עדכונים של מקפליי

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo175.gifעדכונים של מקפליי../images/Emo175.gif../images/Emo36.gif

בוקר טוב לכולם:] אני לא מאמימנה שאני מעדכנת עכשיו,בכול אופן אני מכפרת על הזמן שאני לא אהיה כאן בסוכות,4 ימים בצפון!!!!>< ולעניינינו:
הארי כנראה נהיה ממש ממש פעיל בזמן האחרון על המחשב,הוא שלח בולטין: Just 3 days to go until opening night in Wolverhampton - we are excited and ready to start the new tour. Thanks for all the myspace comments and messages about the new single and the video! We try to read as many messages as we can and answer some every day. Sorry for those of you messaging about sold out tour dates but there are tickets left for some dates and a few for Wolverhampton so please check! See you all soon! Harry הוא אומר שבעוד 3 ימים המתחיל הטוור הופעות החדש,ואומר תודה על התגובות וההודעות במייספייס ששלחו להם. הם מנסים לקרוא כול הודעה שהם יכולים לקרוא ולענות עליהם כול יום. הם מצטערים אם הם לא קראו את ההודעה שלכם ולא ענו עליה. והוא אומר לבדוק את ה[שחכתי מה זה tickets ואין לי כוח לבדוק].XDD
למי שמעדיין לא הורידה את השיר the heart never lies ורוצה להוריד: http://www.sendspace.com/file/k9pca2
בשורה ממיקי[ההוא שמסתובב תמיד עם מקפליי],הוא אומר שטום חולה,אבל זה כנראה לא ישפיע על ההופעות. אין עדיין מועדי דחייה,כך ש...
יש 2 כרזות של ההופעה המחודשת. LOVE YA!

butbut

New member
../images/Emo26.gifסורי התבלבלתי אלה לא כרזות,זה לוח שנה:]

ואוו חתיכים!@!!!

McFly rullz

New member
אעאעאעאעאעאעא התמונה הזאת בחודש של

המומולדת שלי!!!! טומי ואני נועדנו יחד! חעחע סתם לא. תודההה זה מהמםםםםםםםםםםםםםםםם=]

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאאא בחודש של היומולדת שליDD:

זה סימן משמיים
NOT.

McFly rullz

New member
ביץ'../images/Emo11.gif

נולדת בחודש של דאגיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי>< הקנאה.הקנאה.><

rachel malasa

New member
נולדתי שבוע לפניו XDD

אני ב-23.11 והוא ב-30.11 וגם אני חודש לפני הארי . ! כיף לי ! P:

McFly rullz

New member
היייי נולדת בתאריך של ג'וני דפ.לא?^^

אני ב-3.6^^ השוכח-נשכח
סתם. אני גדולה ממך בשש ימים
אבל קטנה ממך בשנה,לא.?

baril

New member