עדכונים של מקפליי

LironPoynter

New member
../images/Emo99.gif

טום נראה באותו היום הכי טוב חח. דאגי נראה כמו ילדה קטנה ויפה.. אוף שיסתפר כבר.>< דני כזה חמווווד, והארי סקסי שמקסי כרגיל. רק שיאריך כבר.><

Yu vi

New member
תודה!! D: ../images/Emo85.gif

טום וג'יאוונה כלכך חמודים ביחד
.

אהעעע!!$%#$@

מיקי תודה על כל התמונות המדהימות
די טום וג'יוואנה כ"כ חמודים ביחד!
והארי ואיזי!
(איפה אוליביה?
) אעעעע די הם כאלה... גררר@#$%

butbut

New member
אולי סתם לא היה לה יום נוח בשביל לבוא:]]

או שהשמועות שהם נפרדו אמיתיות. אחד מן השניים. הייתי רוצה להאמין בשנייה[לא שיש לי משהו נגד אולי'..זה רק ש..היא פשוט לא נראת מתאימה..-אבל היא בחירת ליבו של דני אז בסדר]..אבל אני בטוחה כמעט שהראשונה יותר רלוונטית.

Charley XD

New member
וואי תודה !!

אההההההה מדהימים !! טום וג'יוואנה איזה מתוקים ... וגם הארי ואיזי אוף כל כך כיף לה !!!!!! הוא נראה כל כך גרררר מיקי תודה תודה תודה תודה !!!!!!!!!!!!!

MoVe AlOnG

New member
אוווו

טנקס. תמונות חדשות זה תמיד טוב ^_^ ולמה טומצ'יק נראה קר כזה לג'יי? היא מחבקת אותו והוא פשוט עומד.

YuvalJones

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אווףףף! הם כלכך יפים!
גרררררר וטום ממש התייפה.[ככה אומרים אתזה?]

m i c k e y 15

New member
../images/Emo26.gifGREATEST HITS FOR PRE-ORDER../images/Emo70.gif

רק לפני כמה שעות HMV הודיעו שיש להם את הדיסק החדש של מקפליי-Greatest Hits So Far: The Best Of McFly
האלבום שהולך לצאת ב-5 בנובמבר עכשיו זמין להזמנה [pre-order] זאת התמונה של הדיסק
אבל זאת לא התמונה הסופית של האלבום, זאת רק תמונה זמנית אין הרבה מידע על האלבום אפילו השם עדיין לא אושר אני חושבת.. ככה כתוב- "Mcfly - To Be Confirmed (2007)"
התעניינתם? -לחצו ------- ולעוד משהו..מקפליי עשו ראיון עם מישהו בשם מייקי מהאזור ה-VIP של האתר שלהם לא חשפו הרבה פרטים על כך אבל הוא אמר שהיה כיף מאוד ושהם אמרו להם שהזמר הספרדי הכי אהוב עליהם הוא אנריקה איגלסיאס XDD נוכל להקשיב לראיון בסוף החודש..אני אשאיר אתכן מעודכנות

m o r 1 0 2

New member
תודה רבה מיקי../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

תודה על כל התמונות
מדהימות אחת אחת
אגב תמונה יפה לאלבום
מי לא אוהב את אנריקה,הוא זמר מדהים

m o r 1 0 2

New member
חח...אני יודעת שהיא ישנהXD../images/Emo168.gif

חפיף,כל תמונה שתבחר תיהיה יפה

למעלה