עדכונים של מקפליי
ימין|

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo175.gifעדכונים של מקפליי../images/Emo175.gifימין|

בוקר טוב לכולם! היום יהיה עדכון קצרצר:]
הארי היה לפני כמה ימים במשחק קריקט באנגליה זה השם של האירוע: CELEBRITY MATCH, MIDDLESEX, BRITAIN ..תמונות של החתיך ישורשרו מיד:}

rachel malasa

New member
זאת רק אני או שהוא פשוט

מזכיר שחקן כדורגל אנגלי או משו כזה ...??? ><

butbut

New member
../images/Emo26.gifאעאעאעעע העינייםם......./images/Emo99.gif סופיתת

הארי הוא בן אדם חתיך=]]

m i c k e y 15

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo41.gif../images/Emo68.gifEMA-2007../images/Emo41.gif../images/Emo37.gif../images/Emo68.gif

סתם בא לי גיוון באייקונים
עכשיו לענייננו-טקס פרסי המוזיקה של אירופה ה-14 מתוכנן להתקיים במינכן שבגרמניה בראשון לנובמבר כבר אפשר להצביע ולשהפיע ולקבוע מי יהיו החמישיה הסופית בכל קטגוריה. מקפליי לא מופיעים בשום קטגוריה שם אבל אפשר לשלוח את השם שלהם ולהציע אותם לקטגוריות השונות הנה הקטגוריות שאנחנו יכולות להציע ולהצביע לבנים: Band - as McFly; Most Addictive - as McFly - Transylvania Headliner - as McFly Inter-Act - as McFly. איך אתן מציעות הנה הדרך: נכנסות לאתר שלהם משם אתן תראו בתפריט : "VOTE NOW" כנסו ==>כנסו לסתם קטגוריה למשל ל- Band ==> תירדו קצת למטה ותיראו כתוב בקטן קצת "Your nomination" שמה אתן תצטרכו לכתוב את מה שכתבתי לכן באנגלית כמובן הנה איפה שתצטרכו לכתוב-הסבר קטן
כאן מי יודע אולי נצליח להביא אותם לחמישיה הסופית והם יבחרו. תפיצו את הבשורה וגרמו לכל החברים שלכם להצביע
אני ממש רוצה שמקפליי יזכו במשהו
זה הכל לעכשיו
[
"I like the way I'm feeling now..."]

butbut

New member
אווו באמת חיפשתי איך להגיב בדבר הזה..זה מסובך

Lex 1

New member
הצבעתי ../images/Emo9.gif

יהיה מעולה אם הם יזכו במשהו שיביא להם אולי הכרה באירופה DD: טחחח אבל נראה לי הטקס מזה הולך להיות משעמם.. ><"

mcfly danna

New member
טנקס וורי מאצ'...

גאד הוא כזה שקסי....אבל איך אני שונאת את זה יש כיתוב על התמונות...

butbut

New member
חח הכתוביות זה בשביל זכויות היוצרים של הצלמים

שצילמו את זה:]

למעלה