עדכונים של מקפליי

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo175.gifעדכונים של מקפליי../images/Emo175.gif../images/Emo36.gif

היי בננות,ערב\אח"צ טובים!!:]] לענייניינו:
מקפליי שינו את הפרופיל תמונות שלהם,הם שמו גם את הזמנים החדשים של ההופעות:] אני ישים את זה כאן:] המייספייס של הבנים למי שרוצה לראות: http://www.myspace.com/mcfly
ובנוסף הם שמו אתה שיר THE HEART NEVER LIES..שהולך עוד דקה למייספייס שלי.
דני שלח בולטין: Check out an edit of our single on our page + single info. We are off for our tour tonight - first show Thursday night, see ya Danny." סורי על העידכון הקצרצר:] 3> LOVE YA!

McFly rullz

New member
בהחלט יפה../images/Emo99.gif

יותר מיפהההההההה
אעאעאעא הם נראים כ''כ טוב~!~

DesertRose7

New member
ואוו, הויניל נשמע כל כך טוב!!

אני כל כך צריכה להשיג אותו!! ורגע.. פספסתי משה והם עושים קאבר לאמברלה המדובר או משו אחר? ואני חייב להגיב לשיר ולקליפ הזה כי לא הייתה לי הזדמנותעד עכשיו- השיר מראה המון התקדמות, בעיקר במוזיקה ובלחנים שסוף סוך שומעים אותם כמו שצריך עד כדי שהמוזיקה פשוט סוחפת אותך איתה וכאלה שיריםאני רוצה מהם. יש כמה.. אבל יש לאן להתקדם עוד. המילים.. דיי מקפליי טיפוסי. ואני מתכוונת לשינויים שתמיד אפשר למצוא אצלם מאלבום לאלבום ומתקופה לתקופה. הם תמיד מנסים להראות שהם מצליחים להתבגר ולהשתפר ולהיפתח. יש לזה כל כך הרבה פוטנציאל ועם זה, זה עדין כל כך קיצי
אבל זה בסדר.. אלה מקפליי
וככה אני נזכרת כל פעם מחדש למה אני אוהבת אותם אני אוהבת סיפורים בקליפים והם מנסים להכניס את זה כל עם יותר ויותר וזה נראהלא רע בקליפ הזה, מזכיר לי משום מה את 4AM של הפרופטס מה שהצחיק אותי זה שקליפ ראשון בגשם כי סוף סוף זה לא יהרוס את הפןשל דני
וכן.. הארי סקסי כהרגלו
קראתן?! אני אתפלא את האמת

roni poynter

New member
קראתייי=]

והםם עושים קאבר לאמברלהה אמברלהה..של ריאהנהה!! טחחח ואת צודקת בכל מה שאמרתת !=]

DesertRose7

New member
אוי הבושות!!

אני לא מאמינה ששרשרתילא נכון
שחר, יש מצב את מוחקת את זאת ואני אשרשר שוב??

butbut

New member
ת'אמת,כן קראתי הכול..מתוך סקרנות:]

נאמ,אני חושבת שזה די טעות להגיד שהדיסק נחדש הור קיצ'י,אני חושבת שהרעיון שלו הוא לגמרי שונה משאר הרעיונות האחרים של שאר הדיסקים\סינגלים ווטאבר:] בכול אופן,הסכמתי עם זה שאמרת שאלה מקפליי,וזה מתאים להם. XD הם עדיין נערים,מרגישים את זה בשירים שלהם=]]

DesertRose7

New member
הכוונה היא לשיר

ברור שהדיסק לא קיצי (או אולי דווקא כן..
) בגלל שהוא בעצם אוסף של כל שאר הסינגלים אני מרגישה שהוא קיצ'י כי הם פחות או יותר חוזרים על אותו תוכן שכבר היה פחות או יותר רק עם טאץ' מחוספס (??( קצת יותר. אבל זה עדין אותו תוכן. וזה בדוק כמו שאמרת, הם עדין נערים ומן הסתם שזה ישתקף

butbut

New member
ת'אמת..נכון,זה די מעצבן שהם מוציאים דיסק

חדש,שיש בו שירים לא חדשים..חוץ מ-2>< זה דבילי לגמרי. אבל אוקיי.

sweet shir

New member
אני קראתי טחחחחח

חחחחחחחחחחחחחח הצחקת אותי בקטע של הפן של דני. XD שזה נכון לחלוטין, ד"א. חחחחחחחח ואני די מסכימה איתך על כל מה שאמרת~ אני ממש אוהבת את הלחן, אבל המילים ממש מטופשות לדעתי חח כאילו~ "יש אנשים שבוכים ויש אנשים שצוחקים יש אנשים שמתים ויש אנשים שחיים אבל אנחנו המאהבים והלב של משקר"?! >< מהליריקס הפחות מוצלחים שלהם.......... XD הארי אכן סקסי כהרגלו. 3> וכן, הם עושים קאבר לאמבלרה. חחחחחחחחחחחח שסיפרו לי אני פשוט צחקתי וצחקתי... ופשוט לא הפסקתי לצחוק.

rox love BSM

New member
אבל יש גם את:

"שתילחם אני אעמוד לצדך" ו "שתיפול אני אהיה מאחורייך" (כאילו יתמוך בך) לפי דעתי זה לא מטופש...

DesertRose7

New member
../images/Emo45.gif

גם אהבתי את כל הקטע הממשיך של "לאסוף את החתיכות" אבל הם הרגו אותי עם - SOME PEOPLE LAUGH SOME PEOPLE CRY SOME PEOPLE LIVE SOMEPEOPLE DIE כאילו, באמא שלכם.. מה אתם אומרים.. אבל מה אני מדברת?! השיר של מקפליישאני הכי אוהבת זה THE GUY WHO TURNEDHER DOWN שהוא אחד השירים הכי קיצ'ים בעולם

sweet shir

New member
חחח זהו!!! זה הרג אותי הקטע הזה! ואחרי ששמעתי

את זה הפסקתי להקשיב למילים של השיר.... ופשוט הקשבתי למנגינה. ^___^ ואני הכי אוהבת שירים מROTTF שגם לא מי יודע מה מתוחכם........... חחחחחחחח

sweet shir

New member
ממ השיר בכללי מטופש בעיניי, לא אמרתי שאין

משפטים יפים בתוכו. ספציפית המשפטים שאת רשמת לא "נוגעים" בי, אני מוצאת אותם קיטצ'יים מדי.. אבל נגיד אני אוהבת את Some people run right into the fire.... או משהו כזה חחח ולא התכוונת שהנושא מטופש.. לודעת.. אני לא מצליחה למצוא מילה טוב להסביר. אני חושבת שהמילים חרא בקיצור. חחחחחחחחחחח

למעלה