יא-בייבי!פרקים21-22

ענבז

New member
רגע מתי עולה הפרק הבא?...פיק מדהיםם

את מצליחה לתאר כל רגע בצורה הכי מושלמת שאפשר, גם רגעים קצרים ... ואני אוהבת פרקים ארוכים אז הפיק הזה הוא בול בשבילי :) חוצמזה שאני כל הזמן במתח XDDD כי אני לא יודעת מתי הפרקים עולים

butbut

New member
../images/Emo24.gif היום-ממש עכשיו למעשה:]

וכייף לשמוע שאת אוהבת את התיאורים.

McGirl For Life

New member
../images/Emo18.gif אזהרת חפירה!!!

דיי זה כזה דורש נשיקה!!!! אבל תאמת לפי דעתי יותר מתאים לה להיות עם דני... למה דאגי היה שיכור??
ובכלל.. דני ידע שהוא שיכור?? וואי אני כל כך אוהבת את הפיק שלך!!!!!!!!!!
כל פרק שאני קוראת פשוט ממכר אותי יותר!!!!!! כבר אמרתי לך שאת ממש ממש מוכשרת???
אההה.. וגם הבחירה של השירים?? ממש ממש טובה!!! כל שיר מתאים לפרק ורק מוסיף לו!! אהבתי ביותר!!!!!
אגב אני ממליצה בחום להוסיף את השיר הבא לאחד הפרקים: http://www.youtube.com/watch?v=NhQZBeaxd9M&feature=PlayList&p=02C7E3FED7B657C4&index=11 יש לי הרגשה שרון מרגיש דברים כלפיי טל... אני צודקת?? אהה ועוד משהו... למה טל לא מספרת לכולם שסנדי דחפה את הטלפון שלה לדאגי?? ובכלל נראה לי שסנדי פרסמה בעיתון את הרכילות.... אני צודקת?? ומה קורה עם רוני וג'יימס? צטערת על החפירה ועל המיליון שאלות... מקווה שתתמודדי עם זה
| (אגב.. אם לא שמת לב להודעה שלי בשרשור אחר אז שיניתי כינוי מנסטיי22 לMcGirl For Life )

Decay Dance

New member
וואו איזה פרק!!

טוב אז זאת הפעם הראשונה שאני מגיבה לך כי עד עכשיו לא יכולתי... ילדה...את מוכשרת!!!
אך דני, מה הייתי עושה לדני הגבר המסוקס הזה למרות שאני מעדיפה את דאגי. ודאגי החמוד הזה איך הוא רץ אליה רק בשביל להביא לה חיבוק
מעניין עם מי יהיה לה ניצוץ קטן...בטח עם רון הזה נכון?!?!?! ידעתי שאיתו חחח אבל אני רוצה שיהיה לה עם דני ואז דאגי ישאר לעצמי |צוחקתצחוקמרושעמאחוריהוילוןבשירותים| קיצר פרק פצצתי חחחח מחכה למחר (יותר נכון היום בצהריים)

butbut

New member
../images/Emo27.gifתודה רבה! ועכשיו לתשובותXDD

XD...זה חלק מהקטע של תחילת ההרס של "משולש האהבה טל-דני-דאגי" :] XDDD...תודה
[זה אשכרה היום בצהריים]>< LOL

Decay Dance

New member
אי אפשר להרוס את "משולש האהבה טל-דני-דאגי"../images/Emo10.gif

אני אוהבת את המשולש הזה. ומישהו מהם בסוף יפגע...אני לא רוצה לראות את דאגי בוכה
למרות שגברים בוכים זה סקסי

butbut

New member
חחח נכון!XD...ת'אמת הוא היה חייב להיהרס

מתשהו-הוא היה מעיק כזה. אבל היי! הוא עדיין קיים-לכמה זמן:] הפגיעה תבוא גם על חשבונה של טל חח

Decay Dance

New member
ברור שהוא חייב להיהרס מתישהו...זה פשוט חבל

ומן הסתם זה יבוא על חשבונה של טל יש לה גם אל דאגי וגם אל דני רגשות- ככה שעצם הבחירה בין אחד מביניהם היא הקשה והפגיעה באחר

butbut

New member
../images/Emo45.gifקלעת בול!

XDD... השאלה היא-[כאילו מן הסתם היא לא "מראה את רגשותיה" בגלל העבר האפל שלה] האם טל כן תרצה לפתוח את הלב שלה..ולהכניס אליו עוד מישהו?.. אחרי הכול-היא עברה לא קצת.

Decay Dance

New member
יש קלעתי בול!!../images/Emo6.gif

אני משערת שכל אחד צריך מישהו בחיים שלו שיהיה לידו ויתמוך בו במצבים קשים וטובים- גם אם הוא עבר לא קצת דברים קשים בחיים. ועצם זה שהיא סיפרה לדני מה עובר עליה ומה קרה לה בעברה מראה שהיא כן מסוגלת לפתוח את הלב שלה לאחרים גם אם זה קשה. חחחח אני מנתחת את הדמות הזאת כאילו היא אמיתית
אני מרגישה דיי מטומטמת עכשיו חחחח XD

butbut

New member
../images/Emo58.gifגאש את ממש צודקת-ולא לא יצאת מטומטמת!

[רק שתידעי שזאת מעלה ללמוד לנתח דמות! אני פשוט אוהבת לעשות את זה].. ואממ..בדיוק מה שאמרת-זאת הנקודת חולשה של טל.
אגב בעתיד-מישהו ישתמש בחולשה הזאת נגד טל. מה שישבור אותה לגמרי.. אני פשוט פולטת ספויילרים לעתיד-כמו לא יודעת מה XDD..

Decay Dance

New member
יש אני שוב צודקת חחח

גמני אוהבת את זה..זה נותר יותר חיים לסיפור ולדמות- חשבתי שאני היחידה שמנתחת את הדמויות.
את פשוט מכונת ספויילרים...אין בזה כל דבר רע אני אוהבת ספויילרים
אני עדיין ערה...אני לא מאמינה טוב הלכתי לישון חחחח

butbut

New member
חחחח כעעע-אני פולטת בלי לשים לב ואז אני

צריכה לשים למעלה את זה>>|ספילר|. XDD

הייי עוד 5 ימים יש לדאגייייי ../images/Emo23.gif יומולדתת

אתן עושות עם זה משו כאילו אתן שטלחות איזה כרטיס ברכה או משו עם כן תעדכנו אותיי.... בייייי =]

Yu vi

New member
אעאעאע מחר!!!!!!../images/Emo85.gif

למה רק פרק 1 עכשיו?
טוב נו לא נורא, אני אשרוד.
יש לי הרגשה שאני יודעת למה כולם מדברים עליה
.. אממ אוקיי ועכשיו לשני ציטוטים שאהבתי במיוחד..XD שניהם מהחלק הראשון- "תיפרד ממנה כבר, אם אתם מתכוונים לארגן חתונה בצפון האיים האריביים, בטקס-אינדיאני-פולחני-דתי רק תודיעו לנו, היום. כדי שדאגי יוכל להיות הכומר וטום הסבתא, אבל תעשו את זה מהר". טום הסבתא XDDDDDDDD --- "היי, זה בסדר, אני עושה את זה בכיף" אמר דני ונשק לה על הלחי, נשיקה איטית ועדינה. טל עצמה את עיניה, "מה קורה לי?" הבהבה השאלה בראשה.
נוווווווווווו הם נועדו אחד לשני!!!!!! שזה יתחיל לזוז כבר!!!!!!!!!!
!!!!!!!! ^*$%$^%%&
. מחר.

butbut

New member
../images/Emo191.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD...נועדו?

חחח...זה רק עניין של זמן עד שטל תיבחר..אחד! XD
היום בצהריים:]

למעלה