עדכוניישן

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo15.gifעדכוניישן../images/Emo15.gif../images/Emo36.gif

אני כול כך עייפה>< אני לא מאמינה שאש/כרה קמתי עכשיו-עוד אחרי שאתמול הלכתי לישון ב-4 בגלל איזה סרט בריטי הכי מטומטם שראיתי בחיים שלי. לענייניו:
מקפליי, יקירינו, עשו ראיון על "מארק"...כן, כן, אותו המארק שהם התעללו בו ושיחקו איתו מחבואים. הבעיה היא שהרעיון לא נטען לי המחשב-אבל אנחנו נחכה לגירסת יוטיוב:] מי שרוצה לנסות לטעון... http://www.vikingfm.co.uk/goout.asp?u=http://www.whatson.com/vikingfm/
דבר אחרון[עדכון קצר-אה?]...יש ראיון עם דני מן האתר הזה: http://icwales.icnetwork.co.uk/whats-on/whats-on-news/2007/11/27/pop-trio-are-super-fly-guys-91466-20164189/ אני כבר אוסיף אותו בהודעה נפרדת:]
LOVE YA !

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo15.gifראיון עם דני:]

התשובות הן כול כך דני מצידו! XDD
Danny Jones Interview MCFLY are touring with a greatest hits album despite the fact that the combined age of the four of them is just 84. Tom Fletcher, 22, Danny Jones, 21, Dougie Poynter, 20, and Harry Judd, 21, are only three albums old but they are already pop veterans. We asked guitarist Danny a few hit-related questions.
What has been your favourite McFly hit to date? “I like I Wanna Hold You, it’s just a really good song.”
Who in McFly is the greatest hit with the ladies? “I’d probably have to say Dougie. He wins awards for that sort of thing. But from men’s magazines too. He’s a gay icon.”
Who in the world would you most like to hit? “Frank Bruno. Not because I don’t like him but because it would be great to be able to hit someone as hard as you can and know that he could take it. He probably wouldn’t even blink. He can’t hit me back though. It would probably kill me.”
Which is your favourite hit to play live? “Room On The Third Floor because it’s got a really big rock chorus.”
Who is the worst celebrity that has hit on you since you have become famous? “There was some guy from the programme Shipwrecked that was really flirting with me in a club in London and wouldn’t leave me alone. My mate said to me ‘he fancies you’ and I said ‘You must be joking. No chance!’ I have no idea who he was but he had a big afro.”
Who’s got the hardest hit/punch in the band? “Me. If it came down to it, if there was a massive McFly pile-on, I’d knock ’em all out.”
You performed with Charlotte Church on her TV show. How did you decide whose hit to perform. “Instead of doing one of her hits or one of ours we did a cover of Primal Scream’s single Rocks. It was weird to hear a girl’s voice on it but she did it really well.”
If you could support any hit band in the world .... “It would have to be the Foo Fighters. Can you imagine that? Foo Fighters fans turning up at a gig and hearing ‘and now for the support act, McFly’ – that would be brilliant. I won’t hold my breath waiting for the call from Dave Grohl though. Although Tom spoke to Bryan Adams this morning ... maybe he’s looking for a support band.”
Which hit do you like least? “None. All our songs are great.”
Which of the cover version hits you have recorded has been your favourite? “I like the one we are playing at the minute, Umbrella, which was a B-side on our last single. It’s that Rihanna song and I know it’s annoying but we do it in a very different way. We rock it up and do it double time. It’s good fun.”
Will McFly hit 21 as a band or will you all have retired to Jamaica by then? “We want to do both. We’ll be playing and recording but we’ll be living in Jamaica to do it. The best is yet to come. We already have another album on the way for next summer.”
איזה חמודייייי! XDD תהנוו:}

butbut

New member
לאחר קריאה מעמיקה-XDD

LOL איזה חמוד דני!!!
אהבתי את זה: Who in McFly is the greatest hit with the ladies? “I’d probably have to say Dougie. He wins awards for that sort of thing. But from men’s magazines too. He’s a gay icon XDD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהוא כזה חמוד33333>

דאגי הוא גיי אייקוןXDDDDDDDD הוא הכי אוהב לנגן בהופעות את ROTTF קפראליו 33> גםאני הכי אוהבת שהם מנגנים אותו ^^; תודה בוט3>

loli kiss

New member
כפרעליו ../images/Emo99.gif

Who in McFly is the greatest hit with the ladies? “I’d probably have to say Dougie. He wins awards for that sort of thing. But from men’s magazines too. He’s a gay icon.”
הוא הכי אוהב את IWHU ולנגן בהופעות את ROT3F - צודק
שירים מדהימים ! תודה בוט

m i c k e y 15

New member
../images/Emo26.gifתרגום למי שרוצה- פה../images/Emo70.gif

אני מתחילה ישר מהשאלות XD
מה היה הלהיט שאתה הכי אוהב עד עכשיו? אני אוהב את IWHY, זה באמת שיר טוב. [מסכימה איתו כ"כ!!]
מי ממקפליי הכי מצליח עם הבנות? אני חייב לומר שדאגי. הוא זוכה בפרסים על דברים כאלה. אבל גם ממגזינים של גברים. הוא אייקון לגיי.
את מי הכי היית רוצה להכות בעולם? פרנק ברונו. לא בגלל שאני לא מחבב אותו אלא בגלל שזה יהיה נהדר להיות יכול להכות מישהו חזק ככל שאפשר ולדעת שהוא יכול לסבול את זה. הוא בטח אפילו לא היה ממצמץ. אבל הוא לא יכול להכות אותי בחזרה. זה כנראה יהרוג אותי.
מה הלהיט שאתה הכי אוהב לנגן? ROT3F בגלל שיש לו פזמון נורא רוקסטי [רוקריסטי?]. [
]
מי הסלבריטאי הכי גרוע שהתחיל איתך מאז שנהפכת למפורסם? היה איזה בחור מהסדרה "הריסות ספינה" שממש פילרטט איתי במועדון בלונדון ולא עזב אותי במנוחה. חבר שלי אמר לי "הוא נדלק עליך" ואני אמרתי "אתה בטח צוחק, אין מצב!"[
] אין לי מושג מי זה היה אבל היה לו אפרו גדול.
למי יש את מכת האגרוף הכי חזקה מהלהקה? לי[
ממש]. "אם זה מגיע לזה, אם היה מריבה גדולה במקפליי אני הייתי מוריד את כולם[
אשליותתת]
אתם הופעתם ביחד עם שארלוט צ'רץ' בתוכנית שלה. איך החלטתם איזה להיט לבצע? במקום לעשות את אחד הלהיטים שלה או אחד משלנו עשינו קאבר של פרימל סקרים לסינגל "רוקס"[מאוד יפה ד"א הקאבר!!]. זה היה מוזר לשמוע קול של בת בזה בגלל שהיא הייתה ממש טובה.
אם יכולתם לתמוך[יעני להקת חימום או משהו כזה] בכל להקה מצליחה בעולם זו הייתה.... זה יהיה חייב להיות הפו פייטרס[
]. אתה יכול לדמיין את זה? המעריצים שלהם באים להופעות ושומעים "ועכשיו ללהקת החימום, מקפליי"- זה יהיה נפלא. אני לא אחזיק את נשמתי לחכות לשיחה מדייב גרול ת'אמת. למרות שטום דיבר עם בריאן אדמס הבוקר אולי הוא מחפש להקת חימום.
איזה להיט אתה אוהב הכי פחות? אף אחד מהם. כל השירים שלנו יפים[
]
איזה מהקאברים שהקלטתם הכי אהבת? אניי אוהב את זה שאנחנו מנגנים כרגע, אמברלה, שזה בי-סייד לסינגל האחרון שלנו. זה השיר של ריאנה ואני יודע שהוא מעצבן אבל אנחנו עשינו את זה בדרך שונה לגמרי. אנחנו עושים את זה רוקנרול ומגדיליםאת הזמן. זה כיף.
האם מקפליי יגיעו ל21 שנה[?] או שתפרשו ותגורו בג'יימיקה עד אז? אנחנו רוצים לעשות את שניהם. אנחנו ננגן ונקליט אבל נגור בג'יימיק לעשות את זה. הטוב ביותר עדיין לא הגיע. כבר יש לי עוד אלבום בדרך בשביל הקיץ הבא. מה??? הקיץ הבא?? וואוו אתם ממהרים בטירוףףף
לא ממש הבנתי איך לתרגם את השאלה האחרונה אבל אני מקווה שהכל בסדר

Fairy of Rock

New member
../images/Emo136.gifיוווווו, איזה חמוד הוא.

"אבל הוא לא יכול להכות אותי בחזרה. זה כנראה יהרוג אותי." נשפכתי פה
תודהD:

butbut

New member
../images/Emo26.gifהיום הולדת של ג'יוהנה-25:]

גאש>< היא יותר גדולה מטום..איך זה יכול להיות?

butbut

New member
../images/Emo87.gifעם טום וחברה:]

אגב היום הולגת היא א היום! זה סתם שרשור של תמונות מן היום הולדת:]

butbut

New member
../images/Emo87.gifהיי גם הארי ואייזי[חברה שלו] שם:]

חמודים=]

butbut

New member
../images/Emo87.gifאוליביה גם שם ודאגי:]]

אוקיי עכשיו באמת בלבלו אותי. שאלתי ילדה והיא אמרה שזאת יום הולדת של אחיות של ג'יוהנה.. ואחרת אומרת שזה של ג'יוהנה עצמה>< גאש. LOL

Sharon Kez

New member
היי,את!!תזיזי את המבט שלך מדאגי!../images/Emo46.gif

חחחחחח הוא והפרצופים שלו 33>>

למעלה