יא בייבי!הסברים+פרק 1

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo126.gifיא בייבי!הסברים+פרק 1../images/Emo126.gif../images/Emo36.gif

סורי על הדיליי בננות,פשוט הייתי אצל ידיד,ויש לי וירוס במחשב-אני רציכה לגבות אותו מהר אם לא כול הפיק ימחק.. וזה חבל><. בקיצור..בלי להרחיב יותר מידי:]
שם הפיק:יא-בייבי.
פרק 1 למי שפספסה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=106871540 אני מקווה שהלינק יעבוד!:]
הערה-הפרק היום[עכשיו]..שזה פרק2..הולך להיות ממש ממש ארוך! אני מצטערת בשביל כול הבנות שנאלצות לקרוא את זה,אבל זה די הפרק היחיד שהואארוך בצורה מטורפת!. ולכן שמתי רק פרק אחד היום במקום 2:] וזהו..תהנו:]
-בוט-

butbut

New member
../images/Emo126.gifפרק 2 חלק !../images/Emo126.gif

טל לא פסקה מלבהות בפניו,ולאחר כמה שניות קלטה את מעשיה והתעשטה.היא הרגישה משהו מעקצץ בברכה והעבירה את מבטה לשם. "את בסדר?" חזר הנער על דבריו, וחייך אליה חיוך סלחני. "אני-" החלה טל לומר,והביטה בו בשעה שאסף את המוצרים שלה אל תוך השקיות בחזרה. "נפצעת?" הוא שאל,והרים את ראשו אליה.עיניו ננעצו ברגלה,וידיו עוד היו עסוקות בהרמת המצרכים. "לא,מה נראה לך? הברך שלי קצת מדממת" היא הפצירה בו,ובמהירות הרימה את המכנס.שריטה קטנה בצבצה לה בתוך כתם הדם,שהכתים את מכנסה. הוא הביט בה לשנייה,ואז בשריטה,עיקם את שפתיו הדקות ושאל "זה כואב? ". טל החלה לצחוק צחוק שקט,והחזירה לו באנגלית עילגת במקצת "לא,זה סתם סדק קטן,שמלא בצבע אדום". אבל הוא לא נשאר חייב לה ואמר "ומה בדיוק ילדה כמוך מחפשת מאחורי סופר?",הוא הביט על המצרכים ואמר "ועוד אחרי שהיא עושה כאן קניות". הם שתקו לכמה רגעים,ואז התחילו לצחוק. "השאלה האמיתית היא "הכריזה טל, "מה אתה עושה כאן?". "רגע,את מכירה אותי? " הוא שאל והביט בה בהפתעה גלויה למדי.גבותיו הצטנפו למעין גבה אחת,מה שגרם לטל לפרוץ בסימפוניה של גיחוחים. "זה אומר שכן?" הוא שאל וחייך. טל שרבבה חיוך של ניצחון מבין שפתיה,והחלה לדקלם "דאגי פוינטר,הבסיסט של ה-להקה מקפליי.ברור שאני מכירה אותך,גם בישראל יש לכם די הרבה מעריצות ". הוא הביט בה בפה פעור ושאל בסקרנות "ישראל ?! ". "כן,משם אני באתי" אמרה טל בגאווה ושכחה את ברכה הכואבת. "באת? אז מה את עושה כאן,כלומר,בלונדון?" הוא שאל והתיישב לצידה,נשען על הקיר בדיוק כמוה. ליבה של טל החל להלום בקירבה,היא דמיינה מעין מקלות עבים המתופפים על ליבה. "זה סיפור ארוך" הא פלטה,ועיקמה את אפה. דאגי פרס את רגליו,שילב אותן זו בזו,שם את ידיו בכיסיו ואמר ברוגע "יש לי זמן". טל צחקה,ואמרה "אין בעיה,רק משהו אחד שבטח שמת לב אליו.אני לא מדברת אנגלית כול כך טוב,כך שאם אני טועה ואתה לא מבין אותי תאמר לי". "אין בעיה" אמר דאגי וחיוך לבבי התפרס על פניו. טל חייכה אליו בחזרה,ומיד התחילה לספר לו את הסיפור שלה.איך היא מצאה את עצמה בלונדון,וכמה מעריצות יש להם בישראל. מדי פעם גם הוא אמר כמה דברים,וסיפר על חייו בקצרה,בעיקר משום שאת הרוב הוא שיער שהיא יודעת. "הרבה פרטים מן החיים שלי מפורסמים באינטרנט,זה לא מבאס אותי.אבל זה גם לא הכי משמח אותי.מבינה?" הוא שאל והביט בפניה. היא הנהנה עם ראשה ל'כן' ופלטה "לא". "כן,תיארתי לעצמי" הוא השיב ושניהם פרצו בצחוק. "אגב,השם שלך " הוא המשיך את דבריו "לדבר עם בן-אדם מבלי לדעת את שמו זה כמו בדיחה גסה בלי החלק הגס". טל צחקה ואמרה "אתה מביא משפטים מצחיקים,ושמי הוא טל אביב" השיבה טל בשקט.היא הרגישה את הביטחון העצמי החוזר אליה. "שם מוזר,אבל קליט" השיב דאגי. "השם 'דאגי' הוא הרבה יותר מוזר.בישראל אין אותו" אמרה טל. דאגי צחק ואמר "גם כאן זה לא נפוץ במיוחד.שמעתי על 'דאגלס',ואז הקיצור הוא 'דאגי'. אבל אני 'דאגי' אורגינל ". הם היו,שניהם,מדוכאים מצרות שונות,כך שהאווירה בניהם הייתה פחות או יותר אדישה אבל קסומה.מלווה בצחוק אך עד הגבול שאופשר להם.היא דיברה מוזר,ולפעמים הוא לא הבין אותה,והוא דיבר מהר ולפעמים היא לא הבינה אותו. ולמרות זאת הכול זרם בניהם,טל הרגישה תחושה מוזרה.לשבת כך עם מפורסם,ולספר לו כול מיני דברים בשפה זרה. "אני חושב שדני הוא פשוט הבן-אדם הכי טיפש שיצא לי להכיר.אנחנו נוהגים לעשות הכי הרבה שטויות ביחד.הארי הוא כמו ה'אח הגדול' שלנו" פסק דאגי את דבריו וחייך בשובבות. "טום הוא סוג של 'אמא' ,לא?" שאלה טל וחייכה גם כן היא. "כן,הוא ממש דאגן.פעם אני ודני יצאנו אל הסופר,ובדרך נתקלנו בכמה מעריצות,ומרוב בהלה התחלנו לרוץ לאחד הרחובות הפחות מוכרים כאן,בסימטאות.ואז התקשרנו אל טום וממש הלחצנו אותו,הוא הבין מהדברים שלנו שהייתה איזו תאונה איתי.והוא צעק על דני למה הוא לא שומר עלי,זה היה מצחיק" השיב דאגי והשאיר את מבטו ממוקד בעיניה. "אני חושבת ש--" הפסיקה טל וחייכה, "כלומר,שנייה לא הבנתי.אתה היית בתאונה?כאילו,עשיתם תאונה או ש..נראה לי שבלבלת גם אותי" השיבה טל בהתנצלות.היא עדיין לא התרגלה לדיבור המהיר,והמבטא הכבד. "אם הייתי יודע עברית זה היה יכול להקל על השיחה שלנו" אמר דאגי וצחק. "כן" אמרה טל בהרהור. "בקיצור,לא הייתה תאונה, עבדנו על טום" אמר דאגי בחביבות. "אוה,עכשיו הכול 'מתחבר' לי" השיבה טל ומיהרה להוסיף "אתם עוד תעשו לו התקף-לב יום אחד". "כן,אני יודע ,זאת אחת השאיפות שלנו" אמר דאגי ברצינות ולאחר כמה שניות חייך. לכמה רגעים שררה שתיקה מביכה בניהם.דאגי הסתכל על טל מזווית עיניו,ואילו היא רק התעמקה בהולכי הרגל שנגלו לעינהם מרחוק. היא פתחה את פיה בכדי לומר משהו,וחיוך של התנצלות התנוסס על שפתיה.היא תכננה את המשפט שרצתה להגות בראשה,ולאחר מכן שאלה בשקט,בכדי לא להרוס את האווירה המשותפת שאפפה סביבם. "אתה ממש בר-מזל.אתה בלהקה ממש מצליחה,עם אנשים מצחיקים.מה צריך נער מתבגר יותר מזה?" "אהבה"פלט דאגי במהירות שגרמה לטל לסובב את ראשה אליו.שני כתמים אדומים איימו להציף את פניה במהירות,אם לא תחדול מלהסתכל בעיניו. "אוה, זה" אמרה טל בבישנות והעיפה את מבטה אל עבר אחד העצים,ושיחקה עם אצבעותיה. דאגי צחק ושאל "אז אני מבין שגם לך יש בעיות בנושא הזה, מה?". "כן,למי לא? " ענתה טל ביובש,ושמה את ידה על ראשה. המחשבות החלו להציף את ראשה,היא כבר לא התעסקה בעניין של "אני יושבת ליד דאגי פוינטר,ומדסקסת על החיים". "את יודעת,להיות מפורסם ולהתאהב במישהיא.זה כמו להיות חוואי ולהתאהב בפרה של עצמך, אם את מבינה למה אני מתכוון" אמר דאגי. טל עיקמה את אפה ואמרה בגועל "כן,בערך.אוקי, זה לא ממש אומר לי הרבה". דאגי צחק לרגע,ואז העיף את שיערות הפוני הזהובות שלו שנחו על עיניו אל הצד והסביר "זה אומר שאם יש לי חברה,אסור שאנשים ידעו עליה.כי אז זה יהרוס את התדמית שלי,ואף אחד לא רוצה שזה יקרה,נכון?. ואחרי הכול, אני כבר לא יודע אם הבנות שאני יוצא איתן באמת אוהבות אותי. או שהן רק רוצות להוכיח לחברות שלהן שהן יצאו עם מפורסם, ושהן עשו איתו—" "כן אני חושבת שהבנתי " קטעה אותו טל וחייכה בחביבות. הוא חייך אליה בחזרה ופרץ בצחוק. יש המשך~

אחלה פרק... פשוט ב"ז.

[ב"ז= בנזונה^^] את כותבת יפה מאוד וממש קולח. ממש כיף לקרוא. למרות שלגוף מדבר, עתיד יש אות אית"נ א'..., אבל בקטנה. ממש נהנתי. אחלה רעיון. אחלה שםXD. תעדכני מהר D:

butbut

New member
אני קיבלתי 80 בבגרות זאת לא סיבה לצחוק!!

XDD סתם..חודש שלם [מהחופש הגדול] חרשתי ת'תחת כדי לעשות ת'בגרות הטיפשה הזאת.. ועכשיו אני לא זוכרת כלום.. בעיקר לא אותיות אית"נ שנתקעות בכול דבר!>< חח ותודה רבה!:]

m i c k e y 15

New member
80?! יפה לך! אני אני..מתביישת..קיבלתי

52
פאקינג 3 נקודות לעובר!! XDD אני צריכה לעשות חוזר....וגם חוזר במתמטיקה..ועוד אחד במתמטיקה..ואמ לשון...ואמ אה זהוXD תשמעי אני וביצפר זה אסון

butbut

New member
XDD אבל יצאה לי הנשמה עד שקיבלתי ציון כזה..

בהתחלה קיבלתי 55... ואז שלחו אותי לקורס[עוד לפני שידעו ת'ציון]...של איזה חודש בחופש הגדול..ובמשך חודש אשכרה למדתי לשון בפעם הראשונה.. והתוצאות מדברות בעד עצמם..XDD אל תידאגי גם אני כישלון בבית ספר חחח..יש מקצועות שפשוט לא הולך לי!..[אהמ תושב"ע-תנ"ך-גמרא אהמ].. ><

../images/Emo54.gifאני 86 או 83, אנ'לא ממש זוכרת.

נו, מה אתן רוצות, זה היה מזמן, לפני שלוש שנים! >< [והעובדה שלא ידעתי תחביר די הרגה אותי, אז חברה שלי לימדה אותי את כל החומר בלילה שלפני, וזהו.
]

meningher

New member
אויששש

זה כל כך יפה ומוחשי שזה פשוט ממש כיף לקרוא. את כותבת מדהים. אהבתי מאוד את ההשקעה- יפה לך!

kelly7i

New member
אבל היא אמרה בהתחלה שהיא התננגשה בו,

לפני שהיא ראתה אותו שהוא טיפש, חח היא היתה צריכה להגיד לו שוב באנגלית וזא לקלוט מי זהXD חח LOL טוב אני מפריעה לעצמי לקרוא
*ממשיכה*

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק || ../images/Emo126.gif

"בחיי שאת ילדה מיוחדת" פלט דאגי,וניער את ראשו. "תודה" השיבה טל,והביטה על קרש הקייסטבורד שהיה מונח על הקיר,כמצפה לרוכב שיגלוש עליו. "אוה" פלטה טל והצביע אל עבר הסקייט',"אז השמועות נכונות,אתה באמת סקייטר. אה?". דאגי חייך ואמר "כן,זה אחד התחביבים היותר הדוקים שלי. אני ממש אובסיסי לגבי סקייטבורד,טום עזר לי לבנות רמפה בחצר הבניין שלי ושל דני.כדי שאני אוכל להתאמן". "מתאים לך להיות סקייטר,כול ה 'לוק' ה 'פריקי', והסוג מוזיקה הרועשת שאתה בוחר לשירים שלך. האופי האדיש, ה-לא-אכפת-לי-מאף-אחד-או-מה-אומרים-לי. הכול ביחד, סביר להניח שיתאים גם הקטע של הסקייטבורד". אמרה טל והורידה את שרוולי הסווטצ'ר שלה עד שהוא כיסה את כול הצמידים שהיו על ידה. "אם את רוצה בהזדמנות אני יראה לך,אני לא חושב שתהיה לנו בעיה,נכון?"שאל דאגי. ליבה של טל הלם בקרבה,השאלה שלו, מצד אחד, גרמה לה לחשוב "למה דווקא אני? ".ומצד שני,הוא חשב שהיא מיוחדת והוא הבן-אדם היחיד שיצא לה להכיר באמת, מאז שהיא הגיע למקום הזה. "לא נראה לי ," אמרה טל. "אלא אם כן אתה יודע, בטח אתה עסוק עד-מעל-הראש בהופעות וכול זה, מעריצות, מנג'ר, 'חזראות'. אתה יודע למה אני מתכוונת" היא הוסיפה. דאגי צחק ואמר "אומרים את זה 'חזרות',וכן. בזמן האחרון אנחנו די עסוקים". "אוה" פלטה טל. "אבל היי, יש לנו את סופי השבוע. בדרך כלל אני יכול למות מרוב שיעמום בימי שבת. אני מרגיש שאני מזדקן בלי לעשות קצת 'אקשן'. יהיה נחמד להיפגש עם עוד אנשים , חוץ מעוד כמה סטוצ'ים בפאבים, או שלושת ההורים המאמצים שלי". "אתה מתכוון לדני, הארי, וטום?" שאלה טל וצחקה. "בדיוק לשלושתם אני מתכוון" השיב דאגי בסיפוק מן הפרצוף שעטתה טל על פניה. ***** לאחר חצי-שעה שבמהלכה הספיקה טל לשאול אותו מספר שאלות מצומצם, גם משום ביישנותה, וגם משום האנגלית הדלה שהייתה בפיה. התקשרה אמה של טל וביקשה לדעת, בטון אכזרי למדי "להיכן היא 'ברחה' ".וטל, כתגובה למילים אלו, נאלצה להיפרד מן הבן-אדם הראשון והנחמד שהכירה כאן, בעיר הזרה הזאת. "אני אראה אותך שוב?" הוא שאל כבדרך אגב ועזר לה להתרומם עם השקיות. טל הביטה בו במבט מתעניין,מהלומות ליבה גדלו ודפקו בקצב מטורף."לא יודעת,התכוונתי ללכת אל ההופעה שלכם מחר בערב.אבל אמא שלי אמרה שהיא לא-מביאה-לי-כסף-לשטויות.ואמרת שאתה עסוק חוץ מסופי שבוע--". "אז מה דעתך בכול זאת לבוא מחר?" הוא שאל בהתלהבות וקטע את דבריה. "מה?לבוא?"היא ענתה ושמץ של התלהבות התלווה לדבריה. "כן, במילא אין לך כרטיס.ואת גם לא תשיגי להיום,כולם נמכרו. ואני קיבלתי כרטיס בשביל חברות של אחותי,ואחותי. אבל היא ביטלה שניים מהם, ויש עודפים" השיב דאגי בטון בטוח. "אוקיי, במילא משעמם לי.ואם זה בסדר מבחינתך, אז למה לא?" שאלה טל והחלה לחשוב על תירוץ להוריה על היציאה הספונטנית שהזדמנה לה. "בדיוק.חכי, יש לי שאלה. את רוצה להיכנס אל מאחורי הקלעים? אנחנו נוכל לרדת אחרי איסוף הכלים אל אחד מבתי הקפה אם תירצי.למרות שאני מעדיף סתם לקנות איזו קולה מאחת הבורגריות הקרובה" אמר דאגי בקול מהסס וחיכה לתשובה. טל ניסתה לפרש לעצמה את מה שיכלה להבין מדבריו.היא חייכה אליו ואמרה "כן,גם אני מעדיפה קולה.ואין לי בעיה לחכות לך מאחורי הקלעים.ווואו, ואני עוד חשבתי להיקבר בחדר שלי ולא לצאת לעולם". דאגי צחק ואמר "זה גם מה שאני תכננתי,אבל טוב,תוכניות משתנות לפעמים". "אכן, תכננתי להישאר בודדה עד סוף הסמסטר" השיבה טל בשקט והסיטה את מבטה אל עבר השמש השוקעת. "גם אני, לפחות עד סיבוב ההופעות. בכול אופן, היה נחמד להכיר אותך 'חבובה' , לא כול יום יוצא לי להכיר אנשים חדשים" השיב דאגי. הוא סידר את מכנסיו,כך שקצה הבוקסר שלו יבצבץ לבחוץ,והיא ניקתה את מכנסייה מן האבק. הם החליפו מספרים,למרות מצפונה של טל שאמר לה שזהו אדם זר. גם אם הוא דאגי פוינטר,היא לא מכירה אותו,עדיין. "לעזור לך עם זה,עד היציאה אל החניון?"הוא שאל,ולא הביט בפניה. טל צחקה והשיבה "זה רק חלב, גלידה ולחם". הוא הרים את כתפיו ואמר "איך שאת רוצה". "אבל תודה בכול אופן " השיבה טל. הם יצאו אל החניה,טל הצביעה אל עבר אחד הפארקים שהיה ממוקם מספר רחובות קטן מביתה.ואמרה "אני הולכת בכיוון הזה". "ואני בכיוון הזה" אמר גם כן הוא והצביע אל הכיוון הנגדי. "אוקי,אז נראה אותך,בקרוב? " שאלה טל והתכוננה ללכת לכיוון ביתה. "ברור! אין ספק, תחכי לאס-אמ-אס ממני בקשר להיום" אמר דאגי בהתלהבות,חייך והסתובב. טל הסתובבה גם כן היא והחלה ללכת. הוא הסתובב לכיוונה שוב,וצעק אליה "אני מצטער על הברך",ורץ במהירות אל תוך מכונית שחורה שצפרה לו שיגיע. "אני לא סולחת" היא צעקה אליו בחזרה וחייכה. ***** 'מחר בערב' הגיע מוקדם יותר משציפתה טל. היא הכינה את עצמה במשך כשעה,כך שרוב הזמן הלך לה על לפרט לאחותה כול פרט ופרט מן הפגישה המיקרית שלה עם דאגי,ולוודא שאמה,שהייתה מקור הבעיות הראשוני, מסכימה לה לצאת. היא כבר תכננה לברוח בלא ידיעתה במקרה שלא תרשה לה ללכת.לפעמים אמה לא הייתה מבינה עד כמה דברים החשובים לטל,הם לא תמיד 'שטויות'. ורק לאחר שהייתה בטוחה בכול ,היא נכנסה אל האמבטיה והחלה לחפוף את שיערה. לפתע צלצל מכשיר הפלאפון הקטן שלה מעל השידה.היא רצה במהירות יחד עם המגבת שעטפה את גופה,ולחצה על הכפתור הירוק. "הלו?". ליבה הלם בקירבה,היא רצתה להשליך את המכשיר אל הקיר. אך 'תפסה' את עצמה ואמרה בקול שליו "כן? ". "טל? זה דאגי פוינטר.אולי היה מיותר לציין את השם משפחה" אמר הקול. טל צחקה ואמרה "אוה,דאגי. כן,מה רצית?" היא שאלה בקור רוח. אך בתוך תוכה היא צרחה,צרחה כמו מעריצה שנטרפה עליה דעתה. "רק רציתי להגיד לך שממש היה לי כייף אתמול,ושאת יודעת, היום את באה להופעה ואני לא רוצה לקבל "לא" כתשובה.מצטער שמיהרתי עם המספרי פלאפון,רציתי להיות בטוח שאת תבואי.גם בגלל המכה שחטפת ממני, ואת יודעת בטח איך שמועות על מפורסמים מתחילות.בכול אופן רק רציתי לומר שבטח יהיו שם המוני בנות,ולצאת אלייך בכדי לתת לך את הכרטיס יהיה טיפה בעיה בשבילי. אם את מבינה—" "מבינה" אמרה טל נחרצות וחיכתה להמשך דבריו. היא שמעה אותו צוחק מעט מן העבר השני.לאחר מכן הוא המשיך "מעולה,תקשיבי. מאחורי האולם, ממש איפה שהחניה של האוטובוסים שלנו. יש מין גן גדול, את יכולה לחכות שם, או ליד הדלת האחורית. איך שנוח לך,ואני פשוט יבוא לשם. זה יהיה בסדר? ". "ממה שהבנתי אתה רוצה שאני יחכה ליד דלת אחורית? " שאלה טל בחשש. "בדיוק! " אישר דאגי. "אין בעיה " השיבה טל. "אז אוקיי, נראה אותך" "בהצלחה " "תודה,ביי " "ביי ". טל החזיקה את הפלאפון עדיין באוזנה, החום החל לעקצץ את המקום העדין של תנוך אוזנה. "את מתקשרת עם רוחות רפאים דרך הפלאפון?" התפרצה לפתע רוני אל חדרה ונראתה מאושרת. "לא,אני דיברתי כרגע עם דאגי," השיבה טל ,"פוינטר". היא הוסיפה בשקט ונראתה עדיין מוכת הלם. יש המשך~~

kelly7i

New member
זה נראה כיאלו הוא נחמד אליה רק כדי שלא ירוצו

שומעות?

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק ||| ../images/Emo126.gif

היא לא הסירה את עיניה מן הנקודה שבא הסתכלה במשך כול השיחה. רוני פלטה צרחת אושר וצעקה "וואו, אחותי דיברה עם מפורסם! אחותי דיברה עם מפורסם! ". "די רוני, את חייבת לשתוק " ציוותה עליה טל . היא מיהרה להתעשט והלכה לכיוון הדלת, היא החזיקה אותה וסימנה לרוני לצאת. "בסדר בסדר,זה הסוד שלנו. אבל את חייבת לי חתימה ממנו " אמרה רוני בנימה גסה וסגרה את הדלת אחרי בעצמה. "היא עוד תשגע אותי יום אחד" אמרה טל לעצמה. היא חייכה במהירות אל בבואתה שבמראה,ומיד פלטה צרחת שמחה קצרה. לאחר מכן החלה לחפש בגדים, ולסדר את שיערה. לאחר חצי שעה היא יצאה מן החדר,ועמדה מול הראי שהיה בסלון.רוני הצטרפה אליה,וסידרה את האיפור שלה. "רוני את בטוחה שאת לא רוצה להצטרף? " שאלה אותה טל בשקט בזמן שסידרה את הפוני של מול הראי. "בטוחה, אני יוצאת עם כמה חבר'ה לסרט " השיבה רוני בהתרגשות. "ועוד שבוע אני הולכת להופעה של מקפליי עם ג'יימס,וכמה בנות" היא הוסיפה במהירות ונראתה נרגשת עוד יותר. "שתיכן תהיו כאן בשעה אחת וחצי זה מובן? מי שתאחר לא תקבל את המודם של האינטרנט במשך 24 שעות " אמר אביהן, ונשק לשתי בנותיו הגדולות על מצחן. "חשבתי שאמרנו אחת אלי, אתה בעצמך הודת שהן צעירות ולא מלומדות בכול הקשור לעיר הזאת " התערבה אימן. "אבל הן יוצאות עם אנשים שגרים כאן כבר די הרבה זמן ,אני בטוח שהן יכולות לעמוד בזה" אמר אביהן בהגנה. "רק תזהרי רוני " אמרה אימן,טלייה,והוציאה את אחד הרולים שהיו תקועים בשיערה. "ביי הורים " אמרה טל והסתובבה בכדי לצאת מן דלת הבית. "חכי לי, טל " אמרה רוני ונתנה חיבוק אחרון לאמה. "לא לחרוג מן השעה, תזכרו את זה" אמר אביהן שוב ושוב,עד ששתי הדמויות שלהן נעלמו מן האופק. כטל הגיעה אל המקום הדבר הראשון שהופיע בראשה היה הרצון לברוח משם.כמה שיותר מהר,וכמה שיותר רחוק.המוני בנות מילאו את החצר שהייתה סביב לאולם. הן צרחו ללא הפסקה וללא שליטה,היא עברה על יד קבוצה של בנות ששתיהם מהן בכו בהיסטריה שהרתיעה את טל. היא הביטה בה למשך כמה שניות,ולאחר מכן המשיכה להידחף בין מספר האנשים אל החלר האחורי יותר של האולם. ככול שהתקדמה היא לעברו התעמטו הבנות,והצרחות.היא זכרה שדאגי אמר שהוא יחכה לה על יד הדלת של אחת היציאות מאחורה,או באיזה גן. היא שמה את ידה על הקיר,והחלה ללכת לכול אורכו.בנות מסויימות הביטו הביטו אליה ואמרו "ילדה הכניסה היא מכאן ". היא הסתובבה אליהן וענתה בנימוס "תודה,אני הולכת לחפש אממ..ברזיה". הן צחקו ואמרו "יש אחת באמצע הגן הקרוב". "תודה" השיבה טל והסתובבה.היא המשיכה בדרכה אל עבר יציאת החרום הקרובה.היא ראתה את החניה של האוטובוסים,אך גם שם היו המוני מעריצות צווחניות והיסטריות. היא המשיכה אל עבר הדלת שהייתה מוסתרת משום מה, בקומה העליונה.היא הייתה ממוקמת אחרי החניה,וקיר שחור נבנה לפניה. מדרגות שחורות התפתלו עד לרגליה של טל על האדמה. לפתע היא שמעה את דלת הברזל נפתחת,היא הרימה את ראשה וראתה את דמותו של דאגי יוצא ממנה. ראשו היה עטוף בכובע הקפוצ'ון האדום שלו,ועל פניו חיוך. "היי " קראה טל בשקט. "היי" החזיר דאגי,וירד במהירות. "טוב שבאת, את יודעת סיפרתי עלייך לבנים. אמרתי להם שאני רוצה שתבואי להופעה,וטום ודני ארגנו לי את הכרטיס הנותר ו..את צריכה לשים את הסרט שמחוברת אליו על הצוואר,וככה תוכלי להיכנס אל מאחורי הקלעים בלי בעיה אחרי ההופעה" הוא אמר במהירות ונראה לחוץ. "תודה" אמרה טל בשקט והביטה בכרטיס הפלסטיק. היא שמה את הסרט סביב צווארה,וחיברה את הקליפס השחור שחיבר בין הכרטיס לסרט. "מתרגשת? " הוא שאל לפתע ושם את ידיו על המעקה. "קצת, ההופעה הראשונה שלי" אמרה טל. "טוב,אני מקווה שתהני.ותיזהרי מהבנות,את קיבלת שורה די טובה,ראשונה. וזה בצד שלי,כי בצד של דני זה 'סכנת נפשות'. הצד של טום הוא הכי רגוע,והצד שלי הוא די מבוקש" אמר דאגי וחייך. טל צחקה ואמרה "אוקי,אני אזהר.אז מתי זה מתחיל?". "ממש עוד קצת זמן,אני חושב שעכשיו מתחילים להכניס את הקהל" אמר דאגי ופלט אוויר בשקט. "מה קרה? אתה נראה כאילו שההופעה מבאסת אותך "אמרה טל והתבוננה בפניו. "לא,אני סתם עייף, והרבה זמן לא עשו לי מסג' וכול השרירים שלי תפוסים" אמר דאגי והתעסק עם הצמידים שהיו על ידיו. "אם תרצה אני יעשה לך יום אחד,כלומר אמא שלי למדה את זה בתור אממ..איך אומרים את זה באנגלית.מקצוע? כן, מקצוע. אבל היא לא רצתה לעבוד בזה.והיא לימדה אותי,בזמן שהיא כן עסקה בזה. ועכשיו אני יודעת לעשות מסג'ים,לא טוב כמוה" אמרה טל בגמגום. "למה אמרתי את זה?"שאלה טל את עצמה בליבה,והחלה להתחרט על דבריה. "וואו,מגניב. אולי באמת תעשי לי יום אחד, בכול אופן את חייבת למהר להיכנס עכשיו טל " אמר דאגי והוריד את הכובע מעל ראשו. "יותר יפה לך בלי הכובע" קבעה טל והוסיפה במהירות "תודה,אני הולכת.נקווה שאני ישרוד עד סוף ההופעה". דאגי צחק ואמר "אני יוכל לראות אותך, את בשורה ראשונה". "לא תהיה חייב להסתכל " אמרה טל וצחקה. הם נפרדו במהירות באמירות "ביי" מהירות,והלכו כול אחד אל דרכו. היא נכנסה אל תוך ים הצרחות שסבבו אותה מאותו הרגע שנפרדה מדאגי לכיוון החניה.היא הגיעה במהירות את השער שאחד הסלקטורים פתח,והחלה לשעוט עם זרם האנשים אל תוך האולם. האווירה הייתה מפחידה,אבל ההתרגשות גברה על טל.ליבה החל להלום בקרבה כאשר ראתה את הבמה הריקה,עם הגיטרות שחיכו דוממות לידיים שיפרטו עליהן בפראות. היא התקדמה אל עבר השער,יחד עם עוד כמה מאות מעריצות,בעיקר, צווחניות.בדיוק כמו שדאגי הסביר לה,הבנות בחלק האמצעי, החלק של דני.החלו לקפוץ זו על גבי זו,עוד לפני שראו בכלל את דני מופיע על הבמה. הבנות בצד של טום פיטפטו,והביטו על הבנות שעמדו באמצע. מכול עבר הקיפו אותה אנשים זרים,בנים ובנות כאחד.מפטפטים וצוחקים אחד עם השני,בוחנים ומצביעים אחד על השני. הקומה השנייה התמלאה במהירות בעוד כמה אלפי אנשים,שהחלו לצעוק "מקפליי" בקול רם לפי קצב מסויים שיצרו יחדיו. היו על ידה כיסאות למושבים,אבל אף אחד לא נראה מעוניין לשבת בהופעה הזאת. האורות החלו להתעמעמם,וחושך הציף את חלל האולם. טל הרגישה את ההתרגשות שעוד מקודם חשבה שהייתה מוגברת,ברגע זה צמחה למימדי ענק. המוזיקה החלה לפעול,וקולות משונים בקעו ממקום לא ידוע. הקהל פצח בצרחות,כולם החלו לקפוץ ולהשתגע עם משמע צליל הגיטרה הראשון. האוויר לא היה חנוק כמו שציפתה טל,היא נשמה לרווחה והביטה בעיניים כמהות לעבר הבמה ברגע שפסקה המוזיקה. יש המשך~~

למעלה