תופעות מוזרות בפורום.

מתבוללת

New member
כמה שהיא אוהבת אותך...../images/Emo140.gif

מחפש אמא מאמצת?
ועכשיו ברצינות, אני לגמרי יכולה להבין אותה. שיר חמודה, זה בטח לא אישי... נסי להיכנס לנעליה (בעצם איך תוכלי,ואת כולך ילדונת, לפחות האמיני לי...) כל אמא מנסה להגן על גוזליה ואם זו הדרך שהיא רואה לנכון אי אפשר להתווכח עם עוצמת רגשות, הרי היא תעשה הכל כדי להחזיר אליה את ילדה. ועוד כזה עלם חמודות,,, ילד! אני ממש שלא מכירה את אמא שלך, אבל אולי תנסה לשבת ולדבר איתה, אין לי ספק שהיא אוהבת אותך. בנתיים אל תיכנס בכל העולם (רק לי מותר!) ותהיה ילד טוב! בטח שלא תנהג בכזה חוסר זהירות שיפליל את החברה החדשה שלך

algaren

New member
הצהרה חשובה

אין לי כל קשר לוירגין מלבד ניצולה לגבי השבת הקרובה... רגע, עכשיו את מנסה להחזיר לי? תראי ניסיתי לדבר איתה והיא לא מוכנה להקשיב, מבחינתה אני בישיבה וכלום לא היה, אפילו שגיסתי כבר ראתה אותי מסתובב לי להנאתי בעיר החטאים הלבנה.

algaren

New member
אני מחכה ליום רביעי

א` כדי לריב איתך, ב`, לריב עם אמשלי שיודעת שאני מתכוון לעלות לירושלים, אח"כ בחמישי לטיש, נמצא מתישהוא זמן לריב, בסדר, איזה גלידה להביא?

מתבוללת

New member
מה יהיה איתך? רק לריב כל היום?

אני גם מחכה אבל בגלל סיבות שונות משלך: א. כדי לטפל בך כהוגן (קטנצ'יק שכמוך). ב. אוה הבשר על האש, טעמו כבר מדגדג בחיכי. ויש עוד המון סיבות מסיבות שונות. לגבי הגלידה אז עדיף משהו אגזוטי (איך אני גילי?) חמוץ מתוק, כמו אוכמניות או פטל, אבל מחברה טובה ואל תתקמצן לי...

מתבוללת

New member
זה מושג חדש, הזכויות שמורות לאלוהימ

ית. שאל את פיה. בכל אופן אגוזים נשמע לי טוב.

virgin mary

New member
ממפ

אין צורף להיסחף
בכל מקרה........... חשבתי שאמא *שלי* נדחפת לי לחיים...... אהה. מה כדאי לי לאכול?

jorjiana

New member
????

יואו כאלה דברים לא כותבים בפורום!!!! (או שאין לך בעיה שהיא תגלה אותך?) בעצם אתה בן 18 כבר תגיד איך הלכה התגובה שלה ליציאה בערב שבת?? היא לא קירקפה אותך ותלתה את ראשך למען יראו וייראו??? (הרי מועדון זה בית זונות וזונות זה שיקסע) ולמה היא נכנסת ככה לחיים שלך??? אווווף אין לי על מה להתלונן החיים שלי כנראה קלים

algaren

New member
היא מזמן לא מענינת אותי

במיוחד, נדבר שבת או בטיש אם תבואי, היה צחוקים, ועוד יהיו הרבה כאלה.

דסדס

New member
סליחה....

זה לא היה אמור להיות ככה.... אין לך מושג כמה אני מרגישה רע עם זה.... ההתנצלות האישית בדרך אליך במסר אישי....
דסדס

דסדס

New member
../images/Emo25.gif

את יודעת שהיה חסר לך אם לא היית סולחת!
מתה עליך!

למעלה