עדכונים של מקפליי

Dirty wings2

New member
לי יש את התאריך הכי הכי מושלם../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

עכשיו גילתי שדאגי נולד ב3.11 וגם אנייייי
אהעאההההההההההההההDDDDDDDDDDDDDDDDDD: לא

kelly7i

New member
אני אני אני רוצה לוח שנה שלהם!#%^$#

אין לי לוח שנה עדין בחדר

m i c k e y 15

New member
הו סוף סוף תמונות..שמעתי על הלוח אבל בלי

תמונות.. תודה
*רצה להסעהההה*

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאאאא אני גם רוצה אחד ];

just Kaya

New member
מישהו ? עזרה?

לגבי הלוח שנה, בטוח יהיה אפשר לקנות אותו בהופעות, זה ברור. >.< אבל, יש למישהו מושג אם ימכרו את זה אולי גם בVIRGIN או HMV? (אלו החנויות מוזיקה הגדולות באנגליה - אם מישו לא יודע) כי חברים שלי גרים שם, והם באים בנובמבר. והם כבר מביאים לי על הדרך כמה דברים, יש לכם מושג אם יש את זה שם? כי אני לא רוצה להטריח אותם סתם לכת ושלא יהיה. /: פלייזז אם למישהו יש מושג D: וד'א, אני לא מתה D: אני סתם לא פה הרבה.. יש לי המון לחץ בבצפר. /:

butbut

New member
נאמ...אני שמתי רק על אמזון שמוכרים שם..אבל

אפשר לבדוק:] בכול אופן בטח בלונדון זה יהיה בכול חנות,כמו סטימצקי. כי את הלוח שנה שעבר שמקפליי עשו הרבה בנות השיגו בקלות מחנויול שהיו בקניונים שלהם:]]

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo175.gifהמשך../images/Emo175.gif../images/Emo36.gif

ועוד משהו בקשר לטקס בפרסים של ניקולודיאון. אם לא הייתה לי עוד 5 דקות הסעה אולי הייתי מתרגמת:] זוהי התגובה של דני: Looking foward to the Nickelodeon Kid's Choice Awards next month?Well they certainly could br interesting... The UK version is to be hosted by McFly.Trouble is they don't know why anyone would want them to do it. Singer Danny Jones admits: "I don't know why they've gone with sh***y presenters like us.It'll be a shambles - I can't read an autocue,me!I'll just have to make it up." Unmissable me thinks. אוווו אני מחכה לטקס הזה.

Lex 1

New member
../images/Emo27.gifתרגום אניבדי?../images/Emo37.gif

מחכים בציפייה לטקס פרסי בחירות הילדים של ניקולודיאון חודש הבא? טוב הם בודאי יכולים להיות מעניינים.. את הגרסה הבריטית ינחו מקפליי. בעיה היא שהם לא יודעים למה מישהו רוצה שהם יעשו את זה. הזמר דני ג'ונס מודה: "אני לא יודע למה הם בחרו במנחים גרועים כמונו. זה יהיה בלאגן - אני לא יכול לקרוא autocue [אני לא מצליחה למצוא מה זה אבל אני חושבת שזה מאיפה שקוראים את השורות שלהם בהנחיה, אני אשמח לתיקון], אני! אני רק צריך להשקיע לא לפספס [ושאר המשפט כתוב ללא הגיון..
]. אתם מוזמנות לתקן אותי.. פשוט ניסיתי להיות נחמד.. לא הלך.. ><" אווריבדי וויש מי לאק איימ אוף מיי ווי טו אוניברסיטת בר-אילן, ג'יזס! תנקס בוט
יום טוב לכן

Lex 1

New member
אוו תודה! ../images/Emo9.gif למרות שהיה רק בסדר.. ולא מעבר..

McFly rullz

New member
מיי לאב-../images/Emo50.gif!!!!!!!!../images/Emo23.gif

מחזיקה לך אצבעות!!
ותודה על התרגום

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifתודה לקס../images/Emo23.gif

XDDDDDDDDDDDDD אני כלכך רוצה לראות את הטקס הזה כבר!

למעלה