../images/Emo80.gifכיף לחזור הבייתה מוקדם.../images/Emo9.gif
החיים היפים של כיתה י"ב.
מצעד הפזמונים של מקפליי: Transylvania too close for comfort friday night ignorance
השירים מומלצים לא של מקפליי: enter shikari - sorry you're not a winner (נוסטלגיה רצח >< הכל בזכות שיר!
) ryan cabrera - on the way down.. גם נוסטלגיה
busted - year 3000 busted - last christmas busted - thunder birds are go busted - hurra hurra die schule brennt
הלהקה שעשתה לי ת'שבוע: לא להקה - זמר - Ryan Cabrera
נוסטלגיה מטורפת
אלבום השבוע: כל האלבומים של ריאן, בעיקר האחרון, you stand watching
קליפ השבוע: busted - year 3000
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: הישרדות.[נעעעעעעעעעעעעעעעעםםםםם
] טופ מודל.[קרידייייי
] וסרט, אממ, יצאת גבר.
משהו שהכעיס אתכם השבוע: לא זוכרת, בטח שוב אחותי
משהו ששימח: בגרות בהיסטוריהה!!!!!!! סיימתי עם היסטוריה!!!!!! האושר.
משהו שהעציב: ביום רביעי עברו שנתיים מאז שילד מכיתה מתחתיי נהרג.
ציטוטיה: בואו נראה..... יש לנו בשכבה שני אחים שעלו מאמריקה, אז אחד מהם (ג'רמי) כתב לחברה שלי (חולייטה - היא ארגנטינאית) מכתב באנגלית בו הוא מספר לה כמה שהיא יפה וכמה שהוא אוהב אותה והוא רק חושב עלייה ושהוא רוצה שיפגשו לשתות קפה או משו... ואז בסוף המכתב הוא כותב לה כזה: "and i maybe then we could go to my home and make sweet sweet love and then i could stick my taco in your borrito" XDDDDD -------------- חברה שלי ויוי דיברה עם איזה אחד: הבחור: "אז אבא שלך רופא?" ויוי: "כן" הבחור: "אוקיי, עכשיו אני מבין איך יצא לו פרח כזה" XDD (למי שלא הבין, נכון יש את השורה הזאת "אבא שלך גנן? איך יצא לו כזה פרח?" אז אבא שלה רופא לא גנן ובגלל זה יצא לו פרח דפוק ><) -------- אותו בחור ממקודם: "אה וכן, התוכי שלך מת" ויוי: "מה?! פאקיטו מת?!?!" הבחור: "כן ,קיפוד אכל אותו" ויוי: "מי? משה?!" הבחור: "לא, ירמי קפלן" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ----------------- קטע משיחה שלי ושל שיר
שיר טענה שכולם במקפליי הומואים חוץ מדני, ואני ישר יצאתי להגנתו של טום... *nafשירD: says: מה? טום הכי גיי שיש *nafשירD: says: הוא אוהב צעצועים ורודים *nafשירD: says: של ילדות קטנות!! HoobA (brb)(brb) says: אז מה.. *nafשירD: says: בוכה מסרטים של דיסני! *nafשירD: says: וצ'יק פליקס!!!!!!!!!!!!1 HoobA (brb)(brb) says: XDDDD HoobA (brb)(brb) says: כאילו את לא. *nafשירD: says: פאקינג מתלבש ומדבר כמו גיי HoobA (brb)(brb) says: XDDDDDDDD *nafשירD: says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל הוא בן 23!!!!!!!!!!!! XDD *nafשירD: says: בן!! *nafשירD: says: דגש על בן! HoobA (brb)(brb) says: הוא מתלבש יפה!! *nafשירD: says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גאים מתלבשים מאוד יפה!!!!!!!!!!! HoobA (brb)(brb) says: אבל הוא אנושי! זה אנושי לבכות בסרטים!! HoobA (brb)(brb) says: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD *nafשירD: says: לא בצ'יק פליקס של הילארי דאף!!!!!!!!!!!!! וזה עוד ממשיך וממשיך...שיחה הזויה.
מתנגן בראש / בפלייליסט: ryan cabrera - yesterday's gone
תמונת השבוע:
סיימתי בצפר מתישהו לא זוכרת מתי וזה היה איזה 4 וחצי והשמש כבר התחילה לשקוע וחיכיתי לחברה שלי והיה לי משעמם, אז צילמתי מה שהיה מולי ><