יא-בייב!פרק47[48אולי]

just orr

New member
אוי ויי.

מה זה הסוף הזה?~
הוווווווו הדרמהההה [על הבסיס של "הו האימההה!!" חחחחחחחחחח] חחחחחחחחח וגם ההתחלה של פרק 47 מותחת כזה.. מזל שוויל בסדר
וגם שרלוט, בינתיים
ארררררררג סנדיי!@# ביץ' מעצבנת.
דאגי חמוד. אני בכלל לא שנאתי אותו, למען האמת. כי מההתחלה ידעתי שעשו לו שטיפת מוח / השתלטו עליו חייזרים
כמו שאני לא שונאת את דני כרגע, כי זה ברור שנתנו לו משהו... והוא לא פיכח. או שפוי. או יודע מה הוא עושה. אבל זה עדיין מבאס שהוא כזה.. כזה.. רע
אבל הוא היה כזהההההה חמוד בקטע של המסיבת הפתעה
[והריבים שלהם היו מדאיגים.
]
"מקום שני זה מקום מכובד מאוד" אמרה המורה בשקט וטלטלה את כול סנטריה. חחחחחחחחחחח
"מי החריב את המטבח שלי?" שאלה ג'יו ופתחה את עיניה בהלם. "אלוהים!" קראה טל. חחחחחחחחחח ככה זה כבר נשמע שונה לגמרי XDDD פרקים ממש טובים, אהבתי
מעניין מה יקרה עכשיו O_O אוף זה עוד 2 פרקים נגמר?!?!? O: והיא חוזרת לישראל וכאלה?!?!?! יואו. אני מקווה שיש אפילוג או משהו
טוב חפרתי מספיק וגם ככה אין לי הרבה זמן >< חיחי העיקר שאין לי הרבה מתח למחר, ככה זה שקוראים בדיליי

butbut

New member
חחח אכן דרמה../images/Emo70.gif

LOL סנדי?...באמת ארררגג.. ><" באמת לא שנאת את דאגי? חשבתי שאת גם מאלו שלקחו את כול הקטע שלו ממש קשה. כי הוא עשה פוזה של ילד-חרא..עד שגילינו..שלא. XD LOL דני באמת לא כזה אשם...כאילו הוא אשם ולא אשם. מצד אחד זאת ממש אשמתו שהוא שתה! ומצד שני..בכול השאר הוא לא שלט..הוא לא ידע מה הוא עושה. XD
יקרה. LOL

just orr

New member
באמת לא שנאתי אותו ../images/Emo6.gif

כאילו הוא היה ביצ'י ומעצבן והכל.. אבל זה דאגי! XD חוצמזה אני לא לוקחת ממש קשה כמעט שומדבר חחחחחחח כאילו, אני כן נכנסת לאווירה ומתרגשת/מתעצבת/מתעצבנת בכל מיני קטעים... אבל אני מודעת לעובדה שזה סיפור
אני טוענת שדני רק חצי אשם בזה שהוא שתה
כאילו הוא בטח לא רצה, אבל משהו שסנדי וכולם עשו גרם לו לשתות >< (או נתנו לו משהו לפני ששתה כמו שעשו עם דאגי
) בכל מקרה זה מה שאני חושבת
מעניין אם אני צודקת XDDD ווי איזה חפירה

למעלה