תזכורת

אלרוס

New member
למרות שזה באיחור, ננדוס חגיגי

1. אני חושב משמע אני קיים. 2. צעירה יותר (וסליחה לכל זקנות הפורום, כמובן שאתן לא זקנות אלא "צעירות ברוחכן") 3. שבב מחשב שגורם לי להיות נשלט ע"י מקה ז"ל... 4. בטופס לוטו שמהמר על המס' 27, 65,104.3 ו59 וחצי. 56. אם נתייחס לעובדה שהכל שווים ל0 ו1 אז 1=0+1 והכל זה אחד... 6. לאכול... אולי גם לנשום ולשתות, אבל הכי חשוב לאכול... 7. בזה שאני אשם בחתירה נגד סטאלין... 8. יושבים על הכיסא ומחכים שציפור תוציא את צרכיה על הראש שלי.. 9. או שהפרה הולכת "לשחות עם הדגים" 10. הרבה דברים... 11. זמרת... 12. אהבה עיוורת (מה לעשות שניקרו את העיניים)

גרמה

New member
שניצל טרי!!

1. מהו הדבר היחיד בו אני בטוח? ששרהל'ה שרון תמיד תופיע, גם הרבה אחרי שנמות. 2. מה היית פעם שאת לא היום? קומקום. 3. איזה מין דברים הכניסו לך לראש? אמרו לי שהביטלס מכניסים כל מיני מסרים סמויים לשירים שלהם. לא יודע. אני לא מבין על מה מדברים. רק שיש לי רצון עז לקורנפלקס ולהטיל ספקות בחייו של פול מקרתני. 4. איך ניסיתי לזכות בה? ניסיתי להסביר לה ש"Let it be..Naked" זאת מין אופנה חדשה ושכדאי לה לנסות. 5. מה זה הכל וכל אחד? המסר של המפלגה הקומוניסטית 6. מה כדאי לך לעשות? לא לחתום על תקליט בפעם הבאה שאיזה בחור בשם צ'אפמן מבקש. 7. במה אני חייב להודות? (תודה ל-tin ker bell) אני חייב להודות שגם לי הציעו להצטרף לביטלס בזמנו. משום מה ההצעה של הגבעטרון קסמה לי יותר. 8. איפה יושבים? ומחכים למה? יושבים בבית קפה ומחכים שיגמר "For no one" (מוקדש לבתיה) 9. אל תתעכב/י/ו- או שמה יקרה? אל תתעכב או שרינגו יגנוב לך את תפקיד המתופף. 10. מה קרה היום לפני 20 שנה? (שוב תודה ל-tin ker bell) מייקל ג'קסון מגלה שהוא עדיין ילד, ולא מפסיק לגעת בעצמו :) 11. את לא רקדנית- אבל מה את כן? חשפנית. שזה סוג של רקדנית אקזוטית כשחושבים על זה. 12. איזו מין אהבה זו? אהבה של גבר לחזה גדול (לא יכולתי להתאפק..:) )

למעלה