עדכונים של מקפליי
ימין|

DoLi it is Me

New member
../images/Emo178.gif ../images/Emo122.gif עאעאעאעאעא

הוא חתיך הוא חתיך הוא חתיך להלהלה הוא חתיך הוא חתיך לפעמים אני שואלת את עצמי מה הוא עושה בלהקה? שילךך לדגמן XD סתם תסם חחסס וחלילללהההה שלא יעזווב את מקפליייי רגע בוט למה אין תמונות שלו משחק ?

butbut

New member
אממ..כי אלו התמונות היחידות שעלו לבינתיים.אם

יהיו עוד אחר כך נעלה=]]

m i c k e y 15

New member
Kגמרי....מה זה מתאים לו להיות דוגמן באמת חח

הייתי מזילה ריר על פוסטרים שלו וזה XDD

sweet shir

New member
אל תצחקי על השגיאת הקלדה שלי. ];

אבל תודי שהדוגמן באמת כוסון אש XD

sweet shir

New member
Very good!

חחחחחחחחח עברתי ברחוב וראיתי את הפוסטר (הייתי עם חברות), ופשוט עצרתי איזה 5 דקות והזלתי ריר. XD ואז גם תיעדתי בפלא שלי.

PunK RocK 1o1

New member
הדוגמן של קסטרו../images/Emo99.gif

כבר סיפרתי לך על עלילותיי עם הפרסומת של קסטרו
חחח שינית חתימה

DoLi it is Me

New member
זה מה שאמרתי שתי הודעות למעלה

אבל ידגמן תחתונים
XDDD צריכה לעצור את פי

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifתודה על העדכוניםD:

הו גאד, הארי הזה חתיך
!!!!!!!!!1111

Lex 1

New member
תודה בת-אל! ../images/Emo24.gif

וואי הארי שווה ביותר
זה מוכח לי כל פעם מחדש.. ><"

m o r 1 0 2

New member
טנקס בוט../images/Emo8.gif../images/Emo168.gif

הארי כזה שקסי
הלוואי יהיה דוגמן
תודה

m i c k e y 15

New member
../images/Emo41.gifTHNL VIDEO + GREATEST HITS INFO../images/Emo41.gif../images/Emo37.gif

ועכשיו החדשות הכי אחרונות לגבי מקפליי... קצת מידע על השיר THNL
טום כתב 100% מהמילים של The Heart Never Lies
השיר הופק ע"י ג'וליאן אמרי וג'ייסון פרי, המפיקים הרגילים של מקפליי. השיר נכתב בתחילת 2007 והוקלט בין פברואר לבין אפריל. גם נודע שתוכננה הפתעה בקשר לסינגל היום ואנחנו עדיין לא יודעים מה היא.
עכשיו קצת חדשות לגבי ה-"Greatest Hits" האלבום. יהיו 2 גירסאות לאלבום: 1) אלבום אחד רגיל,סטנדרטי, עם כל הלהיטים של מקפליי וכמה שירים חדשים 2) אלבום דולקס! 'deluxe' שכנראה יש בו כמה דברים נוספים,אקסטרה. ומחר יהיה יום שחרור הוידאו של THNL בבריטניה. והנה קצת מידע על זה
זה צולם באמצע הרחוב,מוקף בבניינים ישנים וזה נראה שמקפליי ינגנו, וירטבו, יהיו ממש רטובים[ אני מתה לראות את דני שלי רטוב וסקסי כזה גרר
] ולוידאו יהיו הרבה אפקטים מיוחדים,ויש גם סיפור אהבה במהלך הוידאו. הארי וטום אמרו שזה הקליפ הכי טוב שהם עשו, והאהוב שלהם עד עכשיו. עכשיו כל מה שנשאר לנו זה לחכות
הבנים גם אמרו שהמופע של ה-Greatest Hits יהיה בלתי נשכח! הם ישירו את כל הלהיטים,ויהיו הרבה הפתעות מצחיקות ומרגשות במהלך ההופעה עד כאן-עידכוניישן
[
"I'm glad I shared this with you..."]

Charley XD

New member
אהההההההה ...!!

אוף אני רוצה לראות את זה כבר ... תודה מיקי !!

למעלה