יא-בייבי!פרק3+4

butbut

New member
חח אני יודעת-גם אני כששמעתי את זה

בפעם הראשונה צחקתי-כי ביסודי היה לזה שם אחר. בכול אופן-התרגלתי. חחחח..

Sivan McFLY

New member
../images/Emo126.gif פרק 6 חלק | ../images/Emo126.gif

פרק 6: "תשאלו את ג'יימס" ענתה טל והוסיפה במהירות, למראה הבעות פניהם המשתנות של הבנים. "אני צוחקת, לא קורה כלום.הוא בסך הכול שאל אותי משהו ". דאגי העווה את פניו ואמר בטון תוקפני מעט "מישהו יכול לעזור לי עם החולצה?".טום מיהר לעזרתו, וסידר לו את הצווארון. "תודה" השיב דאגי והסתכל על טל במבט חטוף. "דני אתה יכול להרים את הבקבוק שלי ,הוא נפל על יד הרגל שלך" אמר טום והחל לבדוק איזו חולצה תתאים לו יותר להופעה. "מה אמרת ?" שאל דני במבט ערמומי.עיניו הכחולות נראו גדולות יותר מן הרגיל, ושפתיו ורדרדות. "שתרים את הבקבוק " אמר טום בפיזור דעת, והביט על שתי החולצות שניצבו לפניו. הוא הסתכל על הכחולה בחטף, ולאחר מכן הביט על השחורה. היא הייתה רחבה וחלקה,ומעליה היה מודפס באותיות דפוס גדולות ולבנות "פה קבורים מעיים". "תגיד שוב את המילה 'בקבוק' " אמר דני ונראה מבודח מן העניין.הוא חסם את פיו על ידיו,וסילסל את אחד מתלתליו באצבעו. "ב-ק-ב-ו-ק" אמר טום והביט על דני כאילו ניצב מולו מישהו בעל מוזרות יתר.דאגי החל לצחוק ולומר "אלוהים, טום. אתה אומר את זה יותר מצחיק מסבתא שלי". דני התפקע מצחוק,ואמר לטום בהתלהבות "אוה, יש לך מבטא כמו של המורה שהייתה לי בתיכון, לשיעורי החינוך". "בקבוק " אמר טום וחיוך קטן התפרס על פניו. גם טל החלה לצחוק ואמרה "בעיניי זה חמוד,מבטא בריטי ". טום הסמיק וסובב את פניו אל עבר דני. "תראו מי שמדבר,אדון-מבטא-סקוטי-כבד. דני, לך יש את המבט הכי כבד מבין כולנו, אין לך בכלל סיכוי להתערב איתי. אלא אם כן אתה רוצה שזה ייגמר כמו בפעם שעברה " אמר טום וחייך חייוך ערמומי. טל הביטה אל טום ושאלה בסקרנות "איך זה נגמר בפעם שעברה? ". היא הביטה על הארבעה שישבו על הספות על ידה, ולארבעתם היו מרוחים חיוכים על פניהם. דאדי חייך, הארי הוריד את פניו, רק דני ניסה להראות שהעניין אינו 'מזיז' לו ולו במעט. "את לא רוצה לדעת" אמר הארי והנהן עם ראשו לשלילה. "דווקא כן" השיבה טל וחייכה. דאגי צחק ואמר "זה היה די מגוחך למען האמת. דני וטום התערבו שלדני יש מבטא הרבה יותר כבד משל טום. וכמו שאת יודעת דני הפסיד, משום שהוא והארי הם בעלי המבטא הכבד ביותר מבין ארבעתנו. רק שדני לא מודה בזה, אחרי שהאקסית שלו אמרה לו להפסיק לקרוא לה בו-נ-אי. כי השם שלה זה בוני ". דני שתק, רק חיוכו המיסתורי הסתיר את רגשותיו."היא טיפשה" לבסוף הוא פלט והלך למזוג לעצמו מעט מן הבירה שנשארה על הדלפק. "ומה היה החלק השני של ההתערבות?" שאלה טל.היא ידעה שאחרי כול התערבות, ובפסד, מגיע החלק הכי טוב. החלק שבו הם מחליטים מה יקרה למפסיד, ובדרך כלל, על פי היכרותה עם הבנים. זה היה חייב להיות משהו מופרע לגמרי, משהו שהיא לבטח לא הייתה עומדת בו. טום חייך ואמר בגאווה "הוא היה צריך לרוץ רחוב שלם,ללא בגדים".שמץ של לגלוג נשמע בדיבורו. "ערום כביום היולדי" העיר דני דני וצחק.הוא נראה מעט נבוך,אך ניסה להסתיר זאת עם הכוס הגדולה שאחז בידיו. "והוא רץ? " שאלה טל ומבט של אי-אמון הופיע על פניה.היא שמה את אחת הכריות בחיקה וחיבקה אותה כמו שהייתה רגילה בחדרה. דני הביט בפניה, ניפח את חזהו ומחה " כן, למעשה רצתי! הייתי חייב. אחרת הייתי יוצא מפסידן". דאגי צחק ואמר "זה היה מצחיק. בהתחלה הוא אמר שהוא לא יכול, ואם הפפראצי יהיו שם ויצלמו אותו. ואז אמרנו לו שהוא פחדן. ואחרי כמה שניות הוא התחיל להוריד את המכנסיים שלו, ואת החולצה, וכשהוא הגיע אל הבוקסר הוא אמר לנו לחכות לו במקום". "אני מנחשת שלא חיכיתם " אמרה טל והביטה על דני. הוא חייך מבלי לחשוף את שיניו ולבסוף אמר "נכון מאוד, ולא רק זה שרצתי רחוב שלם ערום. הם גם שמו את הבגדים שלי על העץ". "נכון" אמר הארי ונתן 'כייף' עם ידו לדאגי וטום. "מרושעים" פלטה טל וצחקה. לאחר מכן פנתה אל דני ואמרה "אבל למה עשית את זה אם ידעת שזה מה שיקרה? ". דני התשעל מעט ואז גחגך ואמר "לא חשבתי שהם יעזבו אותי ערום ברחוב.היה די קר,כול השיערות שלי סמרו,וכשאני אומר 'כול השיערות' אני מתכוון בכול המובן של המילה לכולן.הרגשתי כאילו שאני בסרט אימה פחדתי שאיזה שוטר יחשוב שאני נרקומן. אבל יותר מזה פחדתי שאיזו בחורה תעבור שם, עם גברים אין לי בעיה. בנות עושות מדברים כאלו 'סיפורים' ". "נרקונאן? ומה זה ?" שאלה טל. "נרקומן טל,נרקומן. זה איש שיכור" אמר הארי בסבלנות וצחק. "כן,אני יודעת מה זה נרקומן,פשוט לא הבנתי את מה שדני אמר " השיבה טל. דני שיפשף את עיניו ואמר "שוב יורדים לי על המבטא,זה רק אני או שכולם שונאים אותי כאן". דחף משונה ציווה על טל לומר "אני לא" אבל היא עצרה את עצמה ורק שלפה את אחד מחיוכיה המקסימים שהסתיר את רצונותיה.היא רצתה להילחם בדחף ולומר לעצמה שהיא לא יכולה לעשות את זה. "כן" ענו טום והארי. "לא," אמר דאגי וחיבק את דני "אנחנו נשאר ביחד לנצח,גם אם אתה מסריח, וגם אם המבטא שלך נשמע כמו חתול מיוחם ". "זה ממש מעודד אותי דאגי " אמר דני מבין זרועותיו של דאגי. טל עיקמה את אפה והשיבה "ואם היית יוצא מפסידן מן ההתערבות? זה היה אומר שאתה לא גבר? זה שטויות ". "כן" אמר דני וחייך ,הוא ניפח את חזהו והוסיף "ככה זה בעולם הגברים". "מזל שאני נקבה" פלטה טל. "מסכים" אמרו הארי ודאגי פה אחד. "מזל רע" קראו טל ודני יחדיו אחריהם. "אנחנו לא מתחילים עם זה שוב " אמר טום ונראה אומלל.הוא קימץ את גבותיו והוריד את מבטו אל הקרקע. ***** יש המשך ~~

Sivan McFLY

New member
../images/Emo126.gif חלק || ../images/Emo126.gif

לאחר כמה זמן טל התחילה להרגיש חולשה באצבעות, תמיד זה היה קורה לה כשהיא הייתה ממעיטה בהתעסקות בדברים. כמו ציור,שהיה התחביב שלה מלבד שירה,ומסג'ים. היו לה בעבר דלקות בעצמות שבין האצבעות,ולכם הייתה חייבת ללמוד להעסיק את עצמה.היא למדה מסג' מאמה, והייתה משתמשת בו בכול עת. זה היה מסוג התחביבים שהיו מחברים אותה אל עצמה, בסמן שהיא עושה טוב לאנשים היא עושה טוב לעצמה. "אני חייבת להעסיק את הידיים שלי," אמרה טל "יש לי בעיה באצבעות, דאגי אתה זוכר שסיפרתי לך?". דאגי הרים את פניו אליה ושאל "זה חזר לך?, בטון דאגני.הוא קימץ את דבותיו,ושפתיו קיבלו גוון הדמדם. ממבט ראשוני הוא היה נראה מעט נשי, אך ממבט שני כול ה'בובתיות' שהייתה רגע לפני כן על פניו נעלמה. הוא מיהר לחפש לה משהו להתעסק איתו ואמר "אולי ציור? זה יעזור? ". "כן" השיבה טל נחרצות והתיישבה קרוב אל השולחן הקטן שהוצב באמצע התקהלות הספות. "חכי, אני יביא לך דף . אם זה יעזור " אמר דני והציע את עצמו. "זה יעזור" אישרה טל ושלחה אליו חיוך. "אוקי" סיכם דני ויצא לחיפושים ברחבי החדר. "אז מה הבעיה שלך? דלקות בעצמות האצבעות? " שאל הארי, והעביר את מבטו התכול מן מעשיו של טום אל פניה. טל חייכה חיוך משתהה והשיבה "אכן, יש לי את הבעיה הזאת מגיל צעיר. לכן למדתי מסג' ". "אני מבין בזה," אמר הארי לרגע ונראה מרוצה מעצמו, סוף סוף היה להם נושא לשיחה שנגע גם לו. "גם אני קיבלתי את זה וחשבתי שאי אל אוכל להמשיך לשחק קריקט. לבסוף הציעו לי ללמוד תופים, וזה מה שעשיתי" המשיך הארי את דבריו. "וואו, ועכשיו אתה כאן" אמרה טל בהרהור והביטה אל פניו הרציניות. "אוי, נזכרתי מה חיפשתי,את המקלות תיפוף שלי "אמרה לפתע הארי וקם ממקומו. טל נזכרה שהוא השאיר אותן על ידה בזמןש הם היו במכונית וקראה "תבדוק ברכב". "רעיון טוב "אמר הארי ומיהר לצאת מן החדר. ובינתיים טום נכנס אל החדר בכדי לכוון את הגיטרה שלו, דאגי שכב על אחת הספות ללא מעש,ואילו דני עוד חיפש בשבילה דף. "אני לא מוצא" אמר דני והביט סביבו במהירות. "אני חייבת להתעסק במשהו, לא הבאתי את המשחה שלי, לא את המכשירים. וזה מתחיל לכאוב " אמרה טל נואשות ,היא הרגישה את השרירים שלה באצבעות מתחילים לכאוב מחוסר מעש.הם החלו להתכווץ מעט, היא ידעה שאם לא תתחיל לטפל בידיה היא תחווה סיוט מתמשך. לפתע דני נעצר,הורי ד את הכובע שהיה בראשו ושם אותו על השולחן. "אמרת שלמדת מסג' מאימך? " הוא שאל והתיישב על ידה. טל לא עלתה לסוף דעתו והשיבה "כן". "אני מוכן לתרום את גופי, אם זה יעזור " אמר לה דני וחייך. "אוקי" השיבה טל בחיוך,וסימנה לו לשבת על אחת הכריות מולה עם ידה. הוא התקרב, פשט את חולצתו מעליו וחשף את גבו הבהיר.על כפתיו היו מפוזרים המוני נשמים, ובכול שאר גבו לא היה להם זכר. התרגשות אפה את טל מכול עבר שהיה אפשרי, היא מתחה את אצבעותיה וצעקה בתוך תוכה. אם היו צעקות ההתרגשות שלה נשמעות כלפי חוץ, ודאי היה חשוב דני כי היא מטורפת. הוא נשכב על ידה, שם את ראשו על ידיו ואמר בטון מנומנם "רק תיזהרי כי הרבה זמן לא עיסו לי את הגב, ודאי נותרו אצלי מספר שרירים מכווצים" אמר. "אני רואה" אמרה טל, והחלה לפלוט מידע על מצבו "שריריי הגב התחתון, והגב העליון מריכים להיות רפויים, דני. זה יכאב טיפה, אני לא ישקר לך ". "שמעי, להחזיק גיטרה במשך מספר שעות זה לא עסק קל. גם היא לא שוקלת כנוצה " אמר דני בשקט. טל צחקה והחלה לגעת בשריריו הרפויים.היא העבירה את ידה כאילו היה גבו כגוש בצע שעמד בפני האופה. אצבעותיה ריקדו במיומנות על גבו כמו פסנטרן היודע את כול קלידיו בעל פה כמו את כף ידו. "אתה לחוץ, תרגיש רגוע דני" היא פלטה וגרמה לו לעצום את עיניו ולהרגיע את שריריו. "אם את אומרת--" הוא החל לומר ואז פלט צעקה. היא נגעה לו באחד השרירים היותר פעילים שלו, וגרמה לו לתגובה מהירה. "מה קרה? " שאלה טל וחייכה. "כן ,כן שם! בדיוק שם כבר כואב לי כבר במשך כמה ימים " זעק דני בכאב ועצם את עיניו בחוזקה. "אל תדאג אני אשחרר לך אותו " אמרה טל וצחקה, "רק תירגע, ותנשום " היא הוסיפה בטון מרגיע. טל החלה לעסות לו את הכתפיים באיטיות,היא עברה על כול עצם ועצם שהייתה קיימת באיזור הזה. ידייה היו מאומנות לכך, והתוצאה כנראה מצאה חן בעיני דני.ואז היא העבירה את ידיה אל הגב העליון.שהיה המשכם של הכתפיים ומתחת להן.היא מתחה אותו לרגע, ואמרה "תחשוב על דברים חיוביים", וכאשר עזבה נראה שרווח לו.עם אצבעותיה, הלשות את עצמותיו היא עברה על כול עצם ועצם שלפי דעתה כאבה לו,ועל כול שריר ושריר שידעה על קיומם. על פי מה שניחשה היא צדקה, היא תיארה לעצמה שבאיזור הכתפיים הוא זקוק לחוזק משום משקלה של הגיטרה על כתפיו במשך היום. ואז היא ירדה לאט ,לאט, אל הגב התחתון.היא בהחלט הייתה טובה בזה, אמא שלה הייתה משזיסטית לשעבר ,והיא לימדה את טל כמה דברים שממש הועילו לה ברגע זה. "אני נרדם" אמר דני לפתע, ונשמע מנומנם במקצת.עיניו היו עצומות,שפתיו הורדרדות פשוקות, ולחייו הדשנות נמחצו על ידי הכרית וראשו. "אתה אוהב את זה? " שאלה טל והתכופפה אליו. הוא סובב את הראש שלו מעט ואמר "כן,יש לך מגע קסם", ושניהם צחקו יחדיו. "אני יודעת" אמרה טל והמשיכה. היא לחצה בכוונה על אחד משרירי הרפלקס שלו ושאלה "עכשיו זה כואב? ". הוא פתח את עיניו והשיב "כבר לא". לאחר שתי דקות סיימה טל את מלאכתה, ואמרה לדני "נו ג'ונס, איך ההרשה? " דני התרומם באיטיות, פתח את זרועותיו לצדדים והתמתח בזהירות.לאחר כמה שניות קפץ במקום ונעמד. יש המשך ~~

Sivan McFLY

New member
../images/Emo126.gifחלק ||| ../images/Emo126.gif

"כמו חדש, " הוא השיב בהתענגות וצחק."זה היה מעולה, תודה טל ". "תודה שהקרבת את גופך " השיבה טל ופרצב בצחוק. דני הצטרף אליה ואמר בהשתהות "זה באמת היה טוב, לא חשבתי שאת משזיסטית". "אני לא, אני סתם יודעת תרגילים מצויינים. בעיקרון זה היה מעולה בשבילי, הייתי צריכה לחמם את הפרקים באצבעות שלי" השיבה טל ומתחה את אצבעותיה ,שהשמיעו מספר קולות של 'פיקים' מהירים. דני מתח את עצמו בפעם האחרונה והביט אל עבר דאגי. עיניה של טל עוד נחו על גופו הבהיר של דני, על שירי הבטן שלו שבלטו עם כול מתיחה והטיה. במהירות הוא לבש את חולצתו והביט על פניה. "את זוכרת היכן השארתי את המפרטים שלי? " הוא שאל לפתע ונראה מהורהר. טל מיהרה והריץ את מנגנון הזיכרון שלה ואמרה "לא " בספק. "אוקי, אני אלך לחפש אותם " אמר דני ושיגר לעברה חיוך מבוייש מעט. טל הביטה אל עבר דאגי ששכב על אחת הספות ושאלה "דאגי?". אך הוא לא ענה, הוא שכב שם בעיניים פקוחות לרווח הונראה המום ממראה כלשהו. היא התקדמה לעברו, ישבה על ברכיה על ידו והפנתה את ראשה כלפיו. "דאגי?" היא שאלה והסיטה כמה שיערות שנחו על עיניו. לפתע הוא צעק "בו" והבהיל אותה. היא מיהרה להתרחק ממנו, היא ישבה על ישבנה והביטה עליו במבט ממורמר. "טיפש אחד " היא פלטה לעברו בעברית וצחקה. "רציתי לשאול אותך אם בא לך מסג'.אבל כנראה שאתה 'לא בעניין' כבר". "כן,כן, שמעתי מה שדני אמר. ואני גם רוצה " הוא מחה כמו ילד קטן ושילב את ידיו זו בזו.הוא כיווץ את שפתיו האדומות לכדי צורתו של ורד שעול לא נפתח.הוא ניפח את לחיו הורדרדות ונראה כמו בובה מרושעת. "תגיד את מילת הקסם" אמרה טל וסובבה את גבה אליו. "בבקשה,הנה אני יורד על הברכיים" אמר דאגי ,הוא צחק וירד על ברכיו למרגלותי רגלייה. "לא יודעת." אמרה טל בהרהור. "בבקשה " המשיך דאגי. טל חייכה ואמרה "טוב,טוב". הוא נשכב על הספה באותה המהירות שבה התרומם מן הריצפה. חיוך התפרס על שפתיו וגרם לטל לצחוק. והיא רכנה מעליו, מנסה להעביר את אצבעותיה על גבו, "צריכה לזכור את הרגע הזה לתמיד" אמרה טל לעצמה בתוך תוכה. היא הביטה אל גבו החשוף של דאגי,הוא היה נראה שונה משל דני.הוא היה בצבע כהה מעט,אך חלק כשלו. דאגי שכב על ידיו גם כן גכמו דני,ועצם את מראתו הכחולה גם כן.היא קימץ את גבותיו וסגר את שפתיו הדקות. טל הרימה את ידיה ומיד הרגישה משיכה עם אצבעותיה אל עורו. היא הרגישה ספוק מיוחד כאשר נגעה בגבו החשוף. ידייה עברו מעל גבו,ליטפו ,מחצו ,כיווצות וריפרפו את בשרו.הוא רק שתק והתמכר לתחושה הנעימה, שידעה טל בוודאות כי אהב. "דאגי, אתה לא משוחרר " אמרה טל לרגע ועיסתה את כתפיו שנית. דני נכנס אל החדר,התיישב על יד בטל והביט במעשיה בעקביות.הוא שם את מרפקיו על ברכיו,ושם את ראשו על ידיו. "דאג,אתה חייב להיות רופף, להרגיש נינוח בכדי שזה יצליח " אמר דני והביט על פניו של דאגי. "בדיוק " אישרה טל. דאגי התמתח ופלט "זה קשה לי, כואב לי כול הגוף". טל ישרה לו את הכתפיים ואמרה "ככה", דאגי נשך את שפתו התחתונה בכאב,טל לקחה את אצבעותיו ואמרה "תדחוף לרגע את החלק הזה" וכיוונה אותן את חלק בגבו שרצתה שירגיש הוא. "זה קשה, כמו הישבן של דני" השיב דאגי בלגלוג וצחק. הוא גרם לדני ולטל לפלוט השתנקויות מרוב צחוק. דני קבר את ראשו בידיו ואמר "גם היישבן שלך קשה, יותר גרוע משלי". טל פלטה צחוק ושכחה לרגע מידיו של דאגי שעוד היו על גבי גבו.הוא ניצל את התזמון ושלח את אצבעו בכדי לדגדג אותה. "אני חייב לך" הוא קרא. וטל שלא תכננה זאת את התקפת הפתע של דאגי, קפצה במהירות מן המקום בו ישבה. היא חזרה אליו לאחר כמה שניות ודגדגה אותו בחזרה. "לא מוותרת אה?" אמר דאגי וקפץ ממקומו גם כן. טל התרוממה גם כן היא,ורצה לכיוונו של דני.הוא הסתובב מיד ותפס אותה בזרועותיו "עוד שנייה והייתה יכולה למצוא את עצמך מחוצה עכשיו בקיר " אמר. יש המשך ~~

Sivan McFLY

New member
../images/Emo126.gifחלק ||||-סוף=]] ../images/Emo126.gif

"כן, " היא אמרה וניסתה לבלוע את צחוקה שאיים להשתחרר , "תודה" היא הוסיפה. דאגי מיהר לתפוס אותה, הוא הרים אותה אל האוויר וחייך. טל פלטה צווחת פחד וחיבקה אותו בכוח, היא פחדה ליפול מבין זרועותיו. "דאגי אם תפיל אותי אני--"התחילה טל לומר, אבל דני קטע אותה ואמר "אל תדאגי את בידיים טובות. ידיים של בסיסט ". טל מיהרה להסוות את חיוכה וכרכה את זרועותיה סביב צווארו החם בכדי לקבל אחיזה יותר בטוחה. "נראה לך שאני יפיל אותך? זה יהיה הדבר האחרון שאני יעשה " אמר דאגי וצחק. "רק תיזהר! " אמרה טל בפחד וצחקה גם כן היא. "נו,אז ניצחתי?"הוא שאל, והוריד אותה מזרועותיו. טל סידרה את חולצתה,הביטה על פניו כמזמינה לאתגר ואמרה בשמץ של התנשאות"לא, אני עדיין באחד מעלייך,משום שאני יודעת לעשות מסג' ". "אוקי " הוא אמר ונראה חושב,הוא סידר את הג'ינס שלו ומיד הוסיף "את תיראי את ההופעה שלנו נכון? שם תהיה לך הפתעה". הוא נראה כמנצח,עם חיוך מרוח על פניו. הוא הידק שת שפתיו זו לזו, ושם את ידייו בכיסיו. טל הביטה בדני ,ומדני אל דאגי. "אל תסתכלי עלי, אין לי שום קשר לזה" אמר דני וצחק. לפתע נכנסו טום והארי עם עוד איש מבוגר ואמרו "ההופעה של 'סוד' נגמרה, אנחנו עולים עכשיו לבמה חבר'ה". "לא תגיד לי שלום? " שאלה טל את דני שעמד עם גבה אליה והרים את כתפיו. טום חיבק את טל ואמר לה "תאחלי לנו בהצלחה". ואז הארי הצטרף ואמר "כן ילדה,תחזיקי לנו אצבעות". דני רק חייך אליה ואמר "תחכי כאן,ואם המנג'ר בא תראי לו את הכרטיס הזה שעל הצוואר שלך.הוא נהיה ממש קרצייה בזמן האחרון". "קרצי-מה? " שאלה טל והרימה את גבתה,שבזמן האחרון הורמה יותר מידי פעמים. "קרצייה,זה מעצבן" אמר דני ששכח שהיא עדיין אל שולטת באנגלית כמו דוברים,במיוחד לא בסלנג. ואז הוסיף "אגב הפתעות מדאגי זה משהו..אממ..מאוד מיוחד". דאגי צחק ואמר "כן תחכי לזה" וחיבק אותה. דני רק חייך אליה והסתובב עם גבו, טום צחק ודחף מרפק לצלעותיו "בנות זוכרות מי רע אליהן ומי לא," הוא אמר והביט אל טל "יש לי ניסיון בעניין "הוסיף" וחייך. טל צחקה והשיבה "נכון". דני הסתובב, חיבק את טל , הרים אותה מעת ואמר "אני מפלצת, מתרגלים". "אתה סוג של 'שרק' " אמרה טל וחיבקה אותו בחזרה. היא מחצה אותו הוא מחץ אותה.היא הרגישה את גופו החם, ואת ידייו החזקות. "דני אתה תהרוג אותה " אמר הארי לרגע והחל לצחוק למראה שני האנשים המתגופפים יחדיו, ומנסים למחוץ אחד את השני. "או שהיא תהרוג אותי "השיב דני ועזב אותה. טל צחקה ואמרה "שיהיה לכם בהצלחה בנים". הם נופפו לה לשלום, פתחו את הדלת ויצאו ממנה והלאה. ארבעתם יצאו מן החדר לעבר הבמה,וטל נשארה שם מספר שניות בשביל לחפש את התיק שלה.אחרי שהיא מצאה אותו היא רצה אל ההופעה וגילתה כי פספסה חצי מן השיר הראשון, .I've got you ואז כשהם סיימו,והקהל מחא להם כפיים והשתגע.דאגי בא לקדמת הבמה,והתחיל להגיד "הדבר הבא מוקדש לילדה הכי מדהימה בעולם,שהגיע אלינו מישראל,קבלו את ההפתעה!". ************************************* זהו...חח לא ארוך הפעם? תגובות יתקבלו
. אגב זאת בוט מהמשתמש של סיוון-הסקסית]=]]] [אני שונאת את המחשב שלה..מאוד-ואנחנו שומעות עכשיו בחדר שלה שירים מאוד יפים=]]]

Charley XD

New member
אוי גאדדדדדדדדד חמודים ...

הוא הקדיש לה שיר !! איזה חמוד
אהבתי מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדד בוט תמשיכי ככה והשארת אותי במתח

butbut

New member
חחח זאת הייתי המטרה לבסוף=]XDDDD

אכן חמוד ^^... ותודה רבה
=]]

butbut

New member
חחחח גם אחרי שהשתדלתי לקצר??XDD

אוקי=]] תודה רבה
. יום שישי פרק נוסף=]

ShellyJones

New member
פרק מגניב!

מתי ההמשך? מחכה להמשך! הממשך בקרוב? בתקווה רבה שלי (=

butbut

New member
חח תודה שלי-אממ ההמשך ממש בקרוב

ביום שישי=] בסך הכול עוד יומיים=] XD

butbut

New member
חחח קליי=]XDD תחכי עד יום שישי בסבלנות

לעוד 2 פרקים

yaelsee

New member
נגמר מהר מדי... =\\

אהבתי, בוט!! מזל שבסוף השארת את החלק עם האצבע P: מחכה לעוד

butbut

New member
חחח באמת נכון..כול כך התלבטתי לגביו ולבסוף

השארתי אותו כי ראיתיש הוא מוצלח=] טנקס
-על העזרה=]

roni poynter

New member
זה מממש יפהה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כאלו אני קוראת ספרר קטןן...התרגלתי לארוךך הזההXDD מה ההפתעההה??! הו הוו..אני במתחחח את כותבת מדהים אהבתייייי=]=]

למעלה