2003

Axvenom

New member
../images/Emo26.gif2003../images/Emo36.gif

מזל טוב לכבוד השנה (האזרחית) החדש, שהשנה תהיה יותר טוב מ2002 ושיהיה לנו במזל טוב ותהנה בסילבסטר

Silver Fox

New member
איזה לינק מזעזע../images/Emo5.gif../images/Emo82.gif

עם הפרצוף הצורח שמופיע פתאום

Nagini Potter

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo182.gif

איש מרושע, זה הפחיד אותי נורא
לי זה לא יקרה Nagini Potter "זה לא שאני מפחד למות. אני פשוט לא רוצה להיות שם כשזה יקרה."

Nagini Potter

New member
תתן כמה קישורים שאתה רוצה../images/Emo182.gif

אני מתרחקת מהם!! לי זה לא יקרה Nagini Potter "כדי לומר את הדבר הנכון בזמן הנכון צריך לשתוק רוב הזמן." -אוסקר

יאקומו

New member
אתה רוצה להרוג אותי?!?!?

אתה יודע שבגלל הלינק הזה לא יכולתי להתקרב למחשב יום שלם!!!!! פעם הבאה תזהיר, ואני רצינית! זה אחד הדברים שאני הכי פוחדת מהם!!! (הצרחה הזו! כמו שאומרים בספרים "צרחה מקפיאת דם"...
) למזלי, בדיוק שמעתי מוזיקה, וכמעט ולא שמעתי את הצרחה! ואז שמתי לב שזה מהלינק שלך, ופתחתי את החלון ובדיוק ה... מכשפה הזו צצה... (אתם מכירים את המשפט "קפאתי ונשטפתי זיעה קרה"??? זה מה שקרה לי!!!!!!) זה גרם לי לסיוטים!!! אז בבקשה תזהיר בפעם הבאה!!!!

Nagini Potter

New member
חחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo182.gif

bad luck, נפלת על פורום של מפחדים-מהחושך
דרך אגב, כמה חברים אנחנו כאן? ואני לא מתכוונת לרשימת חברים שכתובה בפורום, כי שם כתוב כל מי שאי פעם כתב בפורום, אפילו אם זה רק הודעה אחת וזהו.. אז אם כבר אנחנו מעט, כדי שגם נכיר אחד את השני, לא? כל מי שמחשיב את עצמו כחבר פעיל בפורום, שיגיב להודעה הזאת ויכתוב
בכותרת לי זה לא יקרה Nagini Potter "כשאתה מנסה ליצור רושם, זה בדיוק הרושם שאתה יוצר."

רוגר

New member
כן! אני מפחדת! אז?!?!?!?!?!?

לי אין בעיה עם זה!!!! לך?????????!!!!!!

Nagini Potter

New member
אימל´א...../images/Emo182.gif

מה נכנסת למגננה? אנחנו בצד שלך!! לי זה לא יקרה Nagini Potter "לעולם אל תייחס לאויבך מניעים מרושעים משלך." -ג´. מ. בארי

יאקומו

New member
נכנסתי למה???

ואין לי לב לתת את זה לאחרים ...
הייתי מתה לתת את זה לחברים שלי, אבל סיפרתי את זה לחברה שלי (כנראה אקס-חברה, עזבו, סיפור ארוך) והיא אמרה לי שאם אני שולחת לה את זה היא תרדוף אותי לנצח! (איך שתיארתי את זה... בכוונה מאוד הגזמתי...). בקשר לשם: בבית ספר לפעמים נותנים לנו להכנס לאינטרנט למשחקים. אז אני הולכת לפורומים דיג´ימון ואנימורפס, אבל אם אני אשים את השם שלי, זה יזכור, ואני לא רוצה את זה! אז אם אתם רואים "רוגר" תדעו שזו אני...

Nagini Potter

New member
מגננה../images/Emo182.gif

בעקרון זה אומר שאת נכנסת לעמדת הגנה על עצמך או משהו כזה.... אבל אפשר להשתמש בזה לכל מיני פירושים, למשל- מגננה=להתחרפן, במקרה הזה. כשאמרתי שכולם בפורום הזה מפחדים מהחושך, התכוונתי לכולם (כן כן, כולל אותי, לצערי..), לא אישית אלייך!! לי זה לא יקרה Nagini Potter
Fear Of The Dark / Iron Maiden Fear – Of – The – Dark!!! I am a man who walks alone And when I’m walking a dark road At night or strolling through the park When the light begins to change I sometimes feel a little strange A little anxious when it’s dark Fear of the dark, fear of the dark I have constant fear that something’s always near Fear of the dark, fear of the dark I have a phobia that someone’s always there Have you run your fingers down the wall And have you felt your neck skin crawl When you’re searching for the light? Sometimes when you’re scared to take a look At the corner of the room You’ve sensed that something’s watching you Have you ever been alone at night Thought you heard footsteps behind And turned around and no-one’s there? And as you quicken up your pace You find it hard to look again Because you’re sure there’s someone there Watching horror films the night before Debating witches and folklore The unknown troubles on your mind Maybe your mind is playing tricks You sense, and suddenly eyes fix On dancing shadows from behind Fear of the dark, fear of the dark I have constant fear that something’s always near Fear of the dark, fear of the dark I have a phobia that someone’s always there When I’m walking a dark road I am a man who walks alone​

Visser Three

New member
../images/Emo18.gifלינקע בדרך...../images/Emo70.gif

לא היתי ניכנס לשם (למרות שעבדו אליי כבר עם זה
) הוא יותר גרוע מהלינקע הקודם... ואני לא צוחק

למעלה