יאאייייי מגניייייייב 3>
B baril New member 7/10/07 #54 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111 בהיטס? ייאייייייייייייייייייייייייייייי
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111 בהיטס? ייאייייייייייייייייייייייייייייי
Y Yu vi New member 8/10/07 #61 OMJ OMJ OMJ OMJ../images/Emo2.gif../images/Emo85.gif אני יושבת ככה :OOOOOOOOOOOOOOOOO הוו מיי ג'אד. כל הלהיטים. כל הלהיטים. עאעאעאעאעאעאעע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!#%#$*&%)%*^)^%$% אושר גדוללללל D: ~אממ כן, סליחה על התגובה המתלהבת~ מחר זה מחר .
OMJ OMJ OMJ OMJ../images/Emo2.gif../images/Emo85.gif אני יושבת ככה :OOOOOOOOOOOOOOOOO הוו מיי ג'אד. כל הלהיטים. כל הלהיטים. עאעאעאעאעאעאעע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!#%#$*&%)%*^)^%$% אושר גדוללללל D: ~אממ כן, סליחה על התגובה המתלהבת~ מחר זה מחר .
ה המלאכית בלבן New member 8/10/07 #66 XDDDDD אז רגע; זה ביום שלישי בבוקר, ב10 ? *מקווה שכן* כי אין לי מה לעשות ביום שלישי בבוקר בכל מקרה D:
XDDDDD אז רגע; זה ביום שלישי בבוקר, ב10 ? *מקווה שכן* כי אין לי מה לעשות ביום שלישי בבוקר בכל מקרה D:
B baril New member 7/10/07 #53 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאת פשוט מלכה../images/Emo47.gifתודה :}
O OneStepCloser New member 7/10/07 #57 ס'חמודיםDDD: אווווווווווווווווווווווווו hottest celebrity? harry: Dougie DDDDDDDDDDDDDDDD: חחחחחחחחחחחחחחח אופ ><' אני אוהבת אותם .
ס'חמודיםDDD: אווווווווווווווווווווווווו hottest celebrity? harry: Dougie DDDDDDDDDDDDDDDD: חחחחחחחחחחחחחחח אופ ><' אני אוהבת אותם .
J just orr New member 8/10/07 #60 תנקסס D: בכתבה שלהם ב- TV היטס, הארי לובש חולצה של להקה? כי זה מה זה מוכר לי אולי מעטיפה של דיסק שנראה לי יש לנו בבית XD ושוב, תודה על הכל
תנקסס D: בכתבה שלהם ב- TV היטס, הארי לובש חולצה של להקה? כי זה מה זה מוכר לי אולי מעטיפה של דיסק שנראה לי יש לנו בבית XD ושוב, תודה על הכל