../images/Emo126.gifחלק

-טל היא ילדה הזויהXD ../images/Emo126.gif
השיר הזה כול כך דורש!!
אני ממליצה לכולם לשמוע אותוXD:Lil Mama - G-Slide
http://www.youtube.com/watch?v=UrE-RTO2CU4 LOL **************************************************************************************************** לאחר מכן התקדמה אל עבר הענף שהיה הכי קרוב אל החלון של המטבח. היא חיבקה את הענף, ושלחה את רגלה אל אדן החלון. "בבקשה" היא אמרה בשקט "עץ נחמד". לשנייה היא הרגישה את עצמה מעבירה את שיו המשקל מרגל אחת לשנייה. היא התנתקה מן הענף, ועמדה על אדן החלון. לפתע היא הבחינה בעכביש שחור, המטפס על קורי העכביש שלו. המרחק נגיעה בינו לבין פניה של טל היה קצר מאוד. ובשנייה השנייה פלטה טל צווחת בהלה, היא הרימה את ידיה ונפלה אחורה. גבה נתקע על הענף, ורגליה עודנם היו על אדן החלון. העכביש התקדם לעברם, ונראה סקרן ביותר לגלות איך ההרגשה לדעת בבן אדם. "קישטא" היא צעקה לעברו והחלה לחשוב שנית מדוע לא הקשיבה לסיכומיו של דני מן הכיתה, על אודות העכביש המיצרי. לא היה מזיק לה לדעת קצת חומר על עכבישים. וכשראתה שהעביש לא מתכוון לוותר, היא הרימה את רגלה, בכדי שלא יוכל לגעת בה. מהיכן בא הפחד הגדול הזה לפתע? היא הייתה רגילה להחזיק חרקים כמו כול שאר החיות. היא תפסה בעץ בידיה, נצמדה אליו עם גבה והרגישה את מרקמו המחוספס והגס. העכביש הרים את אחת מן הרגליים השעירות שלו, היא הייתה כול כך קטנה, ובכול זאת גרמה לה לחשוש. טל הרימה את רגלה בכדי שזה לא יוכל לגעת בה. היא נשכה את שפתה ,עצמה את עיניה והרימה את רגלה ולאחר מכן הרגישה שהאחיזה שלה בעץ מרפה. במהירות היא דחקה את רגלה אל עבר החלון, מבלי לחשוב על העכביש העומד שם עם קוריו. היא שמה את ידה כלפי מעלה, והחלה להרים את גופה. לאחר כמה נסיונות חזרה היא אל אדן החלון, ומחתה זיערה שניגרה ממצחה. היא הביטה אל המקום בו ישב לפני כמה שניות העכביש, וראתה שהוא נעלם מן השטח. חיוך התפשט על פניה, היא הביטה אל העץ ואמרה ספק לעצמה ספק לעכביש "יצור קטן, ומעצבן". הוא שפשפה את רגלה וקשרה את שרוכיה. לאחר מכן בדקה את הסולייה של נעלה, והבינה מדוע העכביש נעלם. היא עצמה מחצה אותו, מרוב פחד שתיפול מן העץ. היא פלטה צחוק קטן ואמרה "בית, הנה אני באה". היא הרימה את החלון שבמטבח, השתחלה לתוכו, ומצאה את עצמה עומדת על יד הכיריים. היא קפצה משם במהירות, רצה אל עבר הדלת האחורית, וראתה את המפתח של רוני תקוע בו. "חכמה," היא חשבה לעצמה "לתקוע את המפתח מן הצד השני? איך יכולתי להיכנס?מה היא חשבה לעצמה?". טל הוציאה את המפתח, שמה אותו על השולחן ומיהרה לפתוח את הדלת בכדי לקחת את התיק שלה. היא מיהרה להסיט את הרשת שהייתה אחרי הדלת, ונתקה בפסלון של החזיר. במהירות היא מצאה את עצמה מתעופפת באוויר, ונוחתת על אחד מן השיחים שהתעקשה אימה לגדל בחצר. "חזיר מטומטם,בשם אלוהים...מה קורה לי היום?" צעקה טל, והביטה אל החזיר החייכן שגרם לה אושר כמה דקות לפני כן. היא התרוממה, מתחה את גבה והביטה אל עבר התיק שלה. היא ראתה את התרנגול של השכן שלה מתקרב אליו וצעקה "לך מכאן, כנפיים מטוגנות". ראשו של השכן שלה הציץ מן הצד השני של הגדר. הוא חייך חיוך שחשף את שיניו הצחורות ואמר במבטא בריטי מדוקדק "שלום גברת צעירה, תוכלי בבקשה להעביר לי את התרנגול שלי? ביקשתי מאישתי שלא תשאיר אותו משוחרר...אבל את מכירה את אישתי". "כן," השיבה טל "גברת לויילד באמת אוהבת חיות". השכן הרכין את ראשו ואמר "אז, תוכלי בבקשה? אני ממהר לעבודה, ואני אל רוצה לקמט את החליפה שלי. אישתי גיאצה אותה לא מזמן בפעם השלישית היום". "אני ממהרת, אולי תוכל לשלוח את דניאל שיקח אותו?" שאלה טל. היא אל התכוונה להתרוצץ בחצר אחר תרנגול שמן, בזמן שיש לה עוד המון דברים לסיים. "את צודקת, טוב יום טוב שיהיה לך" הוא אמר בחביבות, ומיהר להוציא את ראשו ולחזור לעיסוקיו. טל מתחה את השריר שברגלה, ולאחר מכן אצה אל עבר התיק שלה. היא הרימה אותו מן הדשא וניערה אותו. לאחר מכן היבטה אל עבר התרנגול ואמרה בשקט "יש לך מזל". היא נשפה אוויר לראותיה, ופתחה את הדלת. המחשבה הראשונה שעברה שראשה הייתה, איך יראה הבית מבפנים. כאשר נכנסה היא דרך החלון לא שמה לב לדבר, מלבד לדלת. היא נכנסה לבפנים, ונחשף לפניה פנים של בית נקי-מאוד. "משהו כאן מסריח" היא אמרה בשקט, היא ידעה שאין זה יכול להיות שהבית נראה מצוחצח ונקי כול כך לאחר לילה מסעיר. טל הביטה ימינה, ולאחר מכן שמאלה, וחיפשה דבר מה שיזכיר את מה שאירע בתוך הבית כמה שעות לפני בואה. היא ציפתה שהכורסאות יהיו מכוסות במגוון של חומרים המשאירים כתמים. אך גם הכורסאות והספות עמדו דוממות ומצוחצחות, כאילו לא אירע עליהן כלום. טל עברה על פניה המראה שבכניסה בחדר האורחים, ועצרה בכדי להביט בבואתה. ולמרבה הפתעתה גילתה היא ילדה שדמתה לה מאוד, אך שונה בכול זאת. עיניה היו תחומות בעיפרון שחור, ושפתייה בגוון האדמדם כורד. שיערה הגלי, הקופצני והפרוע שיווה לה מסגרת לפניה הנאות. רק בגדיה הם מה שהיוו שוני משמעותי, ממנה לזאת שבראי. הסוודר הגדול של דני, שחימם את גופה הצנום. החולצה של דאגי שביצבצה לה מתחת לסוודר העבה. המכנס המשופשף שלה, ונעלי האולסטאר האדומות הנצחיות שלה. היא הייתה מוכרחה להתחיל להתארגן, היו לה רק כמה שעות בודדות. היא חייכה אל בואתה שבראי, ומיד נטשה את אותה הילדה והמשיכה בסידוריה. היא עלתה במדרגות אל עבר חדרה, ועצרה לרגע משום שהרגישה רגע של חולשה. היא שמה את ידה על ראשה, ועמדה במקום מספר דקות. היא לחצה על עיניה, וראתה מספר כוכבים שמתנפצים. לאחר מכן פתחה את עיניה, והתיישבה על הריצפה. היא הרגישה את הלב שלה כואב. לא כאב פיזי, אלא כאב רגשי. היא הייתה זקוקה למישהו, היא התגעגעה לפתע לבנים שאיתם חוותה את הלילה. טל הביטה אל עבר הסוודר והחולצות שהיו מולבשים עליה, היא הרימה אותם אל אפה. ואחלה להיזכר בריחות השונים. היא הייתה מבולבלת, עד כדי כך שהיא לא ידעה אם היא משתגעת, או סתם מתגעגעת. מה שבטוח, זה שהיא רצתה לחזור אליהם, להרגיש אותם. לדעת שהם שם, על ידה. היא ניערה את ראשה והתעשטה במהירות. לאחר שנעמדה, הלכה אל עבר חדרה, זרקה את נעליה במהירות וקפצה על המיטה. היא נשכבה עליה, חיבקה את אחד הדובונים שלה, והמשיכה לקפוץ. לבסוף נתנה לעצמה לשכב על המיטה שנית, ולהביט אל עבר התקרה.
יש המשך~~