../images/Emo126.gif חלק || ../images/Emo126.gif
לאחר כמה זמן טל התחילה להרגיש חולשה באצבעות, תמיד זה היה קורה לה כשהיא הייתה ממעיטה בהתעסקות בדברים. כמו ציור,שהיה התחביב שלה מלבד שירה,ומסג'ים. היו לה בעבר דלקות בעצמות שבין האצבעות,ולכם הייתה חייבת ללמוד להעסיק את עצמה.היא למדה מסג' מאמה, והייתה משתמשת בו בכול עת. זה היה מסוג התחביבים שהיו מחברים אותה אל עצמה, בסמן שהיא עושה טוב לאנשים היא עושה טוב לעצמה. "אני חייבת להעסיק את הידיים שלי," אמרה טל "יש לי בעיה באצבעות, דאגי אתה זוכר שסיפרתי לך?". דאגי הרים את פניו אליה ושאל "זה חזר לך?, בטון דאגני.הוא קימץ את דבותיו,ושפתיו קיבלו גוון הדמדם. ממבט ראשוני הוא היה נראה מעט נשי, אך ממבט שני כול ה'בובתיות' שהייתה רגע לפני כן על פניו נעלמה. הוא מיהר לחפש לה משהו להתעסק איתו ואמר "אולי ציור? זה יעזור? ". "כן" השיבה טל נחרצות והתיישבה קרוב אל השולחן הקטן שהוצב באמצע התקהלות הספות. "חכי, אני יביא לך דף . אם זה יעזור " אמר דני והציע את עצמו. "זה יעזור" אישרה טל ושלחה אליו חיוך. "אוקי" סיכם דני ויצא לחיפושים ברחבי החדר. "אז מה הבעיה שלך? דלקות בעצמות האצבעות? " שאל הארי, והעביר את מבטו התכול מן מעשיו של טום אל פניה. טל חייכה חיוך משתהה והשיבה "אכן, יש לי את הבעיה הזאת מגיל צעיר. לכן למדתי מסג' ". "אני מבין בזה," אמר הארי לרגע ונראה מרוצה מעצמו, סוף סוף היה להם נושא לשיחה שנגע גם לו. "גם אני קיבלתי את זה וחשבתי שאי אל אוכל להמשיך לשחק קריקט. לבסוף הציעו לי ללמוד תופים, וזה מה שעשיתי" המשיך הארי את דבריו. "וואו, ועכשיו אתה כאן" אמרה טל בהרהור והביטה אל פניו הרציניות. "אוי, נזכרתי מה חיפשתי,את המקלות תיפוף שלי "אמרה לפתע הארי וקם ממקומו. טל נזכרה שהוא השאיר אותן על ידה בזמןש הם היו במכונית וקראה "תבדוק ברכב". "רעיון טוב "אמר הארי ומיהר לצאת מן החדר. ובינתיים טום נכנס אל החדר בכדי לכוון את הגיטרה שלו, דאגי שכב על אחת הספות ללא מעש,ואילו דני עוד חיפש בשבילה דף. "אני לא מוצא" אמר דני והביט סביבו במהירות. "אני חייבת להתעסק במשהו, לא הבאתי את המשחה שלי, לא את המכשירים. וזה מתחיל לכאוב " אמרה טל נואשות ,היא הרגישה את השרירים שלה באצבעות מתחילים לכאוב מחוסר מעש.הם החלו להתכווץ מעט, היא ידעה שאם לא תתחיל לטפל בידיה היא תחווה סיוט מתמשך. לפתע דני נעצר,הורי ד את הכובע שהיה בראשו ושם אותו על השולחן. "אמרת שלמדת מסג' מאימך? " הוא שאל והתיישב על ידה. טל לא עלתה לסוף דעתו והשיבה "כן". "אני מוכן לתרום את גופי, אם זה יעזור " אמר לה דני וחייך. "אוקי" השיבה טל בחיוך,וסימנה לו לשבת על אחת הכריות מולה עם ידה. הוא התקרב, פשט את חולצתו מעליו וחשף את גבו הבהיר.על כפתיו היו מפוזרים המוני נשמים, ובכול שאר גבו לא היה להם זכר. התרגשות אפה את טל מכול עבר שהיה אפשרי, היא מתחה את אצבעותיה וצעקה בתוך תוכה. אם היו צעקות ההתרגשות שלה נשמעות כלפי חוץ, ודאי היה חשוב דני כי היא מטורפת. הוא נשכב על ידה, שם את ראשו על ידיו ואמר בטון מנומנם "רק תיזהרי כי הרבה זמן לא עיסו לי את הגב, ודאי נותרו אצלי מספר שרירים מכווצים" אמר. "אני רואה" אמרה טל, והחלה לפלוט מידע על מצבו "שריריי הגב התחתון, והגב העליון מריכים להיות רפויים, דני. זה יכאב טיפה, אני לא ישקר לך ". "שמעי, להחזיק גיטרה במשך מספר שעות זה לא עסק קל. גם היא לא שוקלת כנוצה " אמר דני בשקט. טל צחקה והחלה לגעת בשריריו הרפויים.היא העבירה את ידה כאילו היה גבו כגוש בצע שעמד בפני האופה. אצבעותיה ריקדו במיומנות על גבו כמו פסנטרן היודע את כול קלידיו בעל פה כמו את כף ידו. "אתה לחוץ, תרגיש רגוע דני" היא פלטה וגרמה לו לעצום את עיניו ולהרגיע את שריריו. "אם את אומרת--" הוא החל לומר ואז פלט צעקה. היא נגעה לו באחד השרירים היותר פעילים שלו, וגרמה לו לתגובה מהירה. "מה קרה? " שאלה טל וחייכה. "כן ,כן שם! בדיוק שם כבר כואב לי כבר במשך כמה ימים " זעק דני בכאב ועצם את עיניו בחוזקה. "אל תדאג אני אשחרר לך אותו " אמרה טל וצחקה, "רק תירגע, ותנשום " היא הוסיפה בטון מרגיע. טל החלה לעסות לו את הכתפיים באיטיות,היא עברה על כול עצם ועצם שהייתה קיימת באיזור הזה. ידייה היו מאומנות לכך, והתוצאה כנראה מצאה חן בעיני דני.ואז היא העבירה את ידיה אל הגב העליון.שהיה המשכם של הכתפיים ומתחת להן.היא מתחה אותו לרגע, ואמרה "תחשוב על דברים חיוביים", וכאשר עזבה נראה שרווח לו.עם אצבעותיה, הלשות את עצמותיו היא עברה על כול עצם ועצם שלפי דעתה כאבה לו,ועל כול שריר ושריר שידעה על קיומם. על פי מה שניחשה היא צדקה, היא תיארה לעצמה שבאיזור הכתפיים הוא זקוק לחוזק משום משקלה של הגיטרה על כתפיו במשך היום. ואז היא ירדה לאט ,לאט, אל הגב התחתון.היא בהחלט הייתה טובה בזה, אמא שלה הייתה משזיסטית לשעבר ,והיא לימדה את טל כמה דברים שממש הועילו לה ברגע זה. "אני נרדם" אמר דני לפתע, ונשמע מנומנם במקצת.עיניו היו עצומות,שפתיו הורדרדות פשוקות, ולחייו הדשנות נמחצו על ידי הכרית וראשו. "אתה אוהב את זה? " שאלה טל והתכופפה אליו. הוא סובב את הראש שלו מעט ואמר "כן,יש לך מגע קסם", ושניהם צחקו יחדיו. "אני יודעת" אמרה טל והמשיכה. היא לחצה בכוונה על אחד משרירי הרפלקס שלו ושאלה "עכשיו זה כואב? ". הוא פתח את עיניו והשיב "כבר לא". לאחר שתי דקות סיימה טל את מלאכתה, ואמרה לדני "נו ג'ונס, איך ההרשה? " דני התרומם באיטיות, פתח את זרועותיו לצדדים והתמתח בזהירות.לאחר כמה שניות קפץ במקום ונעמד. יש המשך ~~