../images/Emo205.gifמקוויקנד- מוקדש לנועם מהישרדות
שעזב שלשום והלך לאי המתים
זה נשמע כאילו הוא מת(חסוחלילהטפוטפוטפו) א זה המקוויקנד בצורת הישרדות שלי:
מצעד הפיזמונים של מקפליי
האמת שכולם בגדול, חרשתי על כל השירים שיש לי במחשב..אבל הכי: DKW NA
השירים המומלצים לא של מקפליי
כל השירים שמיקי הביאה לי (תודה
) הרשימה ארוכה מידי, וגם: GOO GOO DOLLS-IRIS LIFEHOUSE-YOU AND ME THE VERVE_ THE DRUGS DONT WORK THE SCENE AESTHETICS-BEAUTY IN THE BREAKDOWN ועוד כל מיני שירי חורף למיניהם.. קוקוקוקוקוקוקוקוקוקונט- שבט ג'יבארו הידעת-הדורבנים
שיר כזה אידיוטי לא שמעתי בחיים
להקת השבוע
THE VERVE MCFLY
THE ALL AMERICAN REJECTS
אלבום השבוע
JML- בגלל שהיה אתמול את הסרט בדרמה(
)
קלים השבוע
נמ לא ממש ראיתי רליפים השבוע:\
תוכנית טלויזיה\סרט השבוע
הישרדות
משהוא שהכעיס אתכם השבוע
כרגיל- המורה לערבית שנועם ומולי הודחו שביום של וינוגרד לא היה את האחרה של העיתון(החלק הכי טוב בעיתון!) חברה שלי שלאחרונה התחילה לבלות עם חארות ושיקרה לנו שהיא לא באה ליומלדת של חברה שלה מא' כי היא באירוע משפחתי ובסוף היא הייתה ביומולדת של מישהי יותר "פופלרית" עלאק שהיא מכירה מח'(אני בט')
משהו ששימח
הפוסטר של מק(הוא הגיע אליי רק השבוע- הסבר בחלום שכתבתי) תמונה של נועם בעיתון
משהו שהעציב
שהיום שבט נדחה- ועוד ליום של הניווט לזכר בתדודה שלי

ציונים בזבל
ציטוטיה
*שיעור- מדברים על למה אנגלית זה חשוב* המורה:"ואם תעבוד במקצוע שדורש אנגלית למשל הייטק.." יותם:"אבל אני רוצה להיות כבאי" המורה:"נו, בכבאות צריך לדעת אנגלית" עדי:"OH FIRE! "
שרון המורה, על יהודים שגרים בארה"ב:"הם גרי ב
הולי|סדגשווד, אנחנו גרים בהולילנד."
*משחקים ארץ עיר* דריה:"מקצוע ב-כ'!" נועה:"כובש מלפפונים חמוצים!!"
*מבחן במדעים, הדלת של הכיתה שלנו תמיד נתקעת ואפשר לפותח אותה רק מבפנים, וממש בכוח*: ~דפיקות מתמשכות מבחוץ~ אור(לכיוון הדלת):"שקט!" יותם:"מי זה בדלת? מתרימים? לא תודה כבר תרמנו" עידו:*קם מהכיסא, פותח תדלת רואה שזה איזה ילד מעצבן מהכיתה וטורק לו בפרצןף* וכל זה באמצע המבחן!
*ראיון בYNET עם נועם מהישרדות* מראיין:"אז עשית ה-כל בים?" נועם:"כן, הכי כיף זה ךחרבן בים. באים דגים,אוכלים."
*רואים מלא חתולים מתחת לבניין יושבים במעגל נועה:"אסיפת דיירים
דריה:"אתן יודעות מה התאריך היום?" אנחנו:"הראדשון לפברואר"(
) היא:"אה לא התכוונתי מחר!" אנחנו:"השנ לפברואר" היא:"אה...רגע אז מה התאריך היום?"XDD
*מורה עוברת טור טור לשאלות, אור יושבת לפני עדי בטור* אור:"אוף מה זה? היא אף פעם לא עוברת בטור שלנו!" עדי:"נכון גם בשלנו לא" אור:"מפגרת אנחנו באותו טור
"
*הבאנו לנועה עוגה ליומולדת, שאולי ביקש ולקח..לאחר כמה דקות* שאולי(לנועה)עם עוגה ביד:"אופס מצטער בטעות לקחתי עוד אחד."
אוכלים במוזס(אמריקאי), המלצרית שואל איך רוצים את ההמבורגר, כולם WELL DONEת MEDION וכו'* מלצרית:"איך אתה רוצה את ההמבורגר עשוי?" נמו:"עשוי,עשוי^^" בטוח יש עוד ששכחתי
מתנגן בראש\ פלייליסט
השיר הזה של סוליקו או משהו לא זוכרת איך זה הולך..
תמונת השבוע
נוליייי