עדכונים של מקפליי

McFlyRoni

New member
אני בערך =/

הוא אמר שהם עושים קאברים כי אין להם שירים משל עצמם, ובמשפט הזה נראה לי הוא אמר לפחות 10 פעמים פאקינג... >.< דני התחיל לרקוד (חמודי) אז הוא עשה "מה לעזעזל הוא עושה?! בלהבלהבלהאניהומובנזו**בלהבלהבלה" קיצר הוא דיבר לעצמו מתוך קינאה וטימטום יתר.

Charley XD

New member
בת-אל מלכה ../images/Emo47.gif

דווקא בעיתון הזה ?? טוב שיהיה ... איזה ילד משועמם ומסכן ... שיוציא את השיעמום שלו בלנסות לעצור את הנשימה כמה שיותר מתחת למים !! ג'ורג' ... חח הוא חמוד .... וואי איזה חמודים הם שהם "תופסים רחות" וואי יש סרטון ארוך ?? אני ממש רוצה לראות... בת-אל תודה תודה תודה !!!!!!!

butbut

New member
חחח אם יהיה את הסרטון המלא אני יביא אותו או

מיקי^^ ווקשה

McFly rullz

New member
ס'מפגר הילדדד><

יש לו בעיות בראש שלו....
וווווווואוו ממש תודה על כל העידכונים!!!!!!!!
את מלכה

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאאאא תודה 3>

איזה ילד משועמם פאק :\\\\\\\\\\

just orr

New member
ערב/לילה טוב גם לך! D:

עשו עליהם כתבה בעיתון של... בראץ?
טוב שיהיה, העיקר שיש כתבה D: דוגרי מתאים להם ללכת ולתפוס רוחות!!
אבל איזה סרטון ארוווך... אני פשוט יושבת ומחכה, ומחכה, ומחכה שיגיע הקטע של מקפליי... ו.. הנה הוא בא!!! וחשבתי יראו קצת יותר... אז ראיתי את זה עד הסוף, בתקווה שיגידו עליהם עוד משהו או יראו עוד קטע קטן... אבל לאאאא!!!!!!!!!! למה שניתן לך עוד מקפליי? לא בא לנו!!!!!!!!!! >< והילד הזה משועמם XDDDDDDDDDD ממש לא התעצבנתי עליו, פשוט כי לא לקחתי אותו ברצינות. שיהנה לו. XDD (חוץ מזה, בכלל לא שמעתי מה הוא אומר... לא הצלחתי להתרכז!!! הייתי יותר עסוקה ב"איזה חמוד טוםם" "חיחי איך דני משתולל" "דונט סטופ מי נאווווווווווווו" וכאלה... ><") הם כאלה חמודים בתמונות האלה!!!!!!!!! יאאאא
וגם ג'ורג' נראה חמוד ^^ (אה כן וגם אני לא הבנתי ממש מה הקטע עם האצבעות O.O) תודה רבה בת-אל על העידכונים!!!!!!!

Charley XD

New member
חח נכון גם אני לא !! מה הקטע של האצבעות !

לפחות אני לא לבד חחח כמה מתאים לנו >< אור <צ'רלי>

Yu vi

New member
תודההההההה../images/Emo47.gif../images/Emo85.gif

לא הבנתי מילה ממה שהחסר חיים ששונא את מקפליי אמר XD לא התאמצתי גם להבין
הדבר היחידי שאני זוכרת שהוא אמר זה FUCKING מיליון פעם >< וההופעה הזאת מושלמת אז הייתי מרוכזת בזה
טום כזה חתיכוס שם
וכשדאגי בא לטום כשהוא מנגן זה קורע XD

ווואי תודההה

אני מלכהההה! חחחח סתם בצחוק את מלכה
תודה רבה
עשית לי את היום (;

למעלה