פרקים 10+9

Dana Argamen

New member
כן אה..מתוך 'תמימות'..../images/Emo3.gif

חחח סתם, היא חמודה. הלוואי על כולנו להיות בסיטואציה שאנחנו יכולות לשחק ברגשות שלהם =DD מי הבא? טום? XDDD כמו שאני מכירה אותך, בטח תעשי איזה סיום שהיא לא תהייה עם אף אחד מהם! (חח סתם זה לא כ"כ הגיוני) אבל זה יהיה חזק XD אוהבת3>

butbut

New member
חחח טום?לא נראה לי-חשבתי על זה אבל בגלל

שהיא התחברה עם ג'יוהנה ממש טוב-לא רציתי להוציא אותה כלבה=] היא גם ככה כלבה בלי שהיא שמה לב חחח

מדהים../images/Emo99.gif

את פשוט גדולה...
כותבת נהדר!!! כול שניה אני רק צוחקת נראה לי אחים שלי חושבים שהתפגתי
הרגת אותי עם הג'וק... מחכה להמשך....(וכנראה שאני אחכה הרבה...
)

butbut

New member
XD למה הרבה?תכנית זה רק יומיים=]../images/Emo23.gif

LOL תודה רבה:]

N e r d y

New member
god it's awesome!../images/Emo2.gif../images/Emo106.gif

ואני לא אחפור כי זה סתם יהרוס, אבל בכל זאת וואוו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!- זאת המילה לתאר.

Fairy of Rock

New member
../images/Emo28.gifאומייגד~

זה פשוט יפה, אי אפשר להפסיק לקרוא
עוד פרק! עוד פרק! עוד פרק! ושאלה קטנה, חחח, אה... היא לא אמורה להיות עם דאגי? זה נראה כאילו היא ודני יהיו ביחד בסוף

butbut

New member
חח יום שישי:] ואממ..תשובה../images/Emo26.gifהיא אמורה

להיות..אבל הלב שלה אומר לה משהו אחר.. היא 'מאוהבת' ב-3 אנשים בו זמנית כנראה=]

../images/Emo54.gifאני מגיבה מעת לעת, אז אל תרצחי אותי. XD

אז........ אהמאהמ. אני לאהוב!!
מאד מאד מאד מאד. ^^ והייתי חופרת לך מאד אם היה לי כוח להתחיל לגלול את כל המשפטים שאהבתי מכל החלקים, אבל זה פשוט כל כך ארוך [זה מעולה! לא לקצר! XD], שפשוט אין לי כוח. היית מאמינה שסיימתי לקרוא את זה בפאקינג יומיים?! [לא, אני קוראת נורא מהר, פשוט לא היה לי זמן...
] אז.. חמוד חמוד חמוד.
אגב, מתי אני מקבלת את ההמשך לאימייל בצורה מסוימת כדי שאני אוכל לעבור על זה? כי זה לא קרה בזמן האחרון.
אני לא רוצה למעול בתפקידי... XDDD יאללה, לומשנה.

../images/Emo54.gif../images/Emo122.gif*מסודרת, לא מסוימת.

אאוץ', זה כאב. זה מה שקורה כשמקלידים עיוור נורא מהר. ><''

butbut

New member
../images/Emo205.gifריילי?זה לקח לך יומיים?ואוו..

XDD כבר הבנתי שאתן אשכרה אוהבות לענות את עצמכן-ולקרוא הרבה..אוקיי..אני זורמת איתכןXD. וזה בסדר:] אני גם שוקדת על העניין.

T a l14

New member
היא באמת משחקת בכולם

חח...איך היא לא רואה שדאגי עצוב בגללה? סתומרת...(אני יודעת שאמרו את זה כבר :p)אבל...אני רואה תדברים מצד דאגי וזה ממש לא פייר, כי הוא בעצם זה שהכיר אותה ראשון, הוא הסיבה שהבנים החליטו להתקשר אליה ולהביא אותה להופעה הזו ועכשיו זה כאילו... היא קצת שוכחת ממנו והיא יותר עם דני, ודאגי הוא רק מן..ידיד כזה... אבל גם זה לא כ"כ נכון...כי אז היא הולכת ומבלה זמן איכות עם דאגי-נופלת, מסמיקה, נועצת עיניים בגוף הסקסי שלו...:p אני רוצה שהיא תהיה עם דאגי...!
לא אכפת לי שאת מתארת אותו כנקבה.....חחח... בקשר לקטע עם הג'וק-זה היה כ"כ מצחיק!!! אבל באמת, כמו שהרבה אמרו פה - אם הוא היה יושב עלי, לא הייתי מחכה לאפחד מהבנים שיבואו להציל אותי, הייתי צורחת וקופצת ורצה ברחבי החדר, והוא כבר היה נופל לבד..חח... הארי יצא שם גבר ולמרות שאת אמרת (אאל"ט) שהיא קצת דלוקה על כולם...אני לא כ"כ רואה את זה חוץ מדאגי ודני... ועוד משו-הקטע שתיארת את הגוף של דאגי...קראתי אותו כמה פעמים , הוא פשוט מדהיםםםםםםםם! את כותבת מהמם!

butbut

New member
מה זה?כולן רוצות שהיה תהיה עם דאגי בסוף?XDD

אבל מסכנים הארי ודני..:] אתן עוד תופתעו ^^ עד כמה התמימות שלה..ענקיתתתLOL *את ממש צודקת-תכנית בזכות דאגי היא הכירה את כולם בכלל. אבל זה קורה שכשאת מכירה אנשים את מתחברת דווקא אל החבר של הידיד הזה והזה.. אוה-הגוף של דאגי
. אממ..תודה רבה!

למעלה