**של=לא. X:
K kelly7i New member 26/9/07 #39 חח אל יהרוס לו את הפןXD את, תקשיבי, שאלה לי אליך-> אני חייבת להבין למה את אדומה???
J just chenis New member 26/9/07 #41 אממ נראה לי שזה בגלל שהיא היתה פעם מנהלת.. או שסתם יצאתי דפקה עכשיו
D DesertRose7 New member 26/9/07 #44 משהו כזה.. אדום בפורומים בתפוז אומר בדרך כלל שזהאיזה מומחה בתחום. אבל מה זה מומחה למקפליי?! חחח.. אז כן הייתי מנהלת ודניאל החליטה לצ'פר אותי עם צבע מיוחד
משהו כזה.. אדום בפורומים בתפוז אומר בדרך כלל שזהאיזה מומחה בתחום. אבל מה זה מומחה למקפליי?! חחח.. אז כן הייתי מנהלת ודניאל החליטה לצ'פר אותי עם צבע מיוחד
M m i c k e y 15 New member 26/9/07 #43 אני חיית להגיד- דני כ"כ כ"כ חתיך פה../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif
B butbut New member 25/9/07 #6 אווו,חבל שלא פרסמתי את זה כהמשך לעדכונים של הבוקר.. איפה דניאל כשצריך אותה לסדר את הלבאגן שלי? XDDD
F FallOutGirl New member 26/9/07 #14 ../images/Emo80.gifבשביל זה אני כאן../images/Emo3.gif לשרשר את זה לעדכון ששמת בבוקר?
B butbut New member 26/9/07 #17 אממ לא,לא חשוב.רציתי בשביל שהבנות כאן לא יתבלבלו,אבל אני רואה שרואים שזה עדכון חדש,אבל אם אני יצטרך אני ישלח לך הודעה פרטית:] תודה=]
אממ לא,לא חשוב.רציתי בשביל שהבנות כאן לא יתבלבלו,אבל אני רואה שרואים שזה עדכון חדש,אבל אם אני יצטרך אני ישלח לך הודעה פרטית:] תודה=]
B butbut New member 25/9/07 #8 XD אגב-כנראה ששבוע הבא אם את בבית בחופש.. תצטרכי לפרסם כול השבוע עדכונים:]
L Lex 1 New member 25/9/07 #11 תנקס בוט' ><" ../images/Emo23.gif חקרתי הכל בספייס שלהם.. טחחח >< ואהבתי את ההחלפה של ה- ב- , בסלוגן של השם בוגר יותר..? אני לא יודעת..
תנקס בוט' ><" ../images/Emo23.gif חקרתי הכל בספייס שלהם.. טחחח >< ואהבתי את ההחלפה של ה- ב- , בסלוגן של השם בוגר יותר..? אני לא יודעת..
Y Yu vi New member 26/9/07 #16 תודהD:../images/Emo85.gif אני ממש רוצה לשמוע תגירסה שלהם לאמברלה!!! XD [אני לא אוהבת תשיר הזה, אז יהיה מעניין לשמוע אותו בגירסת מקפלייD: ]
תודהD:../images/Emo85.gif אני ממש רוצה לשמוע תגירסה שלהם לאמברלה!!! XD [אני לא אוהבת תשיר הזה, אז יהיה מעניין לשמוע אותו בגירסת מקפלייD: ]
B butbut New member 26/9/07 #19 עזבי ת'גירסה..תדמייני לך את דני עם המבטא הכבד שלו,או טוםם...שרים את זהXDDD גאש=]