עדכוניישן

butbut

New member
../images/Emo87.gifג'יו נותנת לאוליביה להסביר לשומר שהן

יכולות להיכנס בלי צורך באישורXD.. תפסו את אוליביה בפוזה מצחיקהLOL אממ יש לאוליביה ג'קט יפה ביד!!!!>< גמני רוצה... XD

loli kiss

New member
שמעו אני לא יודעת למה..

אבל אוליביה ממש מעצבנת אותי XDDDDDD רציני. עכשיו אני יודעת שדני מאושר איתה ושהיא חברה שלו וכל זה אבל היא פשוט נראית ביצ'ית כזאתי. לא יודעת להסביר.. גי'ווהנה לעומתה נראית ממש חמודה. בגלל זה כולם כמעט אוהבים אותה ואת טום כזוג
וגם אייזי [חברה של הארי] ממש אחלה.. אבל האוליביה הזאתי.. אוףף למה דווקא היא !? היא גם נראית ממש זקנה בשביל דני
*חחחחח טוב חפרתי* תודה על כל התמונות בוט

HiLa0mcfly

New member
את מקנאה^^

היא נראת אבל זה לא אומר שהיא ככה אם דני איתה אז יש סיבה אולי הוא אוהב אותה~?ברור שכן והיא נראת זקנה כי היא בת 25 [זה לא זקן><*] בקיצור ולעניין גם אני חשבתי ככה עד לפני כמה זמן אבל אין מה לעשות זאת המציאות ודני אוהב אותה!

loli kiss

New member
צודקת ../images/Emo45.gif

האמת שהסיבה היחידה שאני עוד איכשהוא סובלת אותה זה כי דני איתה , ואם הוא איתה כנראה שיש בה משו חח חוצמזה בסופו של דבר- אם טוב לו והוא מאושר אז גמני

אני לא מעריצת דני במיוחד[כמו ואנסי] אבל לדעתי

אוליביה לא משדרת סימפתיה. אין לי בעיה עם ג'יו או איזי או איזו חברה שלא תהיה של דאגסטר.... אבל נקודתית אוליביה לא נראית לי@! תכל'ס אנ'לא צריכה לשפוט, כי דני אוהב אותה וכי מעריצות דני מאשרות אותה, ואם הן מאשרות אותה אז לי אין זכות בכלל לדבר... אבל- פשוט יש לי תחושה מוזרה לגביה. אולי בגלל שהיא כל כך שונה מדני..... וזה לא מקנאה!!!!!!

loli kiss

New member
בדיוק מה שהתכוונתי להגיד ../images/Emo45.gif

הוצאת לי ת'מילים מהפה .. היא פשוט לא נראית לי ! רק שאני לא הצלחתי להגיד למה- את הצלחת [: רק שאצלי מעורבת גם קצת קינאה .. בכל זאת .. זה דני

purple floyd

New member
../images/Emo45.gif

אין לי זכות לשפוט ואם הוא איתה היא בטח נחמדה, אבל החיוך שלה תמיד נראה לי מזויף

O0NoNi0O

New member
איזה עצבניתO:

לרגע חיבבתי אותה מהתמונה שבת אל העלה כשהיא הייתה באיזה פאב. אבל עכשיו בתמונה הזאת היא נראית עצבנית ומתנשאת, כאילו היא צועקת על זה שמולה. לא אוהבת אותה:X

butbut

New member
ותמונות מהאפ-קלוז אולי אני אעלה אח"כ

אם יהיה לי כוח>< תהנו בכול אופן=]

butbut

New member
../images/Emo26.gifהדבר הבא הולך להישמע מטומטם...../images/Emo27.gif

טום פלטצ'ר..הכי סרטון[בצעירותו] יחד עם ג'יו[חברה שלו גם אז]...וזה היה מלפני הרבה הרבה זמן...אבל הרבה!.. הוא נראה שם כמו מגיע חדשות חנוני במיוחד><
בכול אופן-הקטע הוא שזאת שהעלתה את הסרטון ליוטיוב מסרבת להביא ת'מקור שלו.. כי פשוט היא צילמה ת'מסך שלה..וזה כול כך לא ברור-_______________________-
אבל אני אשים את זה כאן בכול מקרה:
חלק 1: http://www.youtube.com/watch?v=Ay08Uhf_fIE
חלק2: http://www.youtube.com/watch?v=eR9FkyFZ-a8&feature=related LOL תהנו:]

butbut

New member
../images/Emo221.gifהסרטון הוא על מחלת האיידס-אם אני לא

טועה...

למעלה