עידכוניישן

loli kiss

New member
הרגת אותי ../images/Emo6.gif

"יופי! כן זה הצחיק אותי.. אבל הוא דפוק!! הוא קוף!!! ועוד איזה קוף... - אומייגד איזה פלגמט!!! הוא כזה אוטיסט!!! מי היה מאמין שהראש מחוסר אייקיו הזה שר את DKW ואת NA?! איי.. אלוהים נותן ואלוהים לוקח - הוא נראה כמו ילד קטן שבא להגיד להורים שלו שהוא נכשל במבחן XDDD - כןכן.. FIRE "
רציני דני פלגמט !!! פלגמט מדהים ושקסי
אבל פלגמט XD הוא נראה כ"כ שיכור כל הסירטון
הוא עושה דברים כ"כ לא צפויים !

yaelsee

New member
וואי סיוון הרגת אותי! ../images/Emo6.gif

XDDDDD איי.. אלוהים נותן ואלוהים לוקח XDDDDD כל כךךךך נכון! קיצר... את אחת השרוטות [במובן חיובי, כן?] D:

loli kiss

New member
אוווו ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

וואייי זה כזה טוב XD *נכתב תוך כדי צפייה* דיי דני כ"כ מצחיק בהתחלה
אוו גאדד איך הוא מציג ת'שומר שלו והשומר צוחק כזה אז דני: "yes, he's a funny men" חחח ואז הוא דופק התנגשות בדלת. וWTF עם המטף כיבוי אש?!@#$%^&*&%$^#%@ איך הוא מפעיל אותו ואז בטעות משפריץ על עצמו XDDD "fire do do do dooo fire" חחחחחחחחחחח הוא קרוע. ודני ,כשמתחיל המשחק בפלייסטיישן: "we've got a game on" בקול מוזר כזהה #$@%$^% הווו הצמידים של דאגי. שקסי
אוו איך הוא מסדר ת'שיער במראה וקורץ למצלמה
ודאגי עם השיר של מלך האריות
אני בהתקפת צחוקק איזה
עשו לדאגי והארי כשהם ירדו יד ביד במדרגות XDDDD ממש סיפור אהבה. איך טום בתיסכול, כשהם רצים בפרומו של ניק: "i have no idea. i hate my life" שתוק טיפש
טום מדבר בחזרות של ניק ודני תוקע חיוך מאחוריו חחחחחחחחח אוו דני וליל' כריס בקרב איגרוף XD אומאיגאד איך דני קורע אותו ! כריס נותן מיליון מכות. דני נותן אחת וכריס צורח
ווואי טום מצא דרך להחזיר לדני ודאגי אני רואה XD אוו החיוך של דניי
, דאגי: "noo! i'm having a poo! live me alone" בקול מאוד משונה XD *אותו קול שהוא עושה רוב הסירטון דרך אגב* זהו , נגמר. אוו זה היה אחד הטובים ! סורי על החפירה הייתי חייבת. ס'חמודים.

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif הולי קאאאאאאאאאאאבולי ../images/Emo11.gif

~נכתב בזמן צפייה~ אזהרה: התגובה פקאצית ביותר! גאד. איזה פשושוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אני כזה כולי רואה את דני מסביר בהתלהבות ואני יושבת ככה
מרותקת למסך הוא כזה פשוש
דאגי. כמה צמידיםםםםםםםםם אתה כלכך יפההההההההההההה איזה צמידים יפים כמוך
אאאאאאאאעעעעעעעעעעעעעעע איך הוא שרררררררררררר אעאאעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע והארי מתופף ברקע
עוד פעם. ה-צמידים. ה-דאגי. אעאעאעאעא. ~מעולפת~ אאאאאאאאוווווייייי איזה חמודיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם דאגי והארי בלב
אויש מתוקוניםםםםםםםםםםםםםם ~טום. שתוק. זה לא מעניין אף אחד. איפה דאגי?!?!~ אווווווי כולם לבושים אותו הדבר |מאוהבון| חמודושונים שלי :) טום. אתה חתיכת אידיוט. אתה מבלה את כל היום בחברת האנשים הכי מדהימים בכדור הארץ ואתה שונא את החיים שלך?! אויש. פשוט שתוק.
דני כלכך חמוד כשהוא מתאבק
מה זה? מה ליל כריס נדחף?! לכל מקום! גאד! הוא נמצא בפאקינג כל מקום! קדימה דני! תכניס לו!
גאש הוא כלכך נקבה הליל כריס הזה
חה!!!!!!!!! טום מחזיר לדני ומצלם אותו בשירותים! גו טום גו טום! מסכן עשו לו את זה בUCAP הקודם
חחחח דאגישי
you need to poo? so poo!

Fairy of Rock

New member
../images/Emo136.gifתווודה../images/Emo24.gif

איזה חמוד דני בהתחלה
וכשהוא קורץ
עם המטף של המכבי אש איזה אדיוט דאגדאג כשהוא חש מלך האריות
דאגי והארי
איזה זוג
ודאגי כשהוא מדבר למצלמה כשהם צילמו את KCA
ליטל כריס, כולו כזה "אני מפחד"
דני ודאגדאג בשרותים, סופסוף מישהו אחר חוץ מטום
תווווווווודה

talosh1234

New member
בנות כנסו עכשיו כולןן !!!

נכון שראש אחד הורידו את להקת פופ ?!! אז עכשיו נכנסתי לטופ 10 : http://www.tapuz.co.il/rosh1/ והם החזירו ! ומקפליי מקום אחרון שם !!!!!!!! תתחילו לשלוח להם מכתבי נאצה !! מה הקטעע שלהםם ?!!

McFly rullz

New member
אני שונאת את ראש1 רשמית../images/Emo11.gif

לאאכפת לי כתבה מעודדת,כתבה לא מעודדת הם קקות ראש1-תחנקו אמן אמן בתוך השרותים קבורים באסלה.

Lior1590

New member
אז למה הם לא רשמו אותם???

איזה מפגרים הם!! עכשיו אנשים לא מודעים לכך שהם משתתפים ולא יצביעו להם

למעלה