אוו תודה נסט'!! ^^
B baril New member 26/8/07 #22 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifיו תודה י'מלכה../images/Emo47.gif
B baril New member 26/8/07 #20 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאעאעאע הדיסק../images/Emo99.gif שייצא כבר !!!!11 תודה על העידכונים D:
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאעאעאע הדיסק../images/Emo99.gif שייצא כבר !!!!11 תודה על העידכונים D:
L Lex 1 New member 26/8/07 #21 תנקס על הראיונות ../images/Emo9.gif חוץ מאת הראשון שכבר ראיתי חחח סתם.. מממ.. World Of Lovers, הכוונה היא ל-'The Heart Never Lies' או שיר חדש, אחר..? וממה שכתבת באחת התגובות פה ה-DVD נשמע מעולה! ממש הייתי רוצה אותו..
תנקס על הראיונות ../images/Emo9.gif חוץ מאת הראשון שכבר ראיתי חחח סתם.. מממ.. World Of Lovers, הכוונה היא ל-'The Heart Never Lies' או שיר חדש, אחר..? וממה שכתבת באחת התגובות פה ה-DVD נשמע מעולה! ממש הייתי רוצה אותו..
B butbut New member 26/8/07 #26 חח הרוב כבר ראו,פשוט רציתי לעשות למי שלא ראה עדיין סדר של הראיונות:]] ואממ..הDVD בהחלט נשמע טוב..אני רוצה אותו!!XDD
חח הרוב כבר ראו,פשוט רציתי לעשות למי שלא ראה עדיין סדר של הראיונות:]] ואממ..הDVD בהחלט נשמע טוב..אני רוצה אותו!!XDD
L Lex 1 New member 26/8/07 #42 אווו ../images/Emo12.gif רילי? אז יש 3 שירים חדשים? ואממ.. כולם יופיעו גם באלבום החדש שיצא בשנה הבאה..?
אווו ../images/Emo12.gif רילי? אז יש 3 שירים חדשים? ואממ.. כולם יופיעו גם באלבום החדש שיצא בשנה הבאה..?
מ מאיושSP New member 26/8/07 #29 אעע אני כ"כ מזמינה אותו כהוא יוצא! ../images/Emo99.gif תודה על העידכון!
R roni poynter New member 26/8/07 #32 הא אופס לא ראיתי מה רשמת למטהה..!! אני דפוקה לא לשים לב..!!! תודה
Y Yu vi New member 26/8/07 #33 אאאאאאאאאאאאאאאאאאא תודה../images/Emo85.gif וואי הדיסק והדיוידי נשמעים ממש טוב אבל אני מחכה כבר לדיסק החדש לגמריי במרץ ><'
אאאאאאאאאאאאאאאאאאא תודה../images/Emo85.gif וואי הדיסק והדיוידי נשמעים ממש טוב אבל אני מחכה כבר לדיסק החדש לגמריי במרץ ><'
M MyTearsDontFall New member 26/8/07 #35 נצל"ש! עזבתי אתכן עד יום חמישי, אני ביוון וטורקיהD: שבוע טוב ותודה לכל מי שעודדה אותי באמת גרמתן לי להרגיש טוב יותר!!3>
נצל"ש! עזבתי אתכן עד יום חמישי, אני ביוון וטורקיהD: שבוע טוב ותודה לכל מי שעודדה אותי באמת גרמתן לי להרגיש טוב יותר!!3>