הרשמו למערכת התגובות !

../images/Emo26.gif../images/Emo124.gifהרשמו למערכת התגובות !

היא כבר פה.. כרגע בלי דף ראשי, מקווה שעוד השבוע, אעלה דף כזה... אתם יכולים להירשם ולהיכנס למערכת, והכל עובד פיקס ! תהנו ! הרשמה כניסה למערכת בהצלחה לכולנו !

../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif../images/Emo41.gifבלון|

איה@

New member
שי ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo50.gif../images/Emo65.gif

כל הכבוד לך!!
הצלחת!
שתי שאלות לפני שאני עוברת אליך
1. מה קורה עם כל התגובות שקיבלתי עד עכשיו? 2. האם מופיע מספר התגובות שנכתבו? - כי זה אחד מהדברים שמפריעים לי במערכת שלי עד עכשיו. - שלא כתוב כמה תגובות קיבלתי, וקשה לעקוב האם נכתבו תגובות חדשות. אההההה - נזכרתי בעוד שאלה - מקבלים הודעה באימייל האישי כשמגיעה תגובה? (כך זה עכשיו אצלי) ועוד אחת - הסמיילים כלולים במערכת? הם קבועים? או שאפשר להחליט לבד איזה? וווווואו כמה שאלות - זה רק מהתלהבות
איה.

תשובות !

תודה רבה איה ! עידוד זה בדיוק מה שאני צריך עכשיו ! 1. התגובות מהמערכת שלך לא נשארות, הרי כיצד זה אפשרי להעביר אותן מבלי לכתוב אותן שוב? 2. כרגע לא.. מספר התגובות לא יופיע.. כרגע זו בעייה, בעתיד - כן, בוודאי ! 3. את לא מקבלת אימייל בכל פעם שאת מקבלת תגובה 4. האיקונים קבועים (בינתיים), אם תרצו, אאפשר להחליט איזה איקונים להכניס ואיזה לא.. אם תרצו כמובן.. בהצלחה איה ! ולכולם בהצלחה !

איה@

New member
אכן גדול! חמדה מזל טוב../images/Emo70.gif

אבל למה השם שלי לא צבוע.....?? איזה כיף שיש לך סוף סוף שוב תגובות.
איה.

תודה, איה ../images/Emo13.gif

איפה השם שלך לא צבוע? עכשיו בכלל אי אפשר להכנס לתגובות. שי - מה פשר ההודעה "המשתמש איננו מחובר" ? איפה יש שם מקום להכנס, בדף הראשי, ולהתחבר? טוב, לא אציק לך יותר מדי... זה בטח חבלי הלידה של ההתחלה, אז אני סבלנית..
חמדה

עוד שאלה, שי....

כשאני נכנסת לבלוג שלי, ישנה הודעה של טעות בסקריפט. אחרי שאני עושה רה-פרש, ההודעה נעלמת וחלון התגובות עולה בסדר ואפשר להגיב. יש לך מושג למה זה?

אין לי מושג.. ../images/Emo170.gif

נסי לחפש סקריפט אחר ותשתמשי בקישור ממערכת התגובות !

blinker1

New member
יש בעיה?

שי- יש הודעת שגיאה, משהו כמו "לא מוצא ת´דף" המערכת עכשיו פועלת? או שיש תקלה? כי קודם זה פעל והיה אחלה:)

וואו!!!!!!! מדהים מדהים מדהים!!!!!!

אני רושמת את בן דוד שלי למערכת כרגע ואת עצמי (האתר השני שלי...) כל הכבוד! ממש ממש אהבתי!!!

שקוז!!!!! אמאלה!!!

אמאלה... רשמתי את בן דוד שלי למערכת תגובות, כשרציתי לעדכן את הפרטים שלו הופיע לי פתאום שם אחר-"ביישן" אז שיניתי את זה ואז בסוף התברר שמחקתי איזשהוא משתמש מהמערכת תגובות... איך זה קרה לעזאזל!?!? ממש ממש לא אשמתי... רק שלא יהרוג אותי...

bayshan

New member
אני בעבודה ולא יכול לבדוק

אבל נראה לי שמחקת אותי !!!!

אני אבדוק את זה..

בדקתי את זה... נראה שכן שינית לו את הפרטים, עד כמה שזה נשמע ממש לא הגיוני.. אני עובד לתקן את זה כרגע (בכל מקרה - בישן האם הסיסמא שהייתה לך קשורה לתפוחים? כי אם כן, אז היא לא שינתה לך את הסיסמא כך שתוכל לעשות לוג אין, ולשנות בחזרה את הפרטים...)

למעלה