4

בואנה בר נמאס ממך ,את לא צריכה

לאמר את זה ככה! א.לא הייתי פה שבוע,אני לא כמוך לא מודיעה לכולם שחזרתי,אב כנראה לא ידעתי מזה ב.לא צריך לדבר ככה אפשר להסביר!!!רק לפני כמה ימים אמרתי פה למישהו שזה הפורום עם האנשים הכי נחמדים,את גורמת לי לשנות את דעתי

Roy1232

New member
../images/Emo26.gif

גלי (יייי) די צודקת.. גם אני לא הייתי פה ורק כשהסברתם הבנתי שלא הורידו את וורנינג סיין (yippee!
). לא צריך לתקוף..
כולה משחק

ברררר

New member
רועי

לא תקפתי אפאחד, ובטח שלא אותך, הבנתי שהיתה לך אי הבנה, אני הבנאדם האחרון שיבקר אותך על זה. קאפיש?
.

ברררר

New member
../images/Emo6.gif

יש לך בעיה אם זה שהודעתי על זה שחזרתי????? ונמאס מזה שאת לא יודעת לשרשר. אני בנאדם מאוד נחמד, את לא מכירה אותי.

אבל גם לי הייתה אי הבנה...וממש אין

לי בעיה אם זה שאת מודיע,בכיף! מה שאני אומרת זה שאני לא מודיעה לאף אחד פה בפורום אז אף אחד (וגם את) לא יודע שחזרתי מחופשה או משהו...ואת מתחילה לתקוף אותי על זה שלא הייתי פה ודבר שני....אם יש לך בעיות באיך שאני משרשרת אז תסבירי לי ותפסיקי לרשום לי הודעות כמו "נמאס לי ממך" "אומנות השרשור..מכירה" "נמאס מזה שאת לא יודעת לשרשר" אולי נסביר במקום להיות תוקפנים ועצבנים?

ברררר

New member
למה שאני אכעס עליך שלא היית?

נמאס לי ממך כי החלטת שעומר לא מושי ובחוצפתך כתבת שלא מעניין אותך את מי פגשתי באילת.... לא מעניין שמרי בלב. קשה?

או-אה או-אה כנסי!!!

טעות בכתיבה-לא בעסת עליי בגלל שלא הייתי תקפת אותי בגלל שלא ידעתי שהורידו את ואארנינג סיין!!!!!1 ואיך תקפת!!!הגזמות הגזמות!!!! ולגבי זה-כבר הסברתי לך שכמה שניות לפני ששלחתי ת'הודעה חשבתי על זה והתכוונתי למחוק ואיכשהו ההודעה כבר נשלחה ( לא יודעת איך)..קאפיש?! זה לא קשה... וא.וכוונתי לא הייתה שעומר לא מושי,אלא שאני ממש שונאת ת'מילה הזאת,אבל סבבה זכותך להשתמש בה... וב. גם זה היה בצחוק...ואחרי זה כתבתי לעומר שהוא חמוד

אההההה.....וג. החשוב מכול הוא

שאת אשכרה רושמת לרועי שאת לא תבקרי אותו אף פעם ושולחת לו נשיקות אבל אותי את מבקרת בלי שום בעיה.

ברררר

New member
גם אותך לא תקפתי

רק נמאס לי שאת לא משרשרת נכון למרות שמעירים לך על זה!! ועומר מושי, מי את שתגידי שלא?! וקאפיש תגידי למישו אחר.

למה את חושבת-

שלך מותר להגיד קאפיש לאחרים ולאחרים לא? וחוץ מזה קאפיש אני לא אומרת לאף אחד אף פעם!!!זה אולי הפעם היחידה שאני אומרת אותה.. ובר את אף פעם לא "הערת" לי על זה שאני לא משרשרת נכון את תמיד "תקפת". הותרת בי רושם שאת בנאדם מאוד תוקפני שאי אפשר לדבר איתו... 1.כאשר לא הבנתי שהורידו את ואארנינג סיין את מייד תקפת ורשמת "יאאא איזה קשה קליטה את!!!!!!!!!!" במקום להסביר לי שלא הורידו את וארנינג סיין. 2.לקחת יותר מידי קשה את זה שאני לא אוהבת את המילה מושי,למרות שאמרתי כמה פעמים ואחזור לאמר שמותר לך להשתמש במילה הזאת זה סבבה מבחינתי,אז בכיף תמשיכי לאמר אותה! 3.את צריכה להפסיק לענות בעצבים אם אתרוצה שתהיה אווירה טובה בפורום בוא נעזור לכולם בדברים שלא מבינים ולא נתעצבן...

GPASUYF../images/Emo127.gif

פשוט שיר טוב מדי בשביל לרדת בשלב כזה.... אה ואני גם רוצה נשיקה מבררררררר

למעלה