Breaking Wave
New member
../images/Emo26.gif תלונה לאימא ../images/Emo46.gif ../images/Emo36.gif
יש לי רישמת תלונות וקיטורים אבל אחת שממש ממש אבל ממש מציקה לי!! היא לא רוצה להפסיק לשגע אותי !!
כל פעם שאני יוצאת היא מגבילה אותי לשעות כמו 2 גג 2 וחצי !! כאילו אני ילדה בוגרת ואחראית והיא כל הזמן אומרת לי את זה אבל ברגע שזה קשור ליציאות או משהו כזה היא לא מסכימה לי לחזור יותר מאוחר מ-2 2 וחצי!! וזה לא רק השעה שהיא אומרת לי לחזור בה... זה עוד מלאן שאלות שעד שאני לא עונה לה על כולן היא לא משחררת אותי... ואם חססססס וחלילה לא עניתי לה על איזו שאלה היא מתולוננת שאני לא משתפת אותה במה שקורה איתי ובחיים שלי ושאני לא מספיק פתוחה איתה.. מה לעשות אני ל-א בן אדם פתוח ואי אפשר ללחוץ עלי לספר הכל... וזה לא נגמר פה.. בנוסף לחקירות הצולבות שהיא עושה לי מתי את הולכת? מתי את חוזרת? לאן את הולכת? איך את הולכת? איך את חוזרת? עם מי את הולכת? (כאילו מה אני גם צריכה לפרט לה שמות ?!?! כשאני אומרת לה שיש מישהו\י שהיא לא מכירה היא בכל זאת רוצה שם, כאילו מזה יעזור לה?!?!) אחרי כל השאלותתתתת מגיע השיגועים הגדולים שאני יכולה להתחרפן מהם לפני שאני יוצאת... היא משגעת אותי לא פחות מחצי שעה של הרצאה על כמה שאני צריכה להיזהר מאנסים, שודדים, רוצחים, מחבלים, אנשים מוזרים, פועלים זרים, ועוד כל מיני שדים למינהם... כאילו שאני לא יודעת שצריך להיזהר מאנשים שנראים לי חשודים ולשמור על עצמי, כאילו שאני לא יודעת שצריך ללכת בסביבה מוארת ולא חשוכה עם הרבה אנשים מסביב,כאילו שאני לא יודעת שאני צריכה לא ללכת לבד בחושך או לעלות בטרמפים עם זרים ברכב(פעם אחת היא גם אמרה לי לא לעלות עם השכן שהוא בן 18 והיא מכירה אותו ואת כל המשפחה שלו 10000000 שנה כאילו מה נסגר איתך ?!?!) או לא להתפתות לאנשים שקוראים לי באמצע שום מקום, היא מנגנת לי את זה שוב ושוב לפני כל יציאה ובכל הזדמנות שיש לה !! כאילו דיי !! אני בת 16 וחודש !! אחראית שקולה ועצמאית יודעת את ההרצאות שלה בעל"פ והכי חשוב יודעת להתסתדר !! וכל פעם שאני מדברת איתה על זה בכמה מילים היא סוגרת דיון.. "אני בסה"כ הכל דואגת לך" גרררררררר
היא לא מבינה שכל זה מיותר. ובפעם אחת שהיא אמרה הבנתי. זה לא שיש לי בעיית שכחה או משהו כזה...
יש לי רישמת תלונות וקיטורים אבל אחת שממש ממש אבל ממש מציקה לי!! היא לא רוצה להפסיק לשגע אותי !!