מקוויקנד

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo126.gifמקוויקנד../images/Emo70.gif../images/Emo126.gif../images/Emo36.gif

בסגנון חורפי במיוחד:
מצעד הפזמונים של מקפליי
השירים מומלצים לא של מקפליי
:
הלהקה שעשתה לי ת'שבוע
אלבום השבוע
:
קליפ השבוע
:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע
:
משהו שהכעיס אתכם השבוע
:
משהו ששימח
:
משהו שהעציב
:
ציטוטיה
:
מתנגן בראש / בפלייליסט
:
תמונת השבוע
לבנות העצלנות-תוכלו להעתיק את המראה של מיקוויקנד מהקובץ שצירםתי להודעה זו!
שבת-שלום

mcfly danna

New member
ראשונה!!!!!!

מצעד הפזמונים של מקפליי: TCFC , NA , SNGE השירים מומלצים לא של מקפליי: sum 41 - with me
paramore- let the flames begin three days grace- never too late חרישה ברמה מטורפת.. הלהקה שעשתה לי ת'שבוע : sum 41 אלבום השבוע: RIOT! קליפ השבוע: http://uk.youtube.com/watch?v=-0VoVEzb6qE&feature=related - איזה קול יפה יש לה!!!!!!!!! תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: "בחורות טובות" , HSM 1+2
משהו שהכעיס אתכם השבוע: המורה לביולוגיה נתנה לי בתעודה 85!!! ואני ממש השקעתי!!!! שונאת אותה
משהו ששימח: ממוצע 96!!!!!! אללה חרשנות!!!!!!!! והמחנכת שלי הביאה לי תעודה כי לא חילקו תעודות הצטיינות וכולם חתמו לי על התעודה!!!! איזה מתוקים... משהו שהעציב: ההורים שלי. אני לא מפסיקה לריב איתם. ציטוטיה: יש המון!!!! ~בספרייה בשעת חירפון~ אני:"אייזי, את לא יכולה לפגוע בי! " בום! נותנת לי כאפה אני:"אייז, פגעת בי!" ~באמצע למידה למבחן בספרות חשבתי על זה שאין לנו את ספר שיאי גינס 2007~ אייזי:" חיה פרומה המסכנה, שכיעורה ... ובלה בלה בלה" אני:"בואי נזמין את 2007!!!!" ~שיעור היסטוריה עם אמא שלי~ אמא שלי:" הם לא הלכו מכות אבל היה שם דם!!!! כולם על הרצפה!!! דם!!!!" ~נזכרו שהיה לי זעזוע מוח, דיבור בכיתה על אלימות~ המחנכת שלי:" אני זוכרת , לדנה היה זעזוע מוח, והיו לה הקאות וסחרחורות, זה יכול לגרום לה לפיגור" אייזי:" אבל יש לה פיגור לפני זה.." היו עוד מלא..שכחתי.. מתנגן בראש / בפלייליסט: "בואו נלך כולם, אברי בודי לטס גו!" תמונת השבוע: כ"כ מזדהה!!

Fall Out Inbar

New member
חחח כמה שאני שונאת את דורה!

"בוא נלך כולם,, אברי באדי לטס גו"!!

mcfly danna

New member
זה שיר מדבק בטירוף..שבוע שעבר זה היה שיר של

יובל המבולבל.. "בלון גדול, בלון קטן, בלון אדום, בלון לבן!"

גילולית

New member
../images/Emo205.gifמה, זה כבר קלאסיקה!

בלון אדום, בלון לבן.. יאיי יובל המבולבלשולט!!!!!

mcfly danna

New member
אכן שולט..

יש לו קול כזה גרררררררר XDDDD ואני הייתי בטוחה שאני הייתי שחושבת ככה..

Little McMickey

New member
חחחחחחחחחחחח

המחנכת שלי:" אני זוכרת , לדנה היה זעזוע מוח, והיו לה הקאות וסחרחורות, זה יכול לגרום לה לפיגור" אייזי:" אבל יש לה פיגור לפני זה.." XDDDD אח אח

Fall Out Inbar

New member
ראשונה? :]] איך התגעגעתי לפורום..

מצעד הפזמונים של מקפליי
פייב קלורס, איב גוט יו, השיר שדאגי שר [לא איגנרוס, משהו דייריר]
השירים מומלצים לא של מקפליי
: סאטרדי של פוב, יו נו וואט די דו טו פיפל לייק אס אין פריסון-מכ"ר, מלא של לינקין פארק, יותר טוב לסלוח-שירי מימון [שתקו בלידינג לאב, לא זוכרת איך קוראים לה. בלינק 182-אל דה סמול ת'ינג בולינג פור ופ-איימ גאי :] one night only-just for tonight ויש עוד מלא.. פשוט אני אצל חברה שלי במחשב [היא עדיין ישנה].
הלהקה שעשתה לי ת'שבוע
מקפליי ולינקין פארק
אלבום השבוע
: ------
קליפ השבוע
: של מקפליי עירומים. אה ודרך אגב-מישהי יכולה להעלות לי את קטע ע דאגי ודני-ברבי וקן?
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע
: קייל XY עונה 2/אני והמזל שלי [תהרגו אותי, אבל מזה לא התלהבתי מהסרט..]
משהו שהכעיס אתכם השבוע
: אממ.. עצם העובדה שאני כרגע אצל חברה שלי וכולן פה עדיין ישנות!!אחדאחד
משהו ששימח
:התעודה שלי. חוץ מנכשל בספורט [אהמהעצלנותאהמ] אני קיבלתי בהכל ציונים דיי טובים.
משהו שהעציב
: לחברה שלי הייתה יומולדת ובקושי אנשים הביאו לה בלונים או בכלל זכרו את זה. היה כ"כ התבאסה. =/
ציטוטיה
: ~שיעור ערבית. למדנו אות חדשה~ אורטל [המורה]:האות זאת זה כמו ביצה שטוחה. אבירם:ככה? אורטל:כן. יופי, כולם תראו לי את הביצים שלכם! אבירם: הופה אורטל, חבתי שרק התחתנת. XDD ~אני עושה שעווה עם אמא של חברה שלי~ אני: אבל ליזו, מהמסיבת סיום של שנה שעברה לא הורדתי. היא: נו, תראי לי. אני: *מקפלת את המכנס* היא: יואו! אני: מה? היא: את נראת כמו דוב גריזי שישן שנת חורף. חחחח היא וההשוואות שלה. ~יורד גשם "זועף~ ילדה מכיתה י"א:*צורחת* כל כך קר לי שהפטמות שלי יוצאות החוצה. *כל ביצפר מסתכל עלייה* איזה ילדה פדחנית..
מתנגן בראש / בפלייליסט
: בנק יהב, מיד היה, תמיד יהיה. XDDD
תמונת השבוע
אני במחשב של חברה.

michalie XD

New member
XDDDDDDDDD

יורד גשם "זועף~ ילדה מכיתה י"א:*צורחת* כל כך קר לי שהפטמות שלי יוצאות החוצה. *כל ביצפר מסתכל עלייה* איזה ילדה פדחנית.. XDDDDDDDDDDDDDD

Little McMickey

New member
../images/Emo26.gifכדי שיקראו את זה../images/Emo70.gifהשקעתי../images/Emo70.gif ציטוטיה../images/Emo70.gif

שיר השבוע של מקפליי:
כ"כ DONT WAKE ME UP!!!!!!!!
שיר השבוע לא של מקפליי:
יש הרבה XD אבל לא את כולם ארשום Cold War Kids - Hang Me Up To Dry Artic Monkeys - Fluorescent Adolescent Goo Goo Dolls - Iris Train - Drops Of Jupiter Maroon 5 - She Will Be Loved Nickleback - Hero (Spiderman Soundtrack) Red Hot Chili Pepers - Californication Dj Shadow Feat Mos Def - Six Days אעאעאעאעא Global Playboys - The Sound Of San Francisco (Remix) Matisyahu - King Without A Crown Avril Lavigne - Runaway Avril Lavigne - Innocence Avril Lavigne - Don't Tell Me Avril Lavigne - Losing Grip Avril Lavigne - I'm With You Finch - Post Script Foo Fighters - The One Finch - Without You Here Further Seems Forever - Bye Bye Bye Franz Ferdinand - The Fallen Gareth Gates - Unchained Melody כנראה שכתבתי את כולם XDD
להקת השבוע:
אבריל לווין ופינץ'
אלבום השבוע:
החדש של אבריל
קליפ השבוע:
Avril Lavigne - Losing Grip Gareth Gates - Unchained Melody
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
האנטומיה של גריי יורדים בגדול פשע מן העבר
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אבא שלי המשפחה שלי בכלליות!!!
משהו ששימח:
פןןןן היום ומועדון XD
משהו שעיצב:
שאבא עוזב...
ציטוט השבוע:
//DirtyMickey\\ אומר/ת: אני מכירה איזה אחת היא כל כך מתלהבת מלעשות תרגילים //DirtyMickey\\ אומר/ת: המורה נתנה פעם 20 תרגילים אמרתי לה. "תשמעי.. יש לי את הכיף של החיים שלך.. 20 תרגילים במתמטיקה עד מחר! אתגר!" //DirtyMickey\\ אומר/ת: היא כולה "כןכן אני יעשה לך תביאי" ------------- במכונית כשאני ובת דודה שלי ובעלה ואמא שלי ואח שלי חוזרים מנאפיס בעלה של בת דודה שלי מדבר על איך דודה שלי מקללת כשהיא במכונית. אבידן[בעלה]: "להיות עם דינה זה סיוט! היא בטח מקללת עכשיו מלא" *מתחיל לחקות אותה ולעשות קול של בת* "מה זה פה!! בגללך בראו את הסטיגמה על בנות נהגות!! פשוט חוצפה, ינעל שדידי בוק!" *כולם נקרעים מצחוק. אבידן:" תשמעו, אם הייתי נוסע איתה לאילת מפה, הייתי יורד בדרך ולוקח אוטובוס" XDDDD ------------------------- "עכשיו נעביר את כל הארים לצד אחד, ונקבל את הפיתרון הסופי..." ( המרצה פותר משוואה עם האות R ) XDDDDDDDDDD ------------------------------ סטודנט : "רגע, המשפט הזה נכון ?" מרצה : "לא" מרצה : "אתה רוצה תשובה ארוכה יותר ?" סטודנט : "כן" מרצה : "לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא"
----------------- סטודנט ניגש לפתוח את החלון. המרצה: "לא לא!!! יהיה בסדר, אל תקפוץ!" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD חחחחחחחח אדיוטים ------------ המרצה: "באמת, עשיתי פעם את הניסוי הזה עם הבן שלי! הושבתי אותו על נדנדה והסברתי לו על הכוחות שפועלים עליו... אז הוא אמר לי: אבא, מה אתה מטומטם? תנדנד וזהו!" חחחחח----------------- זה קרע אותי!! סטודנט: "פרופסור, מה עם המבחנים?" המרצה: "הם בסדר, אתמול אחד ניסה לברוח לי. קפצתי עליו, בסוף תפסתי אותו..."
אח אח בא לי להיות באוניברסיטה חחחחחחח ---------------------- חברה שלי מספרת לי חלום שהיא חלמה: שני: את יודעת איזה חלום היה לי היום?? אני: נו ספרי [הקטע הוא שאנחנו באמצע השיעור מדברות XDD] שני: חלמתי שאני בקריון [הקניון של ביאליק] ויש כאלה 2 עמודים באמצע.. פתאום יש אזעקה ויוצאים מים כאלה מהעמודים. [בקטע הזה אני לא מבינה מה קורה] המשך של שני: והאנשים כזה פותחים פה כדי לשתות, והם אומרים "ממממ.... טקילה!" אני: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD --------------------------
מתנגן בראש / בפלייליסט:
אינוסנס
תמונת השבוע:
מי שקרא הכל שיסמן
XDDD ככה אני אדע

Little McMickey

New member
אומג אומג אומג תהרגו אותי

גררררררררר
!! הוא כל כך עושה לי את זה

Little McMickey

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo99.gifאיך הוא דומה לריאן פיליפה

פה!! די הוא חתיךךך

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifזה ממש יפה../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

למעלה