2003

אימא´לה!!!!../images/Emo188.gif

צודק!!! הוא באמת הרבה יותר גרוע מהקודם...
אני וחברה שלי כאן, וכשניכנסנו ללינק התחלנו לצרוח כמו משוגעות... אל תשים עוד כאלה!!!
למרות שהם די מאגניבים...

Nagini Potter

New member
*לא נכנסת ללינק!!*../images/Emo182.gif

אוף, אבל עכשיו סיקרנתם אותי..... מה יש שם? לי זה לא יקרה Nagini Potter
"A happy child is just an unhappy child having fun." -The Adams Family​

Nagini Potter

New member
אתה יודע מה?../images/Emo143.gif

בוא נעשה עסק. אתה תספר לי מה יש בלינק ההוא, ואני אכתוב לך פירוט של העלילה, הדמויות, הסיום, והמסקנות של אחד הספרים שלא תורגמו לעברית (אבל אחד שכבר קראתי, כמובן....). ואז גם תקבל טיזר רציני, וגם יהיה משהו רציני שקשור לאנימורפס בפורום הזה. עסק? לי זה לא יקרה Nagini Potter מה יקרה כשהכוח הבלתי ניתן לעצירה ייפגוש בעצם הבלתי ניתן להזזה?

אנשובי

New member
אם את כול כך רוצה../images/Emo3.gif

ניכנסים ללינק ורואים את המבחן ההוא שעושים כדי לבדוק אם אתם עוורי צבעים (למי שלא מכיר מראים לך מספר בצבע ואז את כותבת את המספר והתוכנה אומרת לך אם את עיוורת צבעים או לא) ואחרי כמה מספרים מראים לך משהו (אמור להיות מספר) לא הגיוני את באה לרשום את מה שאת רואה כשפתאום צורחת בפוווווווווול ויליום אישה מלאה דם שתקועים לה ארבע או חמש סכינים בראש.
אני שונא את עצמי עכשיו

Nagini Potter

New member
../images/Emo5.gif

או שאתה עובד עליי ואז אתה איכסה, או שמזל שלא נכנסתי ללינק, כי אם הייתי נכנסת לא הייתי מסוגלת להתחבר לאינטרנט יותר בחיים
מאיפה אתה מוציא את הדברים האלה??? לי זה לא יקרה Nagini Potter "כשאתה כועס, ספור עד עשר. כשאתה מאוד כועס, תעבור לקללות." מארק טווין

אנשובי

New member
אני לא עובד עליך

תבדקי אם את רוצה
ושולחים לי קודם לפני שאני מעביר לכם

יאקומו

New member
אין... לי... אוויר...

מזל טוב שבשמיים שלא נכנסתי לזה! (אני קצת בהלם מהזוועה שכרגע קראתי/כתבת אז לא להתייחס ממש ברצינות למה שאני כותבת עכשיו)............. מעכשיו כן להתייחס: מזל שלא נכנסתי!!!!!!!!!!! ולא גם אני לא הייתי יכולה להסתכל על המחשב בלי להשתתק כאילו... כאילו... ראיתי את וויסר 3!!!!

אנשובי

New member
L../images/Emo6.gifL

זה לא כול כך נורא... זה מקפיץ קצת אבל יש חיים גם אחרי הלינקים שלי (
) חי חי חי... יאללה יעל תתחילי להכין בוק ראיפורת על אחד מהספרים שלא תירגמו
(ואם את יכולה גם בבקש לפתוח את זה בשירשור חדש
)

Nagini Potter

New member
way ahead of ya!../images/Emo143.gif

עשיתי בוק ריפורט לביצפר על הספר ה- #26, אז אני פשוט אפרסם את זה פה.... זה באנגלית, אבל אתם תחיו. לפחות זה יכין אותכם לקראת היום שבו תישברו ותתחילו לקרוא אנימורפס באנגלית
וכמו שביקשת - בהודעה חדשה לי זה לא יקרה Nagini Potter "יש דברים העולים על הדמיון והם מוזרים מכדי שיהיה אפשר להאמין בהם. אך שום דבר אינו מוזר מכדי לקרות." -תומאס הארדי

יאקומו

New member
גם אני סקרנית עכשיו!!!!!

אוף! אני מפחדת מכדי להכנס... אבל אני סקרנית! מה יש שם?!

יזהר 13

New member
עוווווווווווד ../images/Emo70.gif../images/Emo129.gif

עוד! עוד! אני שומר אותם על המחשב ומראה לכל מי שרוצה!

יזהר 13

New member
דווקא כן...

בפעם הראשונה
בפעם השניה (שאליה ניכנסי בטעות) לחצתי אנטר ארוך עד שזה נגמר ד"א למה הקישור באתר אחרי ההודעות?

למעלה