|מפגש פורום!!

kelly7i

New member
פאקקקקקקקקקקק רק עכשיו קמתי!!!!!!!!!!!

כוונתי שעון מעורר לחמישה ל-9 [קולאטים כמה זמן היה אמור להיות לי?!?!?!?!]\ והרגע קמתי!!!!!!!!!!!!!!! יוווווווווו

McFly rullz

New member
../images/Emo7.gifבאלי לקבור את עצמי באדמה עמוק עמוק.:(

למה אני לא יכולה לבוא למען ה'?!?!?! למה הוא רוצה שאני לא אבוואאא????????
נמאס לי. אבל נאיוואי תהנו!

roni poynter

New member
אני לא ראיתייי אותככןן=[[[!!!!!!!!!!

איפה ההיתןן.....חיכיתי שם איזה עשר דקות רבע שעהה ואז אמרו לי לרדת..ולא נתנו לאפחדד לעלות לגגג...\ מה קרה שםם? מישי מוכנה להסביר למה לא נתנו לעלות לגגג? איזה זייןן דווקא כשבאתי לא ראיתי אתכןןן ולא נתנווו לעלות .אאארארראר

kelly7i

New member
כן היה באלגן עם השומרים, כי היה מפג

מפגש של ישראבלוג, אז היינו במקום אחר בעזריאלי, לא היה לך פלא שך אף אחת מאיתנו???

kelly7i

New member
../images/Emo2.gif היית מבקשת ממני!

חח פעם הבאה אני יפיץ מס' טלפון שלי לכולם או משוXD

McSon of Busted

New member
איכזבתם.

פעם שנייה, מפתיע? לא ממש! בקיצור כל מי שהייתה היה נורא נחמד לראות אתכן ולצרוח באמצע הקניון על הדיסקים של אריאל ועל התמונות DD: השלט שלי היה יפה, רק חבל שבכלל לא ראיתן אותו ;; לא נורא אני שומרת, מפגש הבא אהובותיי יהיו ^בתקווה!!^ ואני מקווה שיהיה קצת יותר מעניין. =\\ לוקסוס יא דיכאונית תחייכי קצת
אה ו....מצטערת שגרמתי לך לבוא

חצמבוש

New member
אני בכלל לא נהנתי

הרגשתי חרא אני כל שניה החזרתי ביובל ובריל כי הרגשתי שאני עוד שניה נופלת ומתעפלת ונסעתי ישר הביתה אגב יובל ובריל תודה שליוותן אותי לתחנת רכבת ודאגתן לי כ"כ טאנקס:)3>

Lex 1

New member
מגלומנית. ../images/Emo11.gif.

לא באתי רק בגללך.. ><" סתם, סליחה אם באסתי אני כזאת לפעמים. *מסן [ןתפסיקי לסנן]*

kelly7i

New member
לא ראיית אותך!

לא ראיתי עוד הרבהההה אני מבינה, זה עצוב לי! אוף ככה זה שבאים עם חברות, אני עוד פעם בקושי הסתובבתי איתכן והצלטלמתי וזה, גרר פעם הבאה אני יבו אלבד או משו או יביהר להם שאני מתפצלת מהם ><

McSon of Busted

New member
אבל ב-12:00 קבענו.../images/Emo69.gif

את יודעת איזה טירוף אני וטל עברנו כדי להגיע בזמן?? קצת דיוק לא יזיק לאפחד בצבא
סתם עזבי זה לא חשוב כבר..פעם הבאה לירון ומאי יבואו ויהיה לי באמת את מי לפגוש.. כי לקס בטוח לא תבוא DDD:

O0NoNi0O

New member
חח כן אבל זה מוקדם!

הייתי באה אם זה לאט היה בשתיים עשרה לפנות בוקר! ישנים בשעות כאלה!XD אבל לקבוע את זה באחד וחצי ואפחת לא תמות, היא תישן יותר טובXD

למעלה