../images/Emo26.gifכדי שיקראו את זה../images/Emo70.gifהשקעתי../images/Emo70.gif ציטוטיה../images/Emo70.gif
שיר השבוע של מקפליי:
כ"כ DONT WAKE ME UP!!!!!!!!
שיר השבוע לא של מקפליי:
יש הרבה XD אבל לא את כולם ארשום Cold War Kids - Hang Me Up To Dry Artic Monkeys - Fluorescent Adolescent Goo Goo Dolls - Iris Train - Drops Of Jupiter Maroon 5 - She Will Be Loved Nickleback - Hero (Spiderman Soundtrack) Red Hot Chili Pepers - Californication Dj Shadow Feat Mos Def - Six Days אעאעאעאעא Global Playboys - The Sound Of San Francisco (Remix) Matisyahu - King Without A Crown Avril Lavigne - Runaway Avril Lavigne - Innocence Avril Lavigne - Don't Tell Me Avril Lavigne - Losing Grip Avril Lavigne - I'm With You Finch - Post Script Foo Fighters - The One Finch - Without You Here Further Seems Forever - Bye Bye Bye Franz Ferdinand - The Fallen Gareth Gates - Unchained Melody כנראה שכתבתי את כולם XDD
להקת השבוע:
אבריל לווין ופינץ'
אלבום השבוע:
החדש של אבריל
קליפ השבוע:
Avril Lavigne - Losing Grip Gareth Gates - Unchained Melody
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
האנטומיה של גריי יורדים בגדול פשע מן העבר
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אבא שלי המשפחה שלי בכלליות!!!
משהו ששימח:
פןןןן היום ומועדון XD
משהו שעיצב:
שאבא עוזב...
ציטוט השבוע:
//DirtyMickey\\ אומר/ת: אני מכירה איזה אחת היא כל כך מתלהבת מלעשות תרגילים //DirtyMickey\\ אומר/ת: המורה נתנה פעם 20 תרגילים אמרתי לה. "תשמעי.. יש לי את הכיף של החיים שלך.. 20 תרגילים במתמטיקה עד מחר! אתגר!" //DirtyMickey\\ אומר/ת: היא כולה "כןכן אני יעשה לך תביאי" ------------- במכונית כשאני ובת דודה שלי ובעלה ואמא שלי ואח שלי חוזרים מנאפיס בעלה של בת דודה שלי מדבר על איך דודה שלי מקללת כשהיא במכונית. אבידן[בעלה]: "להיות עם דינה זה סיוט! היא בטח מקללת עכשיו מלא" *מתחיל לחקות אותה ולעשות קול של בת* "מה זה פה!! בגללך בראו את הסטיגמה על בנות נהגות!! פשוט חוצפה, ינעל שדידי בוק!" *כולם נקרעים מצחוק. אבידן:" תשמעו, אם הייתי נוסע איתה לאילת מפה, הייתי יורד בדרך ולוקח אוטובוס" XDDDD ------------------------- "עכשיו נעביר את כל הארים לצד אחד, ונקבל את הפיתרון הסופי..." ( המרצה פותר משוואה עם האות R ) XDDDDDDDDDD ------------------------------ סטודנט : "רגע, המשפט הזה נכון ?" מרצה : "לא" מרצה : "אתה רוצה תשובה ארוכה יותר ?" סטודנט : "כן" מרצה : "לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא"
----------------- סטודנט ניגש לפתוח את החלון. המרצה: "לא לא!!! יהיה בסדר, אל תקפוץ!" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD חחחחחחחח אדיוטים ------------ המרצה: "באמת, עשיתי פעם את הניסוי הזה עם הבן שלי! הושבתי אותו על נדנדה והסברתי לו על הכוחות שפועלים עליו... אז הוא אמר לי: אבא, מה אתה מטומטם? תנדנד וזהו!" חחחחח-----------------
זה קרע אותי!! סטודנט: "פרופסור, מה עם המבחנים?" המרצה: "הם בסדר, אתמול אחד ניסה לברוח לי. קפצתי עליו, בסוף תפסתי אותו..."
אח אח בא לי להיות באוניברסיטה חחחחחחח ---------------------- חברה שלי מספרת לי חלום שהיא חלמה: שני: את יודעת איזה חלום היה לי היום?? אני: נו ספרי [הקטע הוא שאנחנו באמצע השיעור מדברות XDD] שני: חלמתי שאני בקריון [הקניון של ביאליק] ויש כאלה 2 עמודים באמצע.. פתאום יש אזעקה ויוצאים מים כאלה מהעמודים. [בקטע הזה אני לא מבינה מה קורה] המשך של שני: והאנשים כזה פותחים פה כדי לשתות, והם אומרים "ממממ.... טקילה!" אני: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD --------------------------
מתנגן בראש / בפלייליסט:
אינוסנס
תמונת השבוע:
מי שקרא הכל שיסמן
XDDD ככה אני אדע