תגובות על התוכנית

אמנם הביקורות קטלו, אבל אני משבח!!

"היכל התרבות" (תמיד אני שוכח את השם) היא כנראה, תוכנית הבידור הכי טובה שנראה בזמן הקרוב. אני נהנה בלי הספקה..פשוט לא מפסיק לצחוק! פשוט שידרוג רציני של "ערב אדיר" שהיה בזמנו בערב שישי. חבורה של כוכבים שממש מצחיקים. הם הרבה, הרבה, הרבה יותר מצחיקים וּמוכשרים מ"ארץ נהדרת" פשוט לוקחים אותם בסיבוב... החיקויים שלהם מדהימים. ברור שזהו ערב שאסור להפסיד...

shir3331

New member
אני בהלם.פשוט לא יאומן..איך יכולתם?

אני יושבת מול הטלוזיה , הבטן מתגלגלת ,עד לרגע בו שודר הקטע עם עידן רייכל. אני פשוט מזועזעת. איך יכולתם לפגוע בנקודה כל כך רגישה? מזה כל הקטע המגעיל הזה על המפונים? הרגשתי חובה לכתוב - כי אני חייבת לומר: אני גרה באשקלון ויש לי שכנים חדשים , שפונו מהרצועה. אין לכם מושג איזה אנשים מדהימים, חברותיים,עוזרים אחד לשני. זה פשוט כאב לב. מתי תבינו שהם אחים שלנו ולא מגיעה להם השפלה כזאת? אם מספר נערים מופרעים שפכו חוצמה זה אומר שכולם כאלה? דרך אגב, אני חילונית, שתמיד חשבה שדתיים זה משהו מוזר. אז דעו לכם-הם אנשים מדהימים,עם לב זהב ואפשר רק ללמוד מהם איך להיות אנשים טובים יותר קחו לתשומת לבכם.

keeeren

New member
להמ לקחת הכל כזה קשה?

זה הומור.. יש הרבה יותר גרוע מזה... סאטירה, שמעת על זה? זה אפילו לא הומור שחור... מי שלוקח את זה קשה רק מפסיד... ערב טוב:]

יוליקה

Member
מנהל
בביזיון כזה מזמן לא ניתקלתי

עד כמה נמוך מותר לרדת בתוכנית בידור?? אדיר מילר - ממחזר את עצמו ללא הרף עם הדמות הגרועה של רפי גינת המערכון פשוט רע, רע , רע , רע!!! הביזיון של חיקוי אסי דיין עם הרטיה של משה דיין - איך אומר השיר: נמוך יותר מים המלח. יחידת "הקהל" - איזה ביזיון - מי מאשר להם את התכנים האלה?????????? אדיר מילר - כך את ההמלצה של ריקי גל להדר עוזרי: תחליף מקצוע!!

mamy555

New member
../images/Emo140.gif

לכל הצופים האינטלגנטיים יותר ופחות וגם לשלישיית "מה קשור" ולאדיר מילר לצערי הרב במדינה שלנו לא יודעים לפרגן ויודעים רק להשוות ולפסול, וכוונתי לכל מבקרי הטלויזיה המלומדים והשנונים התכנית מצחיקה מאוד, קולעת וקלילה ומוצאת חן בעיניי וגם בעיני חבריי ומשפחתי. מי שלא אהב- שלא יצפה בתוכנית ולא יעשה טובות.... ומי שאהב כמוני- שיהנה מכל רגע של שחרור צחוק בריא וכייפי

היכל התרבות

אני בתור ילדה בת 10 (בעוד 19 יום) וצוחקת כמעט מכל דבר מצחיקה סוף אבל אתם צריכים עוד להשתפר
בהצלחה

נעמית33

New member
על היכל התרבות

למה חייבים תמיד לרדת על המתנחלים??? מה הקטע לקחת כאב של אנשים ולעשות ממנו צחוק? בעייני הומור שצוחק על אנשים ולא עם אנשים זה הומור ירוד. הכי קל זה לצחוק על הדברים האלה. אם יש לכם טיפה יותר שנינות ואינטילגנציה תכתבו הומור ברמה קצת יותר גבוהה שכל העם יוכל לצחוק ממנו.

../images/Emo140.gifמ'זה נכון...

זה מגעיל מאוד שצוחקים על חולשות של אחרים כאילו מה ? זה מראה שאתה חזק שיפסיקו לחוש כי זה מעצבן הם ירדו גם על העיר שלי ואני מזה כעסתי והגבתי "אופקים מודל 2005" הם קראו למערכון הזה אני הייתי משנה את השם של התכנית מ"היכל התרבות " להיכן התרבות?" מושיקו ויצמן

z dead

New member
התכנית הזאת..

זה ממש חרא חרא...ברמות! כל דבר שאדיר מילר נוגע הופך לבעל גוון חום ומסריח...פשוט צואה טלוויזיונית.

חZק ביותר...

אתה צודק זה נכון מצאוד גם על העיר שלי הם ירדו וזה באמת היה חרא ואני מזה כעסתי והגבתי "אופקים מודל 2005" הם קראו למערכון הזה אני הייתי משנה את השם של התכנית מ"היכל התרבות " להיכן התרבות?" מושיקו ויצמן....

keeeren

New member
תוכנית מצוינת...

מי יתן ויהיו עוד הרבה מהמקום שממנה הם באו...

אחלה תוכנית

תמשיכו לעשות קצת שמח לעם הזה שכל כך סובל , חיזקו ןאימצו המשיכו בעבודת הקודש הזאת .

למעלה