יא-בייבי!פרק3+4

Sivan McFLY

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo126.gifיא-בייבי!פרק3+4../images/Emo126.gif

אני מעלה עכשיו 2 פרקים-מביתה של סיוןן ^^[סיון-יש לך חדר ניסגד
בפרקים הקודמים: "מזל רע" אמרו טל ודני יחדיו. "מזל רע" אמרו גם דאגי והארי יחדיו. "מזל רע לכולכם" פלט טום וצחק. טל בלעה את צחוקה והשיבה נחרצות "זה היה בסדר,אני מעדיפה קולה.בירה זה משקה משעמם". דני צחק ואמר "בגלל זה הוא מתאים לגברים האלה שהם חסרי עבודה,משעמם להם אז הם שותים בירה". טל ודאגי צחקו,וגרמו גם להארי וטום להשתתף בסמפונית הצחקוקים שלהם. לפתע משהו, או מישהו, קפץ על דני משום מקום מאחור וגרם לכולם להשתתק כליל בן-רגע. אממ..הם הגיוע אל המועדון החדש שנפת-מתכוננים להופעה:] בלי להרחיב יותר מידי:
שם הפאנפיק:יא-בייבי!
הבטא-אמנדה:]
פרקים 3+4: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=107251547 נקווה שזה יעבוד ^^ הפעם זה פחות ארוך יצא..
תהנו=] בוט=]

Sivan McFLY

New member
../images/Emo126.gifפרק 5 חלק | ../images/Emo126.gif

פרק 5: "ג'יימס תיזהר!" צעק דני והחל לצחוק. הוא הוריד את גיימס מעל גבו וסידר את החולצה שלו. ג'יימס צחק ושאל ,כשחיוך ענק מרוח על פניו, "אני בטוח שלא ציפית לזה,אני צודק?". "מאוד" אמר דני וחייך חיוך מתוק. "יא,בייבי! אנחנו כאן וחבל על הזמן" זעק דייב משום מקום, ועל פרצופו התנוסס חיוך מתנשא. דני הסתובב לעברו,צחק, חיבק אותו ופרע את שיערו הבלונדיני. "באמת חבל על הזמן," אמר הארי "כשאתם כאן" הוא הוסיף בציניות וכולם סביבו צחקו. "כן,כן " אמר דייב ,קימט את אפו ושידר פרצוף נעלב. "אחי, אל תיקח את זה קשה " ענה לו הארי וחיבק אותו. דייב פרס את ידיו והחזיר להארי חיבוק "אף אחד לא אוהב אותי בעולם הזה" הוא ילל בקול וחייך. "חיבוק קבוצתי " צעקו ג'יימס ודני יחד, והצטרפו אל הארי ודייב שהחלו להצטער על כך שהציעו חיבוק קבוצתי. "זה לא נראה טוב " הכריז טום,והלך אל עבר המיני מקרר שהוצב בסוף החדר, ולקח לעצמו בקבוק מים. "כן,אה " אמרה טל וצחקה. נערה גבוהה,עם שיער בלונדיני ארוך שהסתלסל מקודקודה.עיניה החומות היו מאופרות בצבעים עליזים, ובגדיה היו נראים כאילו בזה הרגע יצאה היא מקטלוג אופנה. החזיקה מצלמה ואמרה אל עבר הבנים "ג'יימס אני חייבת תמונה של הקטע הזה, תסתכלו לכאן בנים". הם עמדו מחובקים כולם, לרגע עבר בטל רגע של אי שייכות לקבוצת החברים הזו.עד שהארי צעק בפתאמיות "חכו רגע!, גם היא נכנסת אל התמונה" והצביע על טל. טל הרגישה את החום עולה בה, היא חייכה והשיבה בהתנצלות "אני לא פוטוגנית". "לא אכפת לנו, חצי מאיתנו כאן נראים עכשיו זוועה ומגוחכים, אבל נראה לך שלמישהו זה אכפת? " שאל הארי וחייך לעברה חיוך מעודד. טל לא ניסתה לפרש את דבריו המהירים בראשה, היא הבינה כבר לפי הבעות פניו שאין היא תוכל לברוח מן העסק. היא השאירה את תיקה על יד דאגי, וביקשה ממנו לומר לה אם הפלאפון שלה יצלצל. היא התקדמה אל עבר הבנים, ונעמדה על יד הארי. "תכנסי אל התמונה עוד יותר אני לא תופסת אותך מתוקה! " אמרה החברה של ג'יימס והזיזה את ידה ימינה ושמאלה בכדי להסביר לה היכן לעמוד. "אני...אני לא מבינה" אמרה טל בגמגום וחייכה חיוך מתנצל.היא הביטה אל עבר דני בכדי לקבל ממנו מעט עזרה. דני חייך אליה בהבנה ואמר "את יכולה לעמוד כאן" ופינה לה מקום בינו לבין הארי. "תאמיני לי שגם אני לא מבין אותה" הוא אמר בשקט והחזיר את מבטו אל המצלמה. "תחייכו" התפרצה הנערה בזעם. טל חייכה ואמרה "כן המפקדת" בשקט. היא גרמה לכול החבורה לפרוץ בצחוק, הנערה חייכה בסיפוק ואמרה "או, עכשיו אתה מתחילים לדבר אלי". היא הפעילה את הפלאש בדיוק ברגע שכולם החלו ליפול אחד על השני מלבד טל ודני שהצליחו להתחמק מן הקבוצה. "עכשיו כולם על טום! " צעק דני. הוא, ג'יימס, הארי ודייב הצטופפו יחדיו סביב טום,שנראה אומלל ומסכן באותו הרגע.הוא הביט לעברם ונראה כמתפלל לרחמים. "לא די,למה אלוהים? למה? " צעק טום וצחק.הבקבוק נשמת מידיו ונעמד על הרצפה. "אתה צריך להגיד תודה טום" אמר דני במבטא בריטי מוגזם ופרע את שיערו. "נכון טום,זה לא מנומס להתפלל לאלוהים בזמן שאנשים מחבקים אותך" אמר גם ג'יימס וחיקה את דני בצורה עוד יותר מוגזמת. "טוב,אבל אנחנו עדיין מחובקים.ואני לא רוצה חיבוק! " זעק טום ונראה אומלל.הוא קימץ את גבותיו,ואת פיו,ונראה כמו כלב הזקוק לבית חם ואימוץ. טל, שהביטה על המתרחש, סובבה את פניה אל עבר דאגי ואמרה"מסכן טום" . "כן מסכן אני " אמר טום והצביע על עצמו. דאגי רק הביט בה במבט מוזר מן הרגיל,סלסל את הסרוך שהשתרך מן הסווטצ'ר שלו ואמר "הוא לא מסכן עכשיו,בדרך כלל אנחנו עושים לו דברים הרבה יותר גרועים". דני וג'יימס צחקו יחדיו ובעיניהם הופיע מבט המצפין בתוכו סודות על מעלליהם. "אני בעד להוריד לו את המכנס על הבכיינות שלו" אמר דייב וצחק. "כן" צעקו ג'יימס,דני והארי בקול. "לא!" צעקו טל והבחורה השנייה ,היחידה שהייתה בחדר ,וחייכו אחת אל השנייה. דני פרץ בצחוק ואמר "פעם אחרת,יש בחורות בחדר". "בדיוק דני,תפסיקו להיות טיפשים" אמרה הבחורה.היא הלכה אל עבר קצה החדר,מזגה לעצמה שתייה והמשיכה להביט על דני גם כשפניו לא היו מופנות אליה. ג'יימס השתחרר מן החיבוק והביט על טל.אחרי שסרק את רוב הופעתה שאל בהפתעה "ומי את?" וחייך. טל הסתובבה אליו בפתאומיות,הבעה מופתעת הייתה נסוכה על פניה.היא סקרה את ג'יימס במהירות והשיבה "אני טל אביב", והרגישה ששני כתמים אדומים מתחילים להציף את לחיה. ג'יימס המשיך להביט בה ולחייך חיוכים מסקרנים,טל הביטה אל עבר דני שעמד על ידו ושאלה "קרה משהו?" "לא,זה רק שאת --" התחיל ג'יימס לומר, עד שדני התערב ואמר בחיפזון בתוספת חיוך ניצחון אל עבר ג'יימס "כן זאת היא! ". "מה אני? " שאלה טל,והרימה את אחת מגבותיה. "את ,זאת את " אמר דני במהירות,וניסה לסגור את הנושא כמה שיותר מהר. "אוקי" השיבה טל והפנתה את ראשה לעבר טום שהיה עוד כלוא בחיבוק הקבוצתי . טל התיישבה על יד דאגי שנראה מדוכדך משום מה,הוא לא הצטרף לחיבוק הרבוצתי.ולא הצטלם עם כולם,מחשבותיו היו חפונות עמוק בתוך תוכו. הוא הסתיר משהו מכולם,טל הרגישה שהיא חייבת לברר מה מטריד אותו.אבל פחדה לגשת אליו ולדבר איתו על דברים שהיו קשורים בעברו. היא ידעה שילדותו לא הייתה קלה במיוחד,ולא רצתה להעיז ולהיכנס אל תוך מחשבותיו. "טל,מפרט-המזל שלי אצלך?" שאל לפתע דאגי,הביט לעברה והתרומם מן הספה. טל דחפה את ידה אל תוך כיס המכנס שלה ופשפשה בו. "זה כאן,תקוע" אמרה טל וצחקה. "מה זאת אומרת?" שאל דאגי ונראה מבוהל. טל חייכה והשיבה בשקט "זוכר שאמרת לי לשמור עליו? וקשרנו אותו אל אחד מן השרשראות שמחוברות לחגורה שלי? ". "כן" אמר דאגי וקימץ את גבותיו הדקות עד שנראו כגבה אחת.הוא שיחק עם הכוס שהייתה בידו ושפך חלק מן המים שהיו בתוכה בלי לשים לב. "תקוע שם" השיבה טל במהירות. דאגי קם ממקומו עם חיוך מוזר המתנוסס על פניו ואמר "את צוחקת עלי נכון?".הוא השאיר את הכוס מאחוריו וסידר את מכנסו שנפל מתחת לקו הבוקסר שלו. טל רק הביטה בו במבט רציני ופלטה בנימה צינית "אה,לא". הוא הביט לעברה,ואז לעבר הכיס שלה ושאל בנימה חצופה "לעזור לך?". "בשמחה" השיבה טל בשקט ופלטה צחוק מתגלגל. היא זזה מעט אל כיוונו,הוציאה את המפרט מן הכיס שלה,והראתה לו את הבעיה. סופו של הפלסטיק היה קשור אל אחת מן השרשראות הדקות שמחוברות אל החגורה שלה. המשך~~[מצורף תמונה של חברי "סאן אוף דורק" למי שלא מכירה=]]]

Sivan McFLY

New member
../images/Emo126.gifחלק || ../images/Emo126.gif

אל השרשרת מחובר קליפס על לסתות דקות.בתוכן היו חודים מברזל שהיו אמורים לתפוס את השרשרת,וכך היא הייתה נתלת על החגורה בלי שום בעיה. טל לקחה את ידו בזהירות,שמה אותה על השרשרת ואמרה "תנסה לשחרר אותו בצורה כזאת.ואם אין ברירה תשחור". "תשבור את מתכוונת? " שאל דאגי וצחק. "כן,כן "השיבה טל והנידה עם ראשה להסכמה. דאגי הרים את הגי'נס הצמוד שלו מעט בכדי שיוכל להתכופף על ברכיו.הוא החזיק את השרשרת,שחרר את הקליפס, בזהירות מבלי להיפצע, מן החגורה.וניסה בכול כוחו לשחרר את המפרט מן השרשרת מבלי להצטרך לשבור אותה. "נו,כבר מפרט מטופש.מה נתפסת על השרשרת הזאת?יש עוד דגים בים" הטיח דאגי על המפרט תוך כדי מאמץ בהסרתו מן השרשרת.הוא משך את המפרט אל הצדדים,וניסה אפילו לנשוך אותו עם שיניו.אך האחיזה של המפרט בשרשרת הייתה חזק מידי בכדי להיפרד ממנה. טל צחקה ואמרה "הוא בוגד בך". דאגי חייך אליה ופלט מבין שפתיו "אולי זה בגלל שבפעם האחרונה ששמרתי עליו שמתי אותו במקום יותר מידי בטוח". "כשאתה אומר יותר מידי בטוח," התחילה טל לומר וכיווצה את פניה בגועל."אתה מתכוון למה שאני חושבת?" שאלה. דאגי הרים אליה את עיניו הכחולות שנית וגרם לליבה לנתר,ולסומק להופיע על לחייה. "תלוי מה את חושבת" הוא השיב וזיק של התגרות עבר בעיניו הכחולות במהירות. טל הוציאה את לשונה ופלטה קולות של הקאה. "קלעת בול" העיר דאגי והמשיך במלאכתו כשחיוך מתנוסס על שפתיו הדקות. תחילה מעשם של טל ודאגי לא עניין אף אחד מן הנוכחים בחדר.לאחר מספר רגעים הגיח כריס מאחורי דאגי ואמר "דאג,זה לא נראה טוב אחי.אתה על הברכיים, קרוב אליה בצורה כזאת. אם היית רוצה פרטיות יכולת לבקש". "מצחיק מאוד" פלט דאגי. "מה קורה כאן? " התקרבו גם דני ג'יימס והארי לראות את הנעשה. "כלום" פלטה טל והביטה על דאגי בזמן שמשך את השרשרת בזהירות. "אני מוציא אותה,זה בסדר?" שאל דאגי והרים את פניו אליה. טל עיקמה את אפה ושאלה "ותחזיר אחר כך בחזרה?". "לא יודע,נראה אם אני אוכל" השיב דאגי והוריד את השרשרת מן המקום. "למה זה חשוב כול כך?" שאל דייב. "חשוב" החזירה טל,ולא הוסיפה עוד מילה אחת מיותרת. ג'יימס הביט על דאגי ואמר "דאגי שלנו מנסה להתחיל עם בחורות בדרך טיפה עקומה הייתי אומר לא? ". דני צחק ,התכופף אל דאגי ושאל בשקט "צריך עזרה דאג? ". "כן" השיב דאגי ונתן את השרשרת לידיו הרחבות. טל הביטה על דני בפעולה,שפתייו קווצו,גבותיה זזו יחד עם תנועת עיניו הזריזות.הוא ניסה בזהירות ובאיטיות להפריד את המפרט מן השרשרת.ולאחר שהצליח היה אמור לחבר את השרשרת חזרה את חגורתה של טל. "קדימה תחבר את זה לכאן" אמרה טל והצביעה על המקום ממנו הוצאה השרשרת. החגורה נראתה ריקנית ללא השרשרת,היא הייתה חלק מן היופי שלה.את השרשרת טל קיבלה מחברתה הכי טובה בישראל.הן קנו שניים כאלה,מחנות מוזרה מאוד.המוכרת בחנות שמה על ידה המוני צמידי ניטים עם חודים קוצניים וחדים במיוחד.על צווארה נראה קולר ניטים מעור אמיתי.וכול החפצים בחנות עצמה היו על בסיס ניטים,עור,חודים,והים-של שחור שהציף את כולה. הן קנו את זה בכדי להזכיר אחת לשנייה את השטויות שהיו עושות ביחד,אבל חוץ מזה טל לא הרגישה מחויבות לשים את השרשרת בכול פעם.היו לה שניים כאלו. דני הסיט את הפוני המתולתל שקפץ על מיצחו,חייך אליה והתכופף בכדי להחזיק את מקום החיבור בידיו. הוא פתח את הקליפס הקטן ,שהיה אמור לחבר את השרשרת אל החגורה בזהירות ,בכדי שאף אחד מלסתותיה לא תסגר על אצבעו. "עכשיו תהיו בשקט אני צריך להתרכז,במיוחד אתה, ג'יימס" העיר דני והביט על כולם מלמטה. "בסדר בסדר" אמר ג'יימס בזמן שדני חיבר את הקליפס את החגורה,הוא החזיק אותו בידיים רועדות. הוא קירב אותו עוד יותר,ונשם בקצב איטי בכדי לא להפריע לעצמו להתרכז. טל הביטה על מעשיו בדריכות,וכך גם כול שאר הסובבים אותם. השקט ששרר בחדר היה יכול להטעות אנשים,שיחשבו שהוא ריק מנפש-חיה. דני סובב את ראשה לשמאל,תפס את החגורה עוד יותר חזק ונצמד מעט אל טל עם ברכיו. "רק-עוד-שנייה" הוא פלט ונשך את שפתו התחתונה עד שהאדימה, ושינתה את ציבעה לצבעו של הדובדבן. ניכר עליו שהוא חושש מפני הלסתות של הקליפס,טל התחיל לחשוב שאולי היא צריכה לומר לו שזה לא עד כדי כך חשוב לה. אך הוא נראה שקוע כול כך באתגר שהוצב לו,במיוחד כשחבריו נמצאים על ידו. "מהר יותר" צעק לפתע ג'יימס וגרם לדני לעזוב את הקליפס במהירות שנסגר מיד על אצבעו. דני התרומם במהירות,ניער את אצבעו שוב ושוב עד שהארי נחלץ לעזרתו.הוא תפס את השרשרת,פתח את הקליפס,חיבר אותו אל חגורתה של טל במהירות ואמר "האומן סיים את פעולתו בהצלחה". "תודה" אמרה טל וצחקה.היא התקדמה אל עבר דני,הביטה בפניו הלחוצות ופלטה "אתה בסדר?". דני ,ששם את אצבעו בתוך פיו בכדי להרגיע את הכאב לבינתיים, חייך אליה חיוך קטן ופלט אנחה. הוא הוציא את האצבע מפיו,ניגב אותה בחולצתו,הציד אותה אל מול טל ואמר "בהחלט". טל העיפה את שיערות הפוני שלה מעיניה ואמרה "אולי זה סימן מאלוהים,רמז למשהו". "אבל אמרת שזה חשוב" השיב דני והכניס את האצבע בחזרה לפיו. "שיקרתי" פלטה טל במהירות וצחקה. דני צחק יחד איתה ואמר "עכשיו אלוהים יצטרך לתת לך עונש". "אלוהים יסלח לי" השיבה טל נחרצות. היא הביטה על דני בזמן שזה הביט בשקט אל עבר שאר הנוכחים בחדר.הם התעסקו עם הגיטרות שלהם,וכיוונו את הצלילים. דייב וג'יימס הראו לטום מספר קפיצות שהם ביצעו בהופעה באחרונה שלהם,ואילו טום סיפר להם על הפעלולים שהוא מסוגל לבצע עם הגיטרה שלו.ניכר עליהם שהתחרות בפעלולים הייתה חלק חשוב מן החוויה שלהם כחברים, וכלהקות מתחרות. דני מצץ את אצבעו בדממה,והסתובב עם מבטו אל טל בזמן שעיניו הכחולות נעוצות בפניה.בתוך תוכה של טל התרעם בה חלק גדול ממנה שרצה שהיא תבקש ממנו סליחה, והחלק השני שלה התרעם על כך שהיא איננה צריכה לבקש סליחה,היא לא עשתה כלום. היא לבסוף אספה את כול פיסות הביטחון העצמי שיכלה לגבש מתוכה,ואת כול רסיסי האנגלית הדלה שהייתה בפיה.נשמה נשימה עמוקה, וסובבה את פניה אליו במהירות. טל הוציאה את אצבעו מתוך פיו,הביטה עליה ושאלה בשקט,מבלי לעורר מאומה "כואב?". דני,שנראה מופתע עד מאוד מן הפגנת הביטחון העצמי של,חיוך קטן הופיע לרגע על שפתיו וזיק של אהדה קפץ בעיניו. "מספיק בשביל לגרום לי לשתוק" הוא השיב. יש המשך~~

יעליקק

New member
בוטבוטינה ((:)

איזה מוששלם !!! יש לך אוצר מילים ממש גדול :) רק הערה אחת קטנה שעצרתי בגללה את רצף הקריאה שלי XD התקרבו גם דני ג'יימס והארי לראות את הנעשה.- התקרבו גם דני, (פסיק) ג'יימס והארי לראות את הנעשה. זהו, עכשיו אני אמשיך לקרוא את סיפורך המדהים :)

יעלקישש=]]] אממ..תודה רבה=]את צודקת בקשר

להערה שלך,אני בדרך כלל אבל מקפידה על פסיקיםבמקומות שצריך,אבל אם טעיתיא ני מוכנה לתקן=] תודה רבה רבה על הערה-אני אוהבת לשמוע היערות מן הסוג הזה שמתקנות אותי=]

kelly7i

New member
וואי ממש לא הבנית איך הולך השרשרת והחגורה...

מה זה השרשרת הזאת? איך היא נסגרת ולאן מתחברת? למה זה הכל כל כך העדינות ובריכוז? ואיך נתקע שם המפרט? דרוש תמונה או משו

../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifהסבר בקשר לחגורה כאן ../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif

אני בייא לך כמה תמונות שבערך מתארות ת'חגורה=] >>>לא כול כך בהגזמה,אלה רק את השרשרת הארוכה הזאת..את אחת כזאת=]

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifעוד אחת...

גאש הוא אשכרה נתקע על המשתמש של שלי ><..

butbut

New member
../images/Emo221.gif חלק ב' XDD

וזהו.. מקווה שהבנת=] אם זה לא ברור לשאול שוב=]

Yu vi

New member
אאאאאאאאה עכשיו זה ממש ברור!! :]]../images/Emo85.gif

חחחחחח תודה D:

kelly7i

New member
אבל למה הם עשו סיפור בלהוציא את השרשרת?

והכל בזהירות וזה?XD ואיך המפרט הגיע לאמצע של הסגירה את השרשרת?

butbut

New member
יש לי גם קליפ כזה במפגש הבא תזיכרי לי

להראות לך עד כמה הוא כואב כשהוא נתקע על משהו ועד כמה הוא חזק.. זה כואב רצח!..זה כמו סכינים קטנים. בעיקרון זו נוצר בשביל שהשרשרת לא תיפול "לעולם" מן החגטרה-כי זה יפה עליה-וכי ככה זה.חח.. והם שמו שם את המפרט כי כנראה שלא היו לה כיסים,ולפעמים גם אני שמה בתוך הקליפס כול מיני דברים שיחזיק ובו שמנית הוא גם מחובר שחגורה כלשהיא=] ועודים את זה בזהירות בגלל שאם את מפספסת וזה נסגר לך על האצבע..זה כואב..בטירוף!

למעלה