טוב תרגיעי זה נקרא אי הבנה. אולי אני פשוט לא אטרח לפרסם פה ואז לא תקפצו עלי בשביל אי הבנה?
L loserontheloose New member 24/8/05 #27 טוב תרגיעי זה נקרא אי הבנה. אולי אני פשוט לא אטרח לפרסם פה ואז לא תקפצו עלי בשביל אי הבנה?
ש שירנוווווווווווש New member 21/8/05 #12 אני../images/Emo99.gif (ולחשוב שאני הייתי צריכה להיות בספרד גם... ותמונת השבוע היא.....
M MayLuvsDoug New member 22/8/05 #19 אוי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחחחח יש לי את הראיון הזה שיש שם את התמונה הזאת זה ראיון נחמד
אוי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחחחח יש לי את הראיון הזה שיש שם את התמונה הזאת זה ראיון נחמד
H Hip Hop star New member 23/8/05 #22 כן..../images/Emo6.gif גם אני ראיתי את המקורי... טום בכלל מתכופף לא יודעת..והארי קיבל מכה מהצלחת חעחעחעחעחעחע חוצמזה התמונה ישנה...וזה באמת לא נראה טוב..ומי שעשה את זה,ידע מה הוא עושה....
כן..../images/Emo6.gif גם אני ראיתי את המקורי... טום בכלל מתכופף לא יודעת..והארי קיבל מכה מהצלחת חעחעחעחעחעחע חוצמזה התמונה ישנה...וזה באמת לא נראה טוב..ומי שעשה את זה,ידע מה הוא עושה....