אההXDDDD לא הבנתי על מה היא מדברת
S Shani McFly GirL New member 22/12/08 #44 חחחחחחחחח כן גמאני התכוונתי למועדון חשבתי שהיא מתכוונת למועדון שלא מכניסים מתחת לגיל 18 חחחחחחחחחחח ואני כזה ? איך זה יכול להיות אני נכנסתי לשמה ?! חחחחח
חחחחחחחחח כן גמאני התכוונתי למועדון חשבתי שהיא מתכוונת למועדון שלא מכניסים מתחת לגיל 18 חחחחחחחחחחח ואני כזה ? איך זה יכול להיות אני נכנסתי לשמה ?! חחחחח
V Vansi McDorky New member 22/12/08 #45 ../images/Emo210.gifXDDDDDDD ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מה שרוני אמרה
S Shir Jones New member 21/12/08 #36 ../images/Emo112.gif../images/Emo31.gifאפעם לא עשיתי אבל אני אעשה ../images/Emo9.gif
D DoLi it is Me New member 22/12/08 #46 ../images/Emo222.gif../images/Emo31.gif אני מתה לעשות אבל אני לא חושבת שמבחינה רפואית אני ייכולה לעשות>_<...ישלו בעיות אנדרלנין[או איך שלא רושמים את זה] וגם כאבי אוזניים מטורפים בטיסות וכאלה..
../images/Emo222.gif../images/Emo31.gif אני מתה לעשות אבל אני לא חושבת שמבחינה רפואית אני ייכולה לעשות>_<...ישלו בעיות אנדרלנין[או איך שלא רושמים את זה] וגם כאבי אוזניים מטורפים בטיסות וכאלה..
A adi love mcfly XDD New member 18/12/08 #2 ניראלי שהיבנתי כאילו עכשיו אני צריכה להגיד משהו שלא עדיתי בחיים נכון ? בחיים לא היו לי ציפורנים ארוכים .. (כי אני אוכלת אותם )
ניראלי שהיבנתי כאילו עכשיו אני צריכה להגיד משהו שלא עדיתי בחיים נכון ? בחיים לא היו לי ציפורנים ארוכים .. (כי אני אוכלת אותם )
J JuSt My LuCk New member 19/12/08 #13 גם אני לא ../images/Emo3.gif עכשיו אני כאילו צריכה לרשום משהו משלי? טוב.... אף פעם לא....הייתי בארה"ב
גם אני לא ../images/Emo3.gif עכשיו אני כאילו צריכה לרשום משהו משלי? טוב.... אף פעם לא....הייתי בארה"ב
M m o r 1 0 2 New member 19/12/08 #17 ../images/Emo26.gifבנות להיכנס../images/Emo36.gif../images/Emo168.gif כל סיבוב רק בת אחת אומרת משהו שהיא לא עשתה... טוב כנראה לא הסברתי את עצמי נכון כי אני רואה שלא הבנתם בכללXD אז ככה,הסיבוב הזה רק עמית אומרת והאחרות עונות בלבד עכשיו יותר מובן? בואו נתחיל מהתחלה ועמית בבקשה תכתבי שוב... אל תתייחסו להודעות הקודמות...
../images/Emo26.gifבנות להיכנס../images/Emo36.gif../images/Emo168.gif כל סיבוב רק בת אחת אומרת משהו שהיא לא עשתה... טוב כנראה לא הסברתי את עצמי נכון כי אני רואה שלא הבנתם בכללXD אז ככה,הסיבוב הזה רק עמית אומרת והאחרות עונות בלבד עכשיו יותר מובן? בואו נתחיל מהתחלה ועמית בבקשה תכתבי שוב... אל תתייחסו להודעות הקודמות...
M McFly My Life New member 19/12/08 #21 ../images/Emo188.gifאהה..אוקיי עכשיו הבנתי ../images/Emo51.gif