The McWeeknd is here

GILI POYNTER

New member
יוואוו

יווואווו תמידד אמרתי שהוא סקסי*-* חח אמרו לי שהוא מכוער וזאת תמונה לא טוב שלו
אבל הוא כ"כ חתיך : )

ריהותם

New member
McWeekend :D

שיר השבוע של מקפליי
שמעתי את Motion In The Ocean (שיו,זה כזה שם תותחי לאלבום!)היום,אז אני מניחה שהשירים שיש שם
שיר השבוע לא של מקפליי
Beyonce-Sweet Dreams Red Hot Chili Peppers-Out In LA,Police Helicopter,Higher Ground Britney-Unprotected
להקת/אלבום השבוע
McFly- Motion In The Ocean Red Hot Chili Peppers-Out In LA
קליפ השבוע
Beyonce-Sweet Dreams
תוכנית השבוע
אבודים
משפחת סימפסון
סרט השבוע
מרד,אין
משהו שעיצבן
שאני נראית כמו צרפוקאית (משמע,בערך ככה
)
שימח השבוע
יםD: וחברה הביאה לי את הפוסטר הענק של מקפליי ממעריב לנוער
עיצב השבוע
אין לי מקום לפוסטר
הייתי צריכה להוריד את העגיל החדש והמושלם של האינדסטריאל כי הוא רחב מידי והוא כמעט התחיל אינפקציה
ציטוט השבוע
ערס בים"את יודעת,פעם אמרו לי,שאם אני אוכל הרבה,אני אהיה שמן" אני"ו...?"(או יותר נכון,פרצוף שמביע את זה) ערס:"איזה באסה!" גאד,איזה חסר פואנטה זה היה
מאכל השבוע
חטיף אנרגיה ירוק כזה מהבית של אבאD:
מתנגן בראש/בפלייליסט
Motion In The Ocean
תמונת השבוע
מהים.בונים ארמונות בחול
אני בצד ימין בין שני הבנים

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifערס מטומטם ../images/Emo6.gif

עוד ציטוט שנזכרתי בו! ערס:"תחפשי במקושרים אלירן הגבר" אני:"אין לי מקושרים" ערס:"אז מה יש לך,שוקס?"-האתר הזה לא פשט רגל או משהו?XD אני:"לא,יש לי פייסבוק" ערס:"אה,פייסבק,ואללה..."ועוד חירבושים ערסים מטומטמים,לפחות היה לי על מה לצחוק א"כ.

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif

שיר השבוע של מקפליי- דונט נוא וואי שיר השבוע לא של מקפליי- השיר החדש של בלאק איי פיז,Holly, I'm The One להקת/אלבום השבוע- מק.D: קליפ השבוע- אין... תוכנית השבוע- על טבעי סרט השבוע- ממממ...לא נראלי שראיתי,רגע,מה שקורה בוואגס ראיתי השבוע?O___O משהו שעיצבן- ממ אין.. שימח השבוע- לא זוכרת שהיה... עיצב השבוע- היה. ציטוט השבוע- -אבא מקריא לאמא שלי מהתוכניות המוקלטות תקציר של בובספוג- "בובספוג מבקש מסבתא שלו שלא תנשק אותו בציבור כי זה מביך אותו....ואת מצפה שהילד שלנו יצא נורמלי?" אחותי:"שני,מה כדי לי לאכול,פיתה עם שוקולד או ביצת עין" אני:"פיתה עם שוקולד...השעה 12 בלילה O_O" אחותי:"אבל כשאוכלים שוקולד בלילה זה עושה עוד יותר חצ'קונים" אני: "מי המטומטם,חסר המוח,הדבילללל שממציא את השטויות האלה כל פעם מחדש?" אחותי: "אבא" והוא היה מאחורייXDDD מאכל השבוע- שניצל. מתנגן בראש/בפלייליסט- טוניטט גונה ביי אה גוד נייטטטטט תמונת השבוע-
אני אמשיך להוסיף כשאני אחזור הבייתהXD

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif

חח נזכרתי בעוד ציטויטים LOL היה לי ביום האהבה 1000 אסמסים חינם חחח אז כזה התחלתי להתכתב עם אחותי ב-1 בלילה וכאילו אנחנו חדר ליד חדרXDD- אני:"כפרעע איך מתחשק לי לאכול סומסום!" לינוי:"סתמי ינעל ראבוק חח אין לך משהו יותר טוב לרשום?" אני:"מממ..לא כך כך.אז,איך המזג האוויר הלילי בימים אלו לדעתך? תדעי לך-אחלה נושא לשיחה!" לינוי: "חחח יוא שני פרשי בחייאת" אני:"את באה באלימות?תזהרי! את תחששי ממני! אני רעה! בואי אני אראה לך מאיפה משתין הדג! בואיייייי" לינוי:"חח מושפעת כבר אמרתי? י'בת שמנמנה" אני:" בעע עלייך ועל כפות רגלייך! בטלפתיה לא הייתי נוגעת בך!" לינוי:"חח כפרה עלייך מי ירצה בכלל שתגעי בי לפחות תדעי שזה הדדי ואת תדאגי יש אחרים ד"א את כותבת לאט" אני:"תפסיקי לחוש חושים! עמוק (כפול18 ) בתוך תוכך את מתה עליי נ.ב כנ"ל לגבייך" לינוי:"חח נשמה כל הזמן הזה ורשמת שתי שורות בלחץ? אצלך באמת החמצן בדך למוח שותה קפה והולך לבנק" אני:" חהחהחה כמה שאת שנונה אין דברים כאלה יא' אלדד בהכחשה!" לינוי:"חח שנונה? למדת מילה חדשה? הקיצר אחי הגיבור אני פרשתי מחר השכמה לילה טוב.מרונן P:" אני:"תחלמי עליי! תאמיני לי שיהיה לך ליללה מעולה! יאללה...תרשי לי לצטט את ירין ולאחל לך "לילה טוב ראש בורקס!" לינוי: "את רוצה שאני אתעלף מתוך שינה? לילה טוב ראש תריס" טום:"אל תדאגי..לא ירקתי לתוך זה או משהו..."

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifזיהיתי את כל הציטוטים!!!../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

אני מושפעת קשות מאסי וגורי... לפני יומיים בערך עשיתי מרתון של כל הקטעים שלהם...היה קורע
אם לי היו 1000 אמסמסים חינם זה לא היה נגמר טוב...האמליאורהאמ

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif אסי וגורי ../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif

"בוא!!!!!!" "מה פשר הביקור?" XDDDD הכי הרג אותי רונן ואעלדד.XDD

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifלגמריי../images/Emo6.gif

אני מכירה את כל הקטע...אני יכולה לצטט הכל!!!! הרג אותי שאלדד אומר "כנסי פנימה או קחי ת'בית קדימה, תעשי משו!!!"

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif וגם הקטע שאלעדד התחיל לעשות

קארטה או מה שזה לא יהיה XDDDD

MiDdLe Girl

New member
קפאורה...../images/Emo6.gif

"עוד יירד גשם מהריקוד שלך"
"רונן הריקוד שלך מרגיז את האלים..."
אני חולה עליהם!!!!!!!!

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif XDDDDDD

אין הם פשוט ענקיים,אני כל כך הולכת לצפות בזה ב-2 לפנות בוקר ולהתפוצץ מצחוק בכוונה כדי שהבית יתעוררXDD

Kitten Girl 22

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo142.gifחחחחחח../images/Emo6.gif

גם כשאין לנו אסמסים חינם זה נגמר לא טוב....XDD

למעלה