא יודעים על מה הם מדברים ואם כבר מדברים על ההשווה הזו לארץ נהדרת אז זה אומר שהיכל התרבות הביא אחלה הופעה כי אם זו ההופעה הראשונה וכבר יש השווה לארץ נהדרת(שזה חיובי) אז הם פרצו לתוכנית בצורה מהממת ועוד יקרה הדבר שלו אני מייחלת שהם יעברו את ארץ נהדרת, אני מאחלת למה קשור ואדיר מילר האדירם רק הצלחה בתחום ושיהיה לך רק טוב והמון תוכניות ושתמשיכו הלוואי גם לעונה 4(אפילו 7) ושלא תפסיקו לשיר מהלב חולה בטירוף על ציון ברוך על שלום מיכאלשוולי על אסי ישראלוף ובנוסף על אדיר מילר שלקח שלישיה מתוקה כזו ושילב אותם בתוכנית שלו (אדיר תודה רבה) אוהבת ומחכה לראותכם כל יום ראשון א"א

CrazyYoYo

New member
תתני להם צ'אנס?../images/Emo41.gif

הייתה בנתיים רק תוכנית אחת. לפי תוכנית אחת אי אפשר לשפוט את כל התוכניות הבאות.. חבל שלא נהנת מהפרק הראשון. אולי בתוכנית הבאה תהני יותר, אם תתני להם צ'אנס

CrazyYoYo

New member
אם זו דעתך, אז זו דעתך.

לנסות להשפיע על אחרים שלא לראות את התוכנית, ועוד בפורום הרישמי, זה כבר לא ממש במקום.

בלומית

New member
איך שאת צודקת.נקודה.

אני מסכימה איתך בכל מילה. ואלה שלא נהנים מהתוכנית כמו שרובנו כן זו בעיה שלהם בלבד. הם מ-פ-ס-י-ד-י-ם!! מה קשור הם הכי הכי בעולם!!! חכו עד שתהיו בהופעה שלהם. אל תגידו שלא הזהרתי אתכם שתכאב לכם הבטן מרוב צחוק, ולא תראו כמה אנשים שפשוט נשפכו על הרצפה, או שאולי תרטיבו את עצמכם..סתם. אבל הם השלישייה הכי מצחיקה באזור!!! ומי שלא מסכים איתי זו בעייה שלו!!!מה קשור, תמשיכו ככה!!!

שירנווש

New member
תגובה .. כנסו

אני לא חושבת שהוציאו את הראל סעקת כגיי בחיקוי!! למרות שמי שחיכה אותו בכלל לא דומה לו אבל הוא ניראה טוב..דווקא הקטע עם סבתא של מישה זה היה בסדר כיאילו זה ממש משקף את מה שהיה בכוכב נולד וכן סבתא שלו 50% מהגמר ראינו אותה וגם הקטע של החילים היה יפה לפי דעתי זה תוכנית מעולה ומצחיקה ואחרי התוכנית היה משחק מכור וזאת תוכנית עלובה אני לא ממש מתענינת בפוליטיקה ויש להם בדיחות..שמי שרואה ערוץ הכנסת יוכול להבין אותם וגם זה בקושי..סוף סוף תוכנית נורמלית אחרי ארץ נהדרת !!

Xetro

New member
למי אכפת,היה שווה לראות הכל רק

בשביל הקטע של הפסטיבל מספרי סיפורים,אדיר מילר דפק הופעת "אמי" בתפקיד עופר גלזר שם,מערכון מבריק פשוט. המונולוג גם היה מצוין. וחוץ מזה אין מה להתלונן גם אם 60% מהמערכונים לא היו משו לפחות זה יותר טוב ביחס לשאר הזבל שיש בטלוויזיה כמו מה שערוץ 3 משדרים באותה שעה - שמן אמריקאי נרדף על ידי 12 חמדניות,כדאי שאדיר יעשה על זה גם מערכון.

rinatla

New member
ציון מדהים!

אוייש באמת... עדיף שתשתוק..שלום שחקן אמיתי וככה גם אסי ובמיוחד ציון.. אז אם לא נראה לך פשוט אל תצפה..אף אחד לא מכריח אותך להסתכל.. אז תפסיק לעשות רעש וצלצולים.. וציון אולי נמוך אבל אתה לא מגיע לו אפילו לקרסוליים!

s i v a n 22

New member
רגע שאני יבין ...

הם מנסים להוציא את הראל סקעת מטומטם? כי הם לא ייצליחו ההשכלה של הראל עולה על שלושתם ביחד.. אבל אני חייבת לציין שציון דומה לו.... אהבתי רק לא לרדת על הראל ווקשה!! ציון אני מתה עלייך אל תבאס!

s i v a n 22

New member
חחחח

לא באמת... כמה שצריך לקחת בהומור הכל אבל הראל זה הראל אי אפשר לרדת עליו זה נושא רגיש אצלי...

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo26.gifתגובות על התוכנית../images/Emo36.gif

כל התגובות והדעות שלכם על התוכנית שרשרו לפה.

אוי אלוהים ציון ברוך הזה קורע D:!

איך הוא עשה את הראל סקעת D:!!!!!! *חיוך סקעתי שכזה* חחח וכשהוא עשה את גילי ארגוב "יש'ך 10 שקל?" תוכנית מושקעת כיף לראות!!

למעלה