יא-בייבי פרק 51-הסוף

kelly7i

New member
נראלי שצריך להקין עוד אגודה..

של ציצי קטן מאוד.
XD אבל נראלי שהשתפרתי טיפה..|שורקבאוויר|

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifכי אני לא אוהבת את הגדול שליייייייייי

אני שונאת אותו זה מציק, במיוחד בריצות
לא משנה, הוא ממש מעצבן חחחחח יש לי את הסיבות שלי XDD

butbut

New member
OMG!זה כול כך כואב כשרצים וקופצים..XD אני רק

לא מזמן גיליתי שעליתי ל75C ^^

talosh1234

New member
=OO

אני גדולה ממך רק במידה אחת
80C זה ממש מבאס רוב הפעמים.. בא לי קטןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

butbut

New member
לא-את גדולה ממני בהיקף...המידה של האות [C].

וההיקף של הציצי והגב ביחד זה המספר.

butbut

New member
לא את טועה..XDD../images/Emo26.gifמתוך ויקפדיה-ואני מצטטת:

"חזייה במידה 75D היא בעלת אורך רצועה של 75 ס"מ וגודל גביע D" הסבר: חזיה בגודל 75D. 75=האורך של הרצועה-מה שמבסיס. D=הגודל של הציצי.
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%97%D7%96%D7%99%D7%99%D7%94 . חפיף-גמני חשבתי פעם שהגודל זה המספר והתאכזבתי לגלות שלא. XD

Maddie

New member
כי את טיפש. לי יש קטן../images/Emo7.gif../images/Emo54.gif

הוא סתם חש פיטר פן! לא רוצה לגדול הקקי.

../images/Emo54.gifהו.

אוקי. אני לא אגיד שזה לא הגיוני, כי זה... טוב, פשוט לא הגיוני! >< דני? חצי יהודי? [למרות שאם סבתא שלו יהודיה, והיא אימא של אימא שלו, זה הופך אותו ליהודי שלם. אליס היא אימא של אבא שלו או של אימא שלו?
] Give me a break. >< אבל זה היה חמוד. ולא הגיוני. להפליא.
אהבתי.
חוצמזה, יש לי קונספריציות לגבי הסוף! XD היא תגלה שהכל היה חלום, וששומדבר לא קרה. מוהאהאהאהאהא.
או ששניהם ימותו, גם זו אופציה.
[למרות שאישית, אני מעדיפה את גרסת החלום.
] וול דאן, בוט.

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo206.gifלכול הבנות שקוראות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני לא חושבת שאני אוכל לפרסם היום פרק. אני מרגישה גרוע גרוע גרוע! אם הפרק לא עלה עד 10 וחצי אין מצ שהוא יעלה היום. בגלל שמחר זה לא היום שלי- ולא נראה לי שזה יפה לקחת יום שלא שייך לי[כי מתפרסם כאן פיק לש מישהי אחרת]... בקיצור. אני אפילו מאכזבת את עצמי כי רציתי שזה יהיה ברווחים נורמאלים ולא של שלושה ימים שלמים-אז כנראה שזה כן יהיה ככה לבסוף. ביום שישי. ><".
בוט.

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifתרגישי טוב פגר../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

קודם כל הבריאות

גילולית

New member
../images/Emo205.gifתרגישי טוב../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

לא נורא על הפרק.. נכון כולם לוחצות עלייך לגמור אבל אנחנו לא באמת רוצות שהפיק שלך ייגמר
החלמה מהירה

Lior1590

New member
תרגישי טוב../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אנחנו נסלח לך על זה... העיקר שתרגישי טוב

kelly7i

New member
כל כך מתאין לך לעשות את זהXD

אבל גם אם זה יהיה מחר, למה זה יפריע? כי גם ככה את תשרשרי את זה לשירשור הזה שכבר פתוח, אז לא גנבת כלום
כל מקרה תרגישי טוב, גם אני מרגישה גרוע, ונקווה שתעלי היום, שמשו יעסיק אותי מהגרוע שלי

white in Angel

New member
תרגישי טוב....../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

אני עצובה אבל אני אתגבר על זה.................
תרגישי טוב.... את חשובה יותר מהפיק [לגביי זה הפוך אבל מדברים עליך ולא עלי, והאמת טוב שכך] תרגישי וטוב... לא נורא אני אנסה לקרוא ביום שישי אם לא תעלי עכשוו את הפיק... [אם אני יוכל כמובן לפני ששתי בנות ישתלטו לי על המחשב *אהמאחותיוחברהשלהאהמ*]

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gifחהחה נורא מצחיק, לפי מה ששמעתי את תסתגרי

בחדר כל הזמן שאני אהיה שם לא?

למעלה