יא-בייבי!פרקים 16-17

Sharon Kez

New member
היי, את!../images/Emo23.gif

אהבבבבבבבבבבבבתי!
אבל טוב, אני תמיד אוהבת. אז זה לא כ"כ חדש XD אני כל פעם אומרת את אותם הדברים, אז פשוט - נהניתי. ותדעי שיש לך עוד קוראת קבועה [גם אם לא יוצא לי להגיב כל פעם]

butbut

New member
../images/Emo47.gifחחחחח שרון:]זה בסדר-אני

מבינה:] היה מצחיק לדבר איתך אתמולXDDD

בוט אני מאוהבת בפיק שלך! ../images/Emo23.gif

איך שחזרתי הביתה משעור קולנוע
ישר רצתי למחשב לקרוא! ואיך לא אח שלי החליט שזה הזמן לשגע אותי ולהראות לי טריקים במכונית על שלט המפגרת שלו כאילו שזה ממש מעניין אותי!
רק שאלונת קטנטונת
למה לא צירפת שיר הפעם? התחלתי לחפש אותו בכול הפרקים XDDDD וכשראיתי שלא הוספת אז שמתי שירים אחרים
אבל באמת - הקטע שאת מוסיפה שירים הוא ממש אחלה, זה ממש מוסיף לאווירה
טל מיהרה להוסיף "ולך, יש מישהיא?". דני הסתובב עם כול צידו של גופו אליה והשיב בשקט "לא, אף אחת לא רוצה אותי". בוא בוא אני רוצה אותך!! XDDDDDDD מחכה כבר לפרקים הבאיייים
אגבבבבב - איך הייתה החזרה של הלהקה? אני סקרנית!

butbut

New member
../images/Emo2.gifבאמת אהבת שאני מצרפת שירים מתאימים?XD

סבבה-אז מעכשיו אני יצרף:]
[חשבתי שזה יצא לכולם מן החורים-פשוט כשאני כותבת אני שומעת שירים שלפי דעתי יכניסו אותי לאווירה
]. XDD גם אח שלך עם מכוניות על שלט?
גם אח שלי!
אממ החזרה הייתה מצויינת! התביישתי רצח-ובקושי שרתי.
אבל ברגע שהגיטריסט התחיל לנגן על האקוסטית שלו- התחלתי לשיר איתו שירים של אוונסנס[שזה שירים ממש קשים
כי היא שרה אופרה]. אחר כך הוא עצר- והוא אמר לי "יש לך קול יפה- אם רק היית פותחת את הפה ושרה בביטחון הוא היה יכול להישמע מדהים".
<<<<<<זה הפרצוף שתקעתי לו! XD ^^ חזרה שנייה כנראה מחר-הגיטריסט השני למד את סיילנס[של דאגי] בע"פ..ואולי הוא ינגן לי אותו מחר . להקה=כייף.
אני כזאת חופרת! XDD

ברווווווווור !

שיוווו אחים קטנים זה כולכך מעצבןןןן במיוחד כאלה שבאים עם מכונית על שלט XDDDDDDD מגניייייייב
הילדים האחרים שבלהקה הם מהבצפר שלך? את מכירה אותם או שכאילו היה לך את הרעיון להקים להקה וחיפשת עוד חברים ללהקה?

butbut

New member
XDDD../images/Emo42.gifבמיוחד על הבוקר>< אממ..כע פשוט

היה לי רעיון יום אחד שבא לי להקים להקה-ועכשיו יש לי..XDD כאילו פשוט חיפשתי אנשים-ומצאתי די הרבה.אבל לא כולם היו בגיל המתאים-או יודעים להחזיק גיטרה. ועכשיו מצאתי אנשים שהם פשוט מעולים! ..נראה מה יהיה בהמשך:]

Charley XD

New member
בוט זה מדהיםם

דני
הוא כזה חמוד ... איך הוא יושב איתה על המרפסת... גאד ! כולם נתנו לך בגדים XDD דני ודאגי... אוי החולצות הגדולות שלהם ... איך אני אוהבת אותם ! ודאגי... כמה מתאים לו ! להתפשט ככה... איזה חמוד !! אבל לא הבנתי למה הוא שאל אותה את השאלה הזאת ! טוב בטח אני אבין בהמשך... *מי לעזאזל ישמח ??* והארי לא יצא רע !! מה הוא עשה ? אבל מה הוא מתעורר באמצע הלילה ? איזה מוזר הוא... ומה הקטע שדני ודאגי שואלים אותה ??????????????????? קיצר כמו שאת רואה... אני חסרת סבלנות... בוט זה מדהים.. ואממ טוב נו אני רק משפרת את הכתיבה שלי... מכולכן... אתן ממש מוכשרות ! כל אחת והרעיון/תיאורים ההזויים שלה... וכן לך יש הרבה כאלו !
אני רוצה עוד פרקקקקקקקקקקקקקקקקק בוט

butbut

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gifתודה!!!את תביני את הכול בהמשך:]

הפרק הזה באמת עורר מליוני שאלותת:] לא נוררא-בפרקים הבאים את תביני:] חח תיאורים הזויים?כן הרוב! כול הפיק הזה הזויXDD יום שישי

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif גברת בתאל היקרה.../images/Emo27.gif

זה נקרא שהעניינים מתחממים? לא, כי אני רוצה להבין! מה זה אמור להיות?! אני כבר הייתי מצפה להרבה יותר מנשיקה בשלב הזה!
חח סתם סתם את יודעת שאני
אותך (:) הפיק מדהים כמו תמיד, ומצחיק
ושמתי לב שבכל סוף פרק/חלק מישהו עומד לומר משהו...חח זה תמיד דני או דאגי או טל אומרים "טל...אפשר לשאול אותך משהו?" / "דאגי...אפשר לשאול אותך משהו?" / "דני...אפשר לשאול אותך משהו?" XDDD

butbut

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifXDD את יודעת מה יקרה עד שתהיה../images/Emo25.gif?

יהיה בלאגן:] אבל לא נורא..טל שלנו יודעת להסתדר עם בלאגנים. וכן אני משתדלת לסיים ת'פרקים בדיבורים-זה יותר מעניין.
XD

butbut

New member
חחחח ../images/Emo25.gif תהיה ההפתעה:]

או הכנה לנשיקה..או נשיקה ואז סטירה...או נשיקה בטעותת.. אתן כבר תראו מתי שיגיע הזמן ^^ XD

פשוט perfect ../images/Emo163.gif

זה מה שיש לי לומר והפעם לא אמרתי מדהים או מהמם שינתי ראית

butbut

New member
חחח תודה ../images/Emo23.gif כן שמתי לב ששינית-לא נורא קצת

לא נורא-קצת גיוון לא הזיק לאף אחד מעולם ^^ XD

ווואי מדהיםD:

את כותבת כ"כ מווושששששללללםםםםםםם ( = אני חדשה בפורוום ורק עכשיו התחלתי לקרוא ואני ממוכרת
מדהים מדהים מדהים מדהים !!!!1 אז זה כל יום שישי? תגיע כבר אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo205.gifחח לא בדיוק-כנסי..../images/Emo24.gif

א) ברוכה הבאה!
ב)את התחלת לקרוא מפרק 1? כי אם לא..אז מומלץ לקרוא את זה מפרק 1..ואם את לא מצליחה למצוא אותו-אני יכולה להביא לך קישור לכאן-או לשלוח לך במייל:]
ג)לא, הפיק שלי מפורסם בכול יום שלישי ושישי..ככה שפעמיים בשבוע אתן נהינות ממנו
=]

יאאאאאיD:

א) תודה רבה D: ב) לא , לא מצאתי
את יכולה בבקשה לשלוח לי אותו באימייל? האימייל שלי הוא
[email protected] ג) יאייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111
נ.ב את ממש מעולה D; את כותבת מדהים מדהים מדהים D:

butbut

New member
../images/Emo45.gifאוקיי אני אשלח לך אותו במייל כשיהיה לי

זמן [כלומר מחר כנראה]:] XD ותודה רבה לך!!

למעלה