יא-בייבי!פרק 41

m i c k e y 15

New member
XDאני תמיד שוכחת שזה רק פרק אחד

כי יש כמה חלקים וזה נראה לי כמו כמה פרקים XD

Fall Out Inbar

New member
בוט, הידיים שלי רועדות.. מרוב התרגשות! ../images/Emo12.gif

אני פאקינג השלמתי עכשיו את ה-2 פרקים הקודמים, ופשוט רעדתי. את כותבת כ"כ מדהים, וממש גורמת לי להזדהות לפעמים עם חלק מהדמויות.
אני ממש שמחה שסוף סוף רון ואיימי!
ומה עם ליאו ואח שלו? וממש צחקתי כשהיא בעטה לו בביצים [לבראד] לבחורה יש כישרון לבעוט במקום הנכון בזמן הנכון. ואיזה כייף שדני וטל מאוהבים. ואין לי בעייה שהפיק יתארך, אני הכי אוהבת כאלה ארוכים, רק תפרסמי כבר ספוילרים! אה ו.. מיקי? גמאני הייתי מעוללת לו הרבה יותר חוץ מרק לנשק אותו בקצה של הפה.

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

תודה רבה
אממ..ליאו ואח שלו עוד יכו שנית דונט בי ווריXD חחח...סבבה

Charley XD

New member
אוו סוףסוף מישהו קשר אותה !

הגיע הזמן לשיחה ארוכה ארוכה ... בלי לברוח .. להפשיט את האמת XDD (מגבת ?) אוף איתך ... שום טעויות מוצלחות במיוחד.. "אגע,"- רגע דאי הביט - דאגי סתם טעויות מקלדת נפוצות ><" אהבתי והייתי חופרת עוד קצת עם היה לי כוח
ואני יודעת מה יהיה בעתיד .. מואההה

butbut

New member
חח מסכימה עם רוקס-כותרת קינקיתXDDD

באמת הגיע הזמן. לשיחה של אסון!! XDD
ששש...

Charley XD

New member
אממ טוב נו אני לא אגיד ...

"שיחת אסון" הגזמת XDD עדין לא הבנתי איך בדיוק הם קשורים ולמה הם לא יכולים לעזור אחד לשני ><" ואממ אני בעד שתקרע לו המגבת XDD

../images/Emo220.gifאני באמת כבר לא מבינה..

למה המתח הזה>< המתח בניהם כ"כ גבוהה. ופאק,הכל קורה לטל,סה"כ רצתה קצת אקשן בחיים שלה.. דני פשוט תנשק אותה..יהיה מה שיהיה.כנ"ל עליך טל.

butbut

New member
חחח כן...המתח בניהם באמת גבוהה...

זה כאילו שעוד שנייה אחד מהם מוציא סכין, והשני מתנפל בנשיקות טורפות. XD

mclola

New member
אאאעעעעע בוטט../images/Emo9.gif

<<אזהרה>>
מיני חפירה בדרך
וואו בוט,,& איזה פרק...
עשית לי שבץ עם כל המתח הזה..[גם המיני
] ייאי..הייתה מיני נשיקה(זה התחלה..
) דאדאג חזר...הוא אומנם מוגבל,, אבל מותק
ודני..כזה חמוד..וסקסי...
!! וטל..ארררג היא איטית מדי
..אבל נסלח לה..רק שתנשק אותו כבר!!
ואהבתי את השירים..במיוחד את האחרון..xd סוריי שלא הגבתי בפרק הקודם..[מבחנים...
] גם הוא היה מעוולה!! כבר אמרתי לך פעם שאני חוולה על הפיק הזה?!
אם לא..אני אומרת עכשיו
ושמחה שהוא מתארך.. למרות שאני ממש מחכה לסוף של ה:"והם חיו בעושר ואושר עד עצם ה ידאידאידא.."
ולנשייקה נורממאליתת!!!
בקיצור?!מושלם..
אהבתי,,ומחכה לפרק הבא
יעל.

butbut

New member
חחחח../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo37.gif

אכן מיני נשיקה
. וזה בסדר-אם את קוראת אבל לא מגיבה...כאילו העיקר שאת קוראת ומגיבה פעם בכמה זמן כדי להראות סימן חיים. LOL חחח אל תידאגי הסוף לא כזה רחוק
בוט.

just orr

New member
מזל טוווב! XD

הגיע הזמן! ואואואואואואאווו *שריקות עידוד* ווההוווווווו DDDDDDDD: הגיע הזמן... לשיחה.
חחחחחחחחחחח זה הרבה יותר טוב מלקשור אותה, ממש לא ציפיתי לזה!!! אהבתי
ובקשר לשאר הפרק:
רוני מעצבנת
אבל מצחיקה XD
אבא של דני!?!?!?
אוף, טל ודאגי צרירים לפתור את הבעיות כבר.. שלא יריבו
ש-י-ת-נ-ש-ק-ו-! [טל ודני, כמובן
] אני חייבת לציין, שהרעיונות שלך ממש מקוריים ולא צפויים כאלה... זה ממש מעניין, כי גם אם אני חושבת שאני יודעת מה הולך לקרות- זה שונה לגמרי ממה שאני חושבת. את כותבת פשוט מעולה
יאוו מתה לדעת מה יהיה בפרק הבא
ו.. ראיתי שלא הייתה לך חפירת סיום כזאת (שאני גם בד"כ נותנת לך חפירת סיום עליה XD) שאת כותבת בד"כ בהודעה האחרונה. אז אני אכתוב בעצמי: בפרק הרגשתי...
את יכולה להבין מזה שנהניתי מהפרק. מאוד D:

Yu vi

New member
סופסוף! D:../images/Emo85.gif

עכשיו דני יתחיל לשפוף הכל, והיא תבין ב ד י ו ק מה הוא מרגיש, והחיים ייסתדרו! XD D: לא הגבתי לך לפרק הקודם אבל יש דבר אחד שאני זוכרת במיוחד! הSMS המדהים שדני שלח לטל. זה היה ממש יפה. ומרגש.
אהבתי. D: ולגבי הפרק של היום! עוד חצי נשיקה!~
שייקרה כבר משו! רציני! אני מקווה שהשיחה שלהם תוביל למשו רציני. ^^ למרות שדאגי ממש יצא חרא, אני מקווה שהיא תסלח לו בסוף... אבל הוא עדיין לא היה בסדר! >.< אממ, אני לא זוכרת עוד דברים
קראתי את הפרק ממש אחריי שהעלת ולא הספקתי להגיב XD אני מקווה שהפרק הזה יוביל להפתחות משמעותית עם טל ודני!
הגיע הזמן
מחכה הלפרק הבא ^.^

למעלה