סעעעעעמק גםאני רוצה >:
L Little Sapir New member 28/9/07 #47 ../images/Emo26.gif עוד תמונות מהערב ודאגי עם השיער ../images/Emo36.gif הוא נראה כזה קטן! עד שהתחלתי לאהוב את הארוך הוא גזר! דאגי וטום.
../images/Emo26.gif עוד תמונות מהערב ודאגי עם השיער ../images/Emo36.gif הוא נראה כזה קטן! עד שהתחלתי לאהוב את הארוך הוא גזר! דאגי וטום.
S Sivan McFLY New member 28/9/07 #120 ../images/Emo210.gif ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif
S Sivan McFLY New member 28/9/07 #121 ../images/Emo210.gif אייי הוא והפטמות שלו... אין בהן שומדבר מיוחד!! הם קטנות, חלקות... ו.. ורודות!!! XDDD מה מיוחד בהן?! למרות שאני מאוד אוהבת אותן
../images/Emo210.gif אייי הוא והפטמות שלו... אין בהן שומדבר מיוחד!! הם קטנות, חלקות... ו.. ורודות!!! XDDD מה מיוחד בהן?! למרות שאני מאוד אוהבת אותן
S Sivan McFLY New member 28/9/07 #122 ../images/Emo210.gif לאאאאאאאאאאאאאא מילא שיסתפר... אבל למה הוא לא החזיר למה שהיה לו לפני הליפה??!!! עם הפוני היפה הזה.. הוא נראה פה כמו בן 17!!!! לא לא אני לא מוכנה.. עדיף שיחזיר תליפההה!!!!!!!!
../images/Emo210.gif לאאאאאאאאאאאאאא מילא שיסתפר... אבל למה הוא לא החזיר למה שהיה לו לפני הליפה??!!! עם הפוני היפה הזה.. הוא נראה פה כמו בן 17!!!! לא לא אני לא מוכנה.. עדיף שיחזיר תליפההה!!!!!!!!