הרשמו למערכת התגובות !

ביישן... אני מצטערת... אין לי מושג

איך זה קרה.... זה ממש ממש מוזר... זה פשוט הביא אותי לפרטים שלו אחרי שהסתכלתי ברשימת אתרים...

גילעד ונטורה הזה - אני מקבל ממנו

הודעות מעצבנות, כי הוא חושב שהוא המציא את הדבר הזה אינטרנט.. הוא חושב שהוא המציא א ת השפה העברית והוא חושב שהוא המציא את שפות התיכנות.. הוא שולח לי כל מיני מסרים שבהם הוא אומר שאני אצפה לפגיעה ממנו.. והסיבות הן: א. הוא חושב שהעתקתי את הקטע של הכפתור שמחזיר את הברירת מחדל (למרות שכפי שאתם יודעים, שאני עובד על המערכת המון זמן, והסקריפט הזה כבר היה שם. ובכל זאת, האם הוא המציא את שפת התיכנות - והאם זה דבר כל כך מקורי?) ב. "והנה עוד דבר שלקחת לי. את הניסוח בעידכון צבעים וכל זה. "צבע קישור פעיל" "צבע קישור שביקרו בו" תראה הפסקתי להאמין מזמן... ישבתי שעו כדי לחשו באיך אני אנסח את זה כדי שיבינו. פגיעה תבוא בקרוב." - האם הוא ממציא השפה העברית? בקיצור, הוא חושב יותר מדי, ואפילו אם כן לקחתי את זה ממנו, אז זו אותו הקטע שהוא אמר לי - "אתה חושב שזה רעיון מקורי שלך לעשות מערכת תגובות?" אז גילעד - תירגע ותנשום עמוק.. ותפסיק עם ה"צפה פגיעה" שלך..

תשמע גלעד..

אני נוטה לכיוון של שי. איך אתה יודע שהוא "גנב" את זה ממך? אתה חושב שאתה האדם הראשון שהמציא את הדבר הזה להחזיר לברירת מחדל????? על אותו עיקרון אני יכול להגיד שאתה גנבת את הרעיון הזה ממישהו אחר. וגם הוא התחיל לעבוד (וכבר עשה) מערכת תגובות , ואתה רק באת הרבה זמן לאחר מכן ואמר הנה גם אני עשיתי. זה מזכיר לי איזה סיפור שהיה בפורום עיצוב גרפי שמישהו עשה אתר ישראלי ללוגאים וחבר או מישהו שהוא דיבר איתו על זה החליט שגם הוא עושה וביוק באותו יום שהוא הודיע על זה בפורום השני הודיע גם , וגם על אותה שרשת הודעות!!! ואתה רב איתו על ניסוח? אפשר לחשוב , אז הוא ישנה את הניסוח , זה יעשה לך טוב? יתן לך משהו? מיילא אם הוא היה גונב לך את העיצוב או תמונה , הייתי מבין וגם נוזף בו.

איה@

New member
נכון - גם לי הסיפור הזה מוכר.......

מפורום אחר... אני שוקלת בדעתי, האם לבקש מכם להעביר את הדיון הזה לפורום תיכנות או אולי לפורום בוררות או חוק ומשפט..... ואולי בכלל שתגמרו אותו בינכם במסרים אישיים. ובכל מקרה קריאת השירשור הזה - לא גורמת להנאה גדולה.
איה.

חחח.... ../images/Emo6.gif

גלעד, פקפקתי בך עד עכשיו ועכשיו באמת הרגת אותי מצחוק.... שי לא גנב שום דבר מאף אחד... באותה מידה אפשר להגיד שאתה גנבת את הרעיון של הספר אורחים מ- g-book ואת המערכת תגובות מ-yaccs וזה הדבר הכי טפשי ששמעתי... מה אתה חושב? שאתה המצאת את הגלגל? שאתה היחיד שיודע שלינק זה קישור וכו´ ושאתה היחיד שיודע לעשות חזרה לברירת מחדל?? אנשים יותר מנוסים וטובים חשבו על זה הרבה לפניך... הגזמת לגמרי... מה זה האיומים האלו??? אני מקווה שתתחיל להרגע כי ככה באמת אף אחד לא ישתמש בשירותים שלך... זה מה שאתה רוצה? לא נראה לי... אתה כל כך חושש מזה שזה מחליא...

גלעד ו.

New member
תגיד לי לקחת את הכדורים שלך היום?

הזהירו אותי שאתה בנדם קצת.. אמאל´ה. אני אפילו לא מתכוון להגיב לשטות הזאת. או שכן, (לא החלטי היום) קודם כל, פה זה לא מקום להשמצות הילדותיות שלך. הודעות כאלה לא אמורות להמחק -איה?-) חוץ מזה, הדבר היחידי שאמרתי לך שאני חשבתי שלקחת ממני זה את הרעיון ה"החזר לברירת מחדל" והכחשת, ואחרי זה אתה בעצמך הודת "הדבר היחידי ש"לקחתי" ממך זה ההסבר למעלה.. ביג דיל" אז לקחת ולא שזה ספציפית משנה לי. ואם כבר ציטוטים. אתה אמרת לי דבר כזה. " Shkooz! - אתה רוצה שאשנה, אין בעיה, צפה פגיעה מצידי " ואחרי שליגלגתי על ה"פגיעה שלך ואמרת שאני ממש לא מפחד " תצפה לזה.. אבל לא תדע מתי היא תבוא " עכשיו, אני מציע לך להרגע עם השטויות שלך ואל תתחיל גם להמציא ולעשות אותי איזה מפלצת

איה@

New member
אוקי - עד כאן../images/Emo70.gif../images/Emo18.gif

הודעות נוספות בנושא ימחקו! צר לי - גלשתם ולא כאן המקום לפתח את הנושא. ויש שאלה חשובה וקשה, מעל או מתחת, לשירשור הזה......הרבה יותר מסקרן וקשור לפורום הזה, מחכה לקרוא מה יש לכם להגיד בענין.
איה.

גלעד ו.

New member
לא איימתי, הוא אמר לי שהוא ישנה

ושאני אצפה לפגיעה ממנו. נכון, גמני אמרתי לו שיצפה פגיעה ממני אבל זה כבר משהו אחר. והפגיעה לא תהיה איזה משהו "בכח ברוטלי" אלא שאני גם אבנה מערכת תגובות ושבכל זאת אתחרה בו.

גלעד ו.

New member
סליחה איה, לא ראיתי את ההודעה שלך..

אני בכלל ממליץ למחוק את כל הקטע הזה של השירשור או להעביר אותו לאן שהוא אחר (אם זה אפשרי במערכת הניהול..)

genotip

New member
ולדעתי לא.... ../images/Emo11.gif

אפשר להתווכח גם בלי לקלל ולגדף זה את זה, ובקשר למחיקת הויכוח, לדעתי לא.

מאוד מאוד בוגר... כדורים?!

בן כמה אתה 14? כדאי שתתבגר מעט, אתה לא חושב? והפגיעה שלי, באה הרבה אחרי האיומים שלך.. ואני מפסיק להגיב על מה שקורה פה, בעניין הזה.

למעלה