עדכונים של מקפליי

יאאאא הלוואאייי אני מתה שהם יתחתנו כבררר

ולמה את לא סובלת אותה? היא נראית ממש חמודה!! והם כאלה חמודים ביחד!!!

D o u g i e

New member
טח!

המפגרת זרקה את טום לפני שהוא היה במקפליי, שהוא הקים את מקפליי והכל, הוא התקשר לאמר לה, ומה ה**** עשתה? חזרה אליו
טיפשה. היא חמודה והכל... אבל ... טיפשה!

Bleed for Me

New member
לפני כמה שנים היו שמועות שהם

כבר נשואים..לכיתדעי עם כל השמועות האלה..אבל שיהיה להם בכיף!

kelly7i

New member
יווו חחח זה הורג אותי!!!!

כל הקטע מהסגנון של- "חברה של חברה שלי שחבר שלה מכיר את הדוד של בן דוד של טום..........!" XDDDDDDDDDDDD חח שנה קראתי את המשפט הזה בשביל להבין איך השרשרת הולכת חח הרצתי במוח "אז החברה של החברה מכירה את.." XD ולמה את לא סובלת את ג'יוואנה? היא נראית ממש חמודית=]

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo175.gif!!!!!!!!OMGOMGOMGOMGO../images/Emo175.gif../images/Emo36.gif

בננותתת...טום שלח עכשיו בולטיןן...ו..וואו!!!! הוא אומר שם תודה על התגובות של כולם על ההופעה שלהם אתמול בלילה[זה שהם נראים ממש טוב]. וווווווו....הוא אמר שהקליפ כימעט גמור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!OMGזה כול כך מגניב!. הנה הבולטין:] Hey thanks for all your comments about Ant and Dec last night! The video is being finished and hopefully will be up on all the video channels next weekend! We look forward to seeing many of you on our 26 tour dates coming up - starting with Wolverhampton in 2 weeks when we will also be filming a concert DVD, so prepare to be on camera! Here is all the tour info, for ticket info you can just click on this banner - TOM
אני יצרף את הבאנר של ההופעות,למי שזה באמת מעניין

butbut

New member
../images/Emo26.gifתמונות של האלפים הכי חתיכים בעולם:]]

תזהו את מקפליי:] גאש,תראו את הפרצוף של דאגי:XDDDDDDDD
הבאנר לא עולה לתפוז..אז חפיף,אני בטוחה שאף אחת כאן לא מתכננת לנסו לאחת ההופעות הקרובות:]

butbut

New member
נאממ..זה קשור למשהו בתוכנית..חבל שעדיין אין

את הסרטון של זה..ואני גם לא בטוחה שיהיה:]

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifוהנה משהו שיעלה לפנים שלכן חיוך..

לי אישית זה הזכיר את הזמנים שעוד לא הייתי מכירה את כול הסרטונים ביוטוב,וכול פעם הייתי מגלה סרטון עוד יותר מצחיק מהקודם.. כי התגעגעתי לשטויות שלהםXDDD קיצר:] הנה הזכרה קטנה למה בכלל אנחנו אוהבוץ אותם:] לי בכול אופן^^
זה מאותו הערב שהם היו ב-רדיו 1:] XDD הצחוק של דאגי<<<<LOL

McSon of Busted

New member
וואאי תכלס...O.ם

הכי אהבתי את הזה שדאגי הפליץ D: וגם את זה שדני אומר- "היי! איימ דני!" בקול סופר הירו כזהD:

LironPoynter

New member
XD נכווון

"היי, איים דני!" "-אנד איים דאגי!" "אנד ווי אר פרום-" "מקפליי" אומשהו כזה

למעלה