איימיר והאוזניות
ר רעות שטיינברג New member 31/5/09 #22 האולפן השקוף והחתיך בתוכו../images/Emo99.gif../images/Emo26.gif
א אלינור106 New member 31/5/09 #26 ../images/Emo51.gifרבה על התמונות!תמונות מהממות!../images/Emo140.gif
X XXXDaNaXXX New member 31/5/09 #32 היי רעות... ממצב?גם אני שמחתי לראותך אתמול,מקווה שיצא לנו עוד להפגש והתמונה שלך עם אמיר יצאה מהממת!הלוואי שגם לי יצא להצטלם איתו ושיצא נורמלי לא כמו בפעם הראשונה...
היי רעות... ממצב?גם אני שמחתי לראותך אתמול,מקווה שיצא לנו עוד להפגש והתמונה שלך עם אמיר יצאה מהממת!הלוואי שגם לי יצא להצטלם איתו ושיצא נורמלי לא כמו בפעם הראשונה...
ר רעות שטיינברג New member 1/6/09 #33 פעם הבאה תגיעי לאולפן לקראת 8 בערב ואז בסוף תוכלי להצטלם איתו בכייף
ר רעות שטיינברג New member 1/6/09 #35 אולי בכל זאת תגיעי את יודעת יש עוד המון תוכניות באולפן השקוף אז אולי בכל זאת תוכלי להגיע בהמשך. ולאיזו הופעה את מתכוונת?זו שמחר או זו בשישי הבא?
אולי בכל זאת תגיעי את יודעת יש עוד המון תוכניות באולפן השקוף אז אולי בכל זאת תוכלי להגיע בהמשך. ולאיזו הופעה את מתכוונת?זו שמחר או זו בשישי הבא?
X XXXDaNaXXX New member 1/6/09 #40 יש מצב שאני אבוא לאולפן שוב אבל לא נראה לי... אבל לא יודעת נראה לי שאני אבוא להופעה לא בזמן הקרוב(מחר או יום שישי)אני אחכה לראות איפה יש הופעה באיזור שלי...
יש מצב שאני אבוא לאולפן שוב אבל לא נראה לי... אבל לא יודעת נראה לי שאני אבוא להופעה לא בזמן הקרוב(מחר או יום שישי)אני אחכה לראות איפה יש הופעה באיזור שלי...
ר רעות שטיינברג New member 1/6/09 #37 האירוח של ירמי קפלן בתוכנית של אמיר בימית באולפן השקוף בספיישל אלבומי ביכורים