תמונות של חיוכים

שירנאעה

Well-known member
מצטערת, אבל לא ממש הבנתי אותך../images/Emo12.gif

את יכולה להסביר שוב ? לא הבנתי פה מי נגד מי ?! מה את אומרת בעצם , מה התכוונת ?
ש.. אני לא יכולה להיבחר כי השתתפתי ? אם כן, את צודקת . ועוד יותר- אני בכלל זאת שעשיתי את המשחק ! אז זה לגמרי לא הגינוי שאני יבחר , זאת הייתה באמת דוגמא , ואני גם אמרתי ליוסי שזה בסדר, הוא יכול לבחור מישהו אחר , והוא זה שיבחר, למרות שאני עשיתי את התחרות ולמרות שהתמונות הן בכלל דוגמא .. הבנת ?? נו, אבל שיהיה .. על מה הוויכוח פה ? תעשו מה בראש שלכם ;] יוסי - מה תגובתך לכל זה ? קיצר , אני ל-א המנצחת פה . נ ק ו ד ה

yossi151

New member
אני לא מבין....

אני זכיתי בתחרות הקודמת ושירן פתחה את התחרות הנוכחית כי לא הייתה לה סבלנות לחכות שאני אפתח... אבל... מן הראוי הוא שהמנצח מתחרות הקודמת הוא זה שיבחר את התמונה המנצחת בתחרות הזו.. בכל מקרה אני לא שמתי לב שהתמונה שהיא שמה הייתה לדוגמא... אבל בכל מקרה זה רק משחק אז למה להיות קטנוניים... וחוץ מזה אני יודע מפורום אחר שאפילו שמישהו אחר שלא ניצח פותח את המשחק הבא והוא משתתף בו...(הוא רק פתח) אבל זה שזכה הוא זה שבוחר את המנצח... אז מצטער על אי ההבנות פה.. אם אתם רוצים אני אבחר בתמונה אחרת... וד"א אני בן...

לא הבנתי בשביל מה הויכוח הזה....

יוסי היה אמור לפתוח את המשחק, אבל מישהו אחר פתח במקומו... חפיף... אז יוסי בחר את המנצח.. זכותו.. אם זה יוצר בעיות, פשוט תבחר מנצח אחר..
קדימה כולם להתחבק..

yossi151

New member
אז אני בוחר מנצחת אחרת!!!

והמנצחת היא:
TaLoOsH 1המקורית ברכותיי!

MK and ash

New member
אוקי... אני יסביר ת'צמי!

כשיוסי בחר מנצחת לא בדיוק קראתי את הכינוי וחשבתי שזו סתם ילדה שפתאום מכריזה על מנצחת ולא הבנתי מה היא קשורה ורק אחרי שעיניין התנפח קצת ראיתי שזה אתה (יוסי) שבחר את המנצחת וזה כן בסדר! כי אתה ניצחת המשחק הקודם... מבינים?? טוב אבל עדיין אי אפשר לבחור בדומא וטוב שזה לפחות מובן (אני מקווה שאתם מבינים שזו הייתה דוגמא ולמה אי אפשר לבחור בא!) טוב אז טל (הזוכה) כדי לך להמשיך את המשחק מהר לפי שסבלנותי נגמרת ואני סתם מתחילה ת'משחק כמו שירנאעה... חחח

MK and ash

New member
כןןןןןןןןןן

איזה בעיות יש?... חוץ מזה קישור אחד לא קשור לקישור אחר... טוב תפתחי ת'משחק מהר למה אני מזה מתאפקת לא לפחות אותו!! (חח..)

למעלה