מיקוויקנד

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gifהווווולי שיט.

או כמו שהבנים בכיתתי נוהגים לומר: אונלי שיט.
הכיצד?!?!

YourNeighboReut

New member
דיימ..

איך את עושה את השפאגטט הזה ?!!!!!!!!!!?? מדהיםם! ווי אני גם רוצהה =[.. כייף לך ;] xD

yaelsee

New member
היי היי ../images/Emo9.gif

אני אכן עצלנית, ואני אכן מעתיקה מהדף XD טוב נו, זה רק בגלל שאני צריכה ללכת תכף...
מצעד הפזמונים של מקפליי
She Left Me Don't Know Why Live Room On The Third Floor
השירים מומלצים לא של מקפליי
: מלא מלא אליוט מינור[
] ועוד כל הרגילים שלי
הלהקה שעשתה לי ת'שבוע
: מקפליי
אליוט מינור
אלבום השבוע
: המממ...
קליפ השבוע
: המממ... אה, הקליפ של פינבול וויזארד XDD
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע
: מלון בבילון
[אהמרייבןאהמ] ולא היה לי זמן לראות כלום חוץ מזה
משהו שהכעיס אתכם השבוע
: ששוב אחת מהבנות הבריזה לנו מחזרה אתמול! אה, וששוב שינינו את הריקוד
משהו ששימח
: בשעה טובה ומוצלחת, קרינה סיימה לתפור לי את הנעלי פוינט החדשות
תודה לאל. אה ו-85 באנגלית ב 5 יחידות
ו-92 בכימיה!!!
משהו שהעציב
: ששלי ובוט לא באו בסוף
או שזה היה כבר שבוע שעבר?
ציטוטיה
: טוב, יש מלא. ובגלל שזה תמיד בזמן שיעור אני כותבת את זה במחברת. אז עכשיו אני הולכת להביא את כל המחברות שלי ולעבור עליהן XDD בשעיור אנגלית: המורה *באנגלית*: יותם, מי המורה האידיאלית בשבילך? יותם: איך אומרים זורמת? *עדיין בשיעור אנגלית* המורה: Why do I see the back side of your head? יותם: זה סקסי. המורה: |פרצוףמשוקק| [זתומרת שהיא הייתה נראית ככה :| ]. ספיר [המחכנת שלי] *לילד שקוראים לו אור*: אוי, מסכן, אן קודם היו לך 65 דרכים להרוג את אורית [מורה אחרת] אז עכשיו יש לך 200 דרכים להרוג את ספיר. טל [חבר שלו]: לא, הגענו רק לחמישים. ספיר: ואומנם, לא נחתתי עכשיו מהירח אז הרשו לי לגחך. חיח. טוב נו, כשהיא אמרה את זה זה היה ממש מצחיק! בשיעור אנגלית היינו צריכים לספר על מורים שהשאירו לנו חוויות רעות. אז ילדה אחת סיפרה שהשנה היא דבירה עם חברה שלה על מורה ואז המורה הייתה מאחוריה. הילדה: ואז היא אמרה לי שאם אני לא אשנה את ההתנהגות שלי... אני לא זוכרת מה עוד היא אמרה. כל הכיתה [כולל המורה הדפוקה]: XDDDDD עכשיו למורה דג מלוח. זתומרת, שכל פעם כשהיא לא רואה השורות האחוריות זזות קדימה עם השולחנות. אני ישבתי בשורה אחרונה, וואי זה היה ממש מצחיק
. כדאי לכן לנסות
בכל מקרה, הציטוט: ספיר: אני מורה. התקבלתי לעבודה בגלל מספר כישורים. הראשון זה עיניים בגב. ילדה אחת המכיתה *מסבירה משפט*: את מי פגשתי? ספיר [המורה]: יו יש לך קול של מורה, זה נורא! טוב זהו, אין לי כוח לחפור בעוד מחברות.
מתנגן בראש / בפלייליסט
: בפלייליסט: Bullet For My Valentine - Hit The Floor בראש: לא, לא, לא. אל תאכלי מהעוגה. XDDD אל תשאלו
תמונת השבוע
: שמנים
[שמנים זאת החתולה שלי]

יעליקק

New member
באג|שמניםXDDDDDDDDDDD

לא רואים את התמונה
אבל לא אפכת לי כי אני ראיתי אותה בווידאו והיא כזאת שמנה ושאת צעקת לה "שמניייייייייים" ונורא צחקתי
LOL והקטע של הדג מלוח הזה שמתקרבים עם השולחנות
גם אנחנו עשינו את זה
שנה שעברה לורה למתמטיקה זה היה כ"כ מצחיק, כל השיעור הפרענו לה- היה שיעור כ"כ כיף XD היא כזאת פתאטית, חבל שהיא לא המורה למתמטיקה שלנו השנה XD

yaelsee

New member
שמנים מזומן!

לא ראו את התמונה
פאק תפוז שונא אותי היום! פעם שביעית[
] שאני מנסה לשלוח את זה. זה כבר הפך למשהו אישי ביני לבינו! בסוף אני אגלה ששלחתי את זה 7 פעמים

yaelsee

New member
נמאס לי

אני אעלה תמונה אחרת וזהו! ד"א עוד משהו ששכחתי: סרט: ראיתי אתמול 27 שמלות! איזה סרט חמוד

RAVeN 57

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo202.gifואוו לורי, אני גאה בך משבוע לשבוע!!

הגאווה
צ'ארלי

m i c k e y 15

New member
כל מה שאומר זה -היום יום עצוב../images/Emo7.gif

היום בבוקר הגעתי באיחור לכיתה, ואני רואה ילדה מהכיתה שלי עומדת ליד ילדה אחרת לוקחת ממנה משהו. פתאום היא מקבלת הודעה וצועקת כזה "הוא נפטר! אבא שלה נפטר!" והיא מתחילה לבכות. לילדה אחרת בכיתה שלי, לאבא שלה יש בעיה בלב והוא עבר ניתוח אתמול, כנראה שזה הסתבך... הוא נפטר... רק לפני כמה זמן היה לה 18... כל הכיתה היינו בשוק, שוק טוטאלי... יום ראשון ההלויה וכמובן שכל הכיתה הולכת. זה עדיין לא נקלט לי, איך זה לאבד אבא... זה נורא.. פשוט נורא.

michalie XD

New member
../images/Emo7.gif וואי ../images/Emo16.gif

דבר כזה ניראה לי בחיים לא יכול להיקלט

hooba

New member
../images/Emo80.gifכיף לחזור הבייתה מוקדם.../images/Emo9.gif

החיים היפים של כיתה י"ב.
מצעד הפזמונים של מקפליי: Transylvania too close for comfort friday night ignorance השירים מומלצים לא של מקפליי: enter shikari - sorry you're not a winner (נוסטלגיה רצח >< הכל בזכות שיר!
) ryan cabrera - on the way down.. גם נוסטלגיה
busted - year 3000 busted - last christmas busted - thunder birds are go busted - hurra hurra die schule brennt הלהקה שעשתה לי ת'שבוע: לא להקה - זמר - Ryan Cabrera
נוסטלגיה מטורפת אלבום השבוע: כל האלבומים של ריאן, בעיקר האחרון, you stand watching קליפ השבוע: busted - year 3000 תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: הישרדות.[נעעעעעעעעעעעעעעעעםםםםם
] טופ מודל.[קרידייייי
] וסרט, אממ, יצאת גבר.
משהו שהכעיס אתכם השבוע: לא זוכרת, בטח שוב אחותי
משהו ששימח: בגרות בהיסטוריהה!!!!!!! סיימתי עם היסטוריה!!!!!! האושר.
משהו שהעציב: ביום רביעי עברו שנתיים מאז שילד מכיתה מתחתיי נהרג.
ציטוטיה: בואו נראה..... יש לנו בשכבה שני אחים שעלו מאמריקה, אז אחד מהם (ג'רמי) כתב לחברה שלי (חולייטה - היא ארגנטינאית) מכתב באנגלית בו הוא מספר לה כמה שהיא יפה וכמה שהוא אוהב אותה והוא רק חושב עלייה ושהוא רוצה שיפגשו לשתות קפה או משו... ואז בסוף המכתב הוא כותב לה כזה: "and i maybe then we could go to my home and make sweet sweet love and then i could stick my taco in your borrito" XDDDDD -------------- חברה שלי ויוי דיברה עם איזה אחד: הבחור: "אז אבא שלך רופא?" ויוי: "כן" הבחור: "אוקיי, עכשיו אני מבין איך יצא לו פרח כזה" XDD (למי שלא הבין, נכון יש את השורה הזאת "אבא שלך גנן? איך יצא לו כזה פרח?" אז אבא שלה רופא לא גנן ובגלל זה יצא לו פרח דפוק ><) -------- אותו בחור ממקודם: "אה וכן, התוכי שלך מת" ויוי: "מה?! פאקיטו מת?!?!" הבחור: "כן ,קיפוד אכל אותו" ויוי: "מי? משה?!" הבחור: "לא, ירמי קפלן" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ----------------- קטע משיחה שלי ושל שיר
שיר טענה שכולם במקפליי הומואים חוץ מדני, ואני ישר יצאתי להגנתו של טום... *nafשירD: says: מה? טום הכי גיי שיש *nafשירD: says: הוא אוהב צעצועים ורודים *nafשירD: says: של ילדות קטנות!! HoobA (brb)(brb) says: אז מה.. *nafשירD: says: בוכה מסרטים של דיסני! *nafשירD: says: וצ'יק פליקס!!!!!!!!!!!!1 HoobA (brb)(brb) says: XDDDD HoobA (brb)(brb) says: כאילו את לא. *nafשירD: says: פאקינג מתלבש ומדבר כמו גיי HoobA (brb)(brb) says: XDDDDDDDD *nafשירD: says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל הוא בן 23!!!!!!!!!!!! XDD *nafשירD: says: בן!! *nafשירD: says: דגש על בן! HoobA (brb)(brb) says: הוא מתלבש יפה!! *nafשירD: says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גאים מתלבשים מאוד יפה!!!!!!!!!!! HoobA (brb)(brb) says: אבל הוא אנושי! זה אנושי לבכות בסרטים!! HoobA (brb)(brb) says: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD *nafשירD: says: לא בצ'יק פליקס של הילארי דאף!!!!!!!!!!!!! וזה עוד ממשיך וממשיך...שיחה הזויה.
מתנגן בראש / בפלייליסט: ryan cabrera - yesterday's gone תמונת השבוע:
סיימתי בצפר מתישהו לא זוכרת מתי וזה היה איזה 4 וחצי והשמש כבר התחילה לשקוע וחיכיתי לחברה שלי והיה לי משעמם, אז צילמתי מה שהיה מולי ><

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifחחחחחחחחחחחחחחחח

הציטוטים
במיוחד הראשון XDDDDDDDDDDD סוטה קטן

למעלה