../images/Emo126.gifחלק

-טל שולטת בעיניינים או מה?../images/Emo126.gif
דאגי עצר ואמר "הוא יתגבר, זה בסך הכול בלוט". "דאגי, זה כואב" אמרה טל. "אמרת את זה כבר, שלוש פעמים" השיב דאגי בציניות. טל שלחה את אצבעה אל צלעותיו ודגדגה אותו, "אל תהיה קנאי" היא אמרה. היא אהבה להיות כנה, במיוחד עם דאגי. כשהם דיברו יחדיו מאחורי הסופר הוא היה כנה איתה, בנוגע לכול. גם בנוגע ללבושה לריחה, להכול. ומשום כך היא אהבה להסתובב איתו, היא הרגישה שדאגי הוא מיוחד, בדיוק מה שהיא חיפשה. עד שהכירה את דני הארי וטום. היא נפתחה ליותר מידי סוגי בני אדם שונים ,בזמן כול כך קצר. כול אחד מהם הוא עולם בפני עצמו, הם מלאי שימחת חיים ושטויות, והיא אהבה את זה. "טוב, אני יכול מכאן בכוחות עצמי" אמר דני וחייך. טל שמה את המגבת עם הקרח על מצחו ואמרה "תחזיק כאן". היא לקחה את ידו ושמה אותה מעל המגבת. דני התרומם תוך כדי ואמר "הגב שלי, כואב". טל צחקה ואמרה "חכה שנייה, אתה צריך להתמתח". היא הלכה בזריזות ונעמדה מאחוריו, שמה את ידיה על גבו ותמכה בו. היא החזיקה בכתפיו וישרה אותם בכדי שיעמוד זקוף. הוא נשם נשימה עמוקה, ואמר "איזו הקלה, תודה רבה". "בבקשה" השיבה טל. "זה נראה כייף" אמר דאגי. "מה? להתיישר?" שאלה טל ונעמדה על ידו. "כן" אמר דאג. טל החזיקה בכתפיו, שמה את ידה השנייה כמשענת לגבו. והחזיקה אותו בצורה כזאת במשך כמה שניות. לאחר מכן עזבה ושאלה "נו, איך זה?". דאגי מתח את ידיו כלפי מעלה ופלט "נעים, זה משחרר את כול הגוף". "קדימה נקבות! יש סרט" צעק להם הארי מן הצד. טל הביטה על שלושתם כשחיוך מתפרס על פניה. דאגי היה רגיל לשטויות של דני, והארי היה רגיל לשטויות של דאגי. הם היו רגילים אחד לשני, לא היה כאן שמץ של מקום להותיר בו ספק. "טוב דאגי בוא תשב לידי, וגם אתה דני, ונמשיך לראות את הסרט" הכריזה טל ומשכה את הבנים לידה. "כן, את רוב הסרט כבר הפסדנו, ואני די אוהב את הסרט הזה" אמר הארי. "אוקי" סינן דאגי מבין שיניו והתיישב לצידה של טל, דני התיישב גם כן הוא מצידה השני. ואמר בציניות "לפחות לא קפצת כמו בפעם שעברה, לא ככה דאג?". דאגי הביט בו, ואז צחק "באמת מזל שלא קפצתי ככה" אמר. "כן, כמו קפיץ" אמר דני וחיקה אותו. "זה היה מצחיק עד כדי כך?" "כן" "אתה סתם אומר, כי אתה רע" אמר דאגי בחיקוי נשי. "אני לא רע, אני חמוד. מה כבר אמרתי?"המשיך דני גם הוא בחיקוי של קול נשי צפצפני. "כן ,כן, תצחקו על הנשים, אבל אתם לא יכולים לחיות בלעדיהן" אמרה טל וחייכה. "אה כן? מתערבים שכן?" אמרו דאגי ודני יחד. "כן,כן" אמרה טל והביטה אל הארי,הוא צחק ביחד איתה. הוא רק הנהן עם ראשו ואמר "יום אחד הם יעריכו נשים". היא הביטה על דאגי ודני ואמרה "רק מישהו שהוא גיי[הומו] לא צריך נשים". הארי פלט נחירת צחוק וחייך אליהם, נראה היה כי טל מצליחה באמת ובתמים להתעלות מעל הציפיות שלהם. מילדה ביישנית, ושקטה. היא התגלתה כדברנית לא קטנה, במיוחד כשהיא הצליחה לקלוט את השפה במהירות. דני הצביע על דאגי, צחק ואמר "נכון, דאגי אתה גיי. אמרת שאתה לא צריך נשים. אני חייב בנות, אני בן" "גם אני זכר!" הכריז דאגי. "לא אתה לא, יש לך גוף של נשים" אמר דני וחייך. "לא נכון, יש לי גוף מושלם לדעתי.גוף סקסי-גוף גברי-גוף כמו של--" "כמו של קוף" השלים אותו דני. דאגי צמצם את עיניו לכדי חריצים ואמר "המוטציה היחידה בחדר הזה, שבאמת מזכירה קוף, זה אתה". "ברור,כול בני האדם הם קופים" אמר דני וסידר את השיער שלו.ואז הוסיף במהירות "אבל אתה גיי". "דני תשתוק, אתה הראשון שצריך להיות גיי" אמר דאגי וצחק. "טוב ,טוב, שניכם הומואים, רק תירגעו" אמרה טל, היא הסתכלה על דני שניסה נואשות לסדר את חולצתו. "הדבר הזה מגרד לי" אמר דני ומשך את חולצתו כלפי מעלה. "אולי זה מקק" צעק דאגי והתרומם מן הספה, הא נעמד מספר צעדים אחריה והביט בדני. דני הוריד את החולצה מעליו, וחשף את שרירי החזה המרהיבים שלו. טל הביטה אל ביטנו השטוחה, היו בה מספר קפלים משום הישיבה המוזרה שדני ישב בה על הספה. דני התחיל לנער את החולצה, אך שום דבר לא נפל או ירד ממנה. היא הייתה ריקה ממזיקים לגמרי. "זה ריק" אמר הארי מן הצד. דני קימט את מצחו ואמר "אני בטוח שהיה עלי משהו". היא צחקה ואמרה "אין שם כלום, זאת בטח הדבר הקטן הזה שיש בחולצות". "למה את מתכוונת?" שאל דני, שכבר היה ריגל למשחקי הניחושים שהיו הם צריכים לשחק משום חוסר אוצר המילים של טל בשפתה. טל לקחה את החולצה מידיו והצביע על התווית האדומה שהייתה מחוברת את צוורון החולצה. "אוה,התווית" פלט דני, וניסה למשוך את התווית הקטנה. טל עיקמה את אפה ואמרה "אומרים את זה תווית? איזו מילה מוזרה". "היא לא מוזרה כמו 'נקניק' " התערב דאגי ושב אל מקומו. הם הביטו על דני, בזמן שזה ניסה להוציא את התווית בכול כוחו. הוא החל לקלל אותה במספר גידופים, ולצחוק לאחר מכן. "אתה נקבה דני, יש לך שרירים ואתה לא מצליח להוציא תווית מסכנה" העיר הארי. "עזרה מישהו?" שאלה טל , ואודם החל לדהור במורד צווארה אל לחיה. "טוב, נראה אותך מצליחה" אמר דני בגאוותנות והביט על מעשיה בזלזול. טל הרימה את התווית הקטנה, ומשכה אותה בזהירות ובזריזות. התווית ירדה מן החולצה, ולא הותירה אחריה אפילו שמץ של חור כמו שעשה דני. אפילו מבלי להסיר את התווית עצמה. "היא גמרה אותך" צעק דאגי וצחק. דני צחק ואמר "תודה" לטל בנימוס. טל הסמיקה מעט וענתה "הכול תלוי בגישה". "טל את לקחת שיעורי פילוסופיה בקולג'?" שאל לפתע הארי. "אכן" ענתה טל בטון נעלה והביטה אליו. "יפה-יפה, איך את מסתדרת עם האנגלית אבל?" הוא המשיך. טל חייכה והסבירה "אני לומדת רוב הזמן בחדרי ה'אולפן', אלו חדרים לעולים החדשיםץ וגם שרשמו אותי לפרוייקט חילופי סטודנטים. אז יש לי מורה שמלמדת אותי בשפה קלה". "זה מרשים" אמר דאגי. "תודה" אמרה טל. "פילוסופיה זה משעמם, אבא שלי אוהב את זה" אמר דני ולבש את החולצה מעל גופו. הוא פלט אנחה, ונגע במקום בו הייתה פעם התווית. נראה היה שרווח לו, ושהדבר הזעיר הזה הציק לו עד מאוד. "אתה בסדר?" שאלה טל, וניסתה שלא להביט אל תוך עיניו הכחולות הן תמיד בילבלו אותה. גרמו לה לחוש ברגשות מוזרים. רגשות חשופים, שהיו יכולים להטביע אותה באמצע שום-מקום. ולהשאירה שם, בודדה לנצח. כך חשבה היא. "כן, תודה. אוה, איזו הקלה" אמר דני וחייך אליה. היא לבסוף הביטה אליו, וראתה בפעם הראשונה מאז שהם הגיעו אל האכסניה.את המבט הכי רציני ,ומרהיב שלו. "זה בסדר" אמרה טל והפנתה את המבט אל דאגי.
יש המשך~~