יא-בייבי! פרק 13

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo205.gifתשובותXDD

קודם כול אני אוהבת את החפירות שלך! כי אז זה מראה לי איפה קלעתי בול[כאילו בצחוקים וזה].. 1)בפרק הבא תגלי ^^ 2)שוב,בפרק הבא:] 3)גם בפרק הבא חחחח 4)כי בכול זאת זה סרט אימה! ופתאום באמצע שום מקום הדמות המרכזית קורה לה משהו,פתאום היא צורחת צרחת אימים -באותו הרגע גם הטלויזיה נכבת. זה מבהיל:] [וגם תחשבי שיושבים לידו זוג פחדנים שמשחקים אותה כאילו שהסרט מעניין אותם] XDD

Shir Girl XD

New member
חח אבל לאן נעלמה ג'יאונה? היא לא הייתה אמורה

לישון שם? מה קרה שם...? אני רוצה פרטים.. חחחח XD

screamin pittas

New member
XDD

בדיוק כשקראתי את: "אך באותה השנייה נשמעה צרחה מן הטלוויזיה" נפל לידי מטאטא-את לא יודעת איך קפצתי>< ד"א-את כותבת ממש מדהים!

rachel malasa

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

אני אוהבת פיק שלך מאוד מאוד #$@^!#$ דגי בהריון XDDD הקטע עם הסבתא ! XDDD

יעליקק

New member
בוטבוטינה, אני שונאת אותך !!! ../images/Emo47.gif

את כזאת מושלמת D: וגם כהתיבה שלך D: אבל את יותר D: את כזאת חמודה, והכתיבה שלך כ"כ יפה. זה היה פרק מצחיק למדי ^^ כל החלק הראשון צחקתי DDD: אבל המשפט שהכי צחקתי ממנו בכלל זה: "דני זה ענק, זה נראה כאילו שצמח לך מוח" הוא אמר וצמח. XDDDDDDDDDDD נקרעתי DDD: חחח את מצחיקה אותי זה היה אחד הפרקים המצחיקים D: את חמודה ^^ ומפגרת- כי את כותבת יפה מדי D: תמותי- ותורישי לי את התכיבה שלך
333333333333333333> יעלקיש XD

butbut

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo47.gifחחח יעלקיש! תמיד את שונאת אותי!XDD

XDDD כייף לשמוע שנהינת:} גם אני אוהבת אותך XDD
3>

N e r d y

New member
ווואוו בוט זה מדהים!!../images/Emo47.gif

כל הריבים של דאגי ודני >> אני מתה על זה וגם כשהארי מצטרף=] כאלה מושים!!! טל קצת מעצבנת לפעמים אבל בתכלס אני אוהבת אותה=] וואי אני קוראת אתת זה בארבע בבוקר וצוחק ממש בקול נראה לי הערתי את כל הבית!! חחחחחחח היו בטעים ממש טובים!! אעעעע דני והעיינים גאאאד
וכשהיא נשענת על דאגיייייי ווווואוייי טוב ולעיניננו את חייבת אבל ממש חייבת לפרסם מחר עוד פרק .נקודה. אין מצב שלא! את חיייבת מדהים לאביו
מדהיים באמת אבל, לא סתם גודנייט

butbut

New member
חחח../images/Emo24.gifמושים?XDDDDDDDDDDDDאני מתה

על היציאות שלךך.. =] בקשר לפרק-נראה כברXD...
תודה תודה תודה! חחח..

Yu vi

New member
איזה יפה DDD:../images/Emo85.gif

חחחחח רציתי לקרוא אתמול, אבל כרגיל נרדמתי
הפרק ארוך- כמו שצריך! =] היו הרבה קטעים שאהבתי אבל אין לי זמן לפרט עכשיו תפרסמי עוד פרק היום!!! אני רוצה לדעת מה קורה!!! זה לא הוגן להשאיר אותנו במתח 0__0 !

butbut

New member
חחח זה לא משנה! כי המתח של הפרק הבא הוא

עוד יותר מותח.. ממשממשממש:] XDD
זה בסדר-גם אני כמעט נרדמתי חחח:]

Little Sapir

New member
פרק מהממם! (כרגיל) ../images/Emo99.gif

אני אוהבת את כל השיחות שאת עושה בינהם, זה קורע אותי מצחוק!! XDD ובדר"כ אני לא טיפוס שצוחק מכל דבר, במיוחד לא מסיפורים, אבל באמת צחקתי! בקיצור המשיכי כך אני ממש אוהבת את הפיק שלך. והלוואי ותפרסמי היום עוד פרק, בבקשה בבקשה בבקשה!

butbut

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo47.gifחח באמת?...אז כנראה שהשתפרתי><

XD אני יבדוק-מקסימום יום שישי ^^

איזה פרקקקקקקק ../images/Emo99.gif

אוייי בוט אני לא הפסקתי ליצחוווווווק XDDDDDDDDDDDDD ואייי ודני הזה
"טל?!" "מה?" "לא חשוב" "טל?!" "מה?" "לא חשוב" "טל?!" "מה?" "לא חשוב" אאעאעעעעע נו כבררר איזה שפן הייתי מביאה לו כבר כאפה עם כול ה-לא-חשוב-ים האלה שלו
אויי אני כולכך מדמיינת את הדברים ^^ ויש לי הרגשה שטום ניסה להבהיל אותם וכיבה להם את הטלויזיה - רשעעעעע XDDDDD בווט - נהנתי מאווווד
מחכה לפרק הבא ^^

butbut

New member
חחחחחחחחחחחחחXDD מישהו חייב לעצבן את

טל, לא?
אוו תודה רבה-שמחה לשמוע שאהבתת

למעלה