חחחחחחחחחחח
R RockinKeren New member 7/10/09 #37 ../images/Emo226.gifכן, אבל היא גם אומרת שהוא חמוד D: הוא טרול חמוד
D DannyMcFly New member 7/10/09 #51 ../images/Emo189.gifחחח את אדם מאוד לא החלטי!../images/Emo69.gif../images/Emo6.gif
R RockinKeren New member 7/10/09 #62 ../images/Emo226.gifתראי, אני אוהבת את דני, אחרי הכל הוא דניD: והוא חמוד, וסקסי, אבל... אני פשוט לא אוהבת את איך שהוא נראה ( ) ><" כל אחת והטעם שלה לא? D:
../images/Emo226.gifתראי, אני אוהבת את דני, אחרי הכל הוא דניD: והוא חמוד, וסקסי, אבל... אני פשוט לא אוהבת את איך שהוא נראה ( ) ><" כל אחת והטעם שלה לא? D:
D DannyMcFly New member 7/10/09 #64 ../images/Emo189.gifחח נכון, אבל אני לא מבינה איך את יכולה להגיד שהוא חמוד וסקסי אבל את לא אוהבת את איך שהוא נראה..
../images/Emo189.gifחח נכון, אבל אני לא מבינה איך את יכולה להגיד שהוא חמוד וסקסי אבל את לא אוהבת את איך שהוא נראה..
R RockinKeren New member 7/10/09 #66 ../images/Emo226.gifהאמXD חמוד = אופי D: סקסי זה סתם D: ואני פשוט לא אוהבת את איך שהוא נראה, זה פשוט ככה, כבר יותר משנתיים XD
../images/Emo226.gifהאמXD חמוד = אופי D: סקסי זה סתם D: ואני פשוט לא אוהבת את איך שהוא נראה, זה פשוט ככה, כבר יותר משנתיים XD
D DannyMcFly New member 8/10/09 #92 ../images/Emo189.gifאת אמרת שזה ככה רק שנתיים לפני שנתיים היה לו שיער חלק
R RockinKeren New member 8/10/09 #93 ../images/Emo226.gifהא לא XD התכוונתי שאני חושבת ככה כבר יותר משנתיים, כי אני מכירה אותם שנתיים ומשו חחחח :] אפעם לא חשבתי שהוא חתיך, מההתחלה XD
../images/Emo226.gifהא לא XD התכוונתי שאני חושבת ככה כבר יותר משנתיים, כי אני מכירה אותם שנתיים ומשו חחחח :] אפעם לא חשבתי שהוא חתיך, מההתחלה XD
D DannyMcFly New member 8/10/09 #95 ../images/Emo189.gifאהה חח אני ממש בהתחלה שרק ראיתי אותם באני והמזל שלי חשבתי שדאגי חתיך וז עבר לי מהם לאיזה שנתיים ורק בחצי שנה האחרונה התחלתי לשמוע אותם שוב
../images/Emo189.gifאהה חח אני ממש בהתחלה שרק ראיתי אותם באני והמזל שלי חשבתי שדאגי חתיך וז עבר לי מהם לאיזה שנתיים ורק בחצי שנה האחרונה התחלתי לשמוע אותם שוב
S stavik love mcfly New member 7/10/09 #84 ../images/Emo73.gif אעהאהע ../images/Emo99.gif איזה מדהים!
S stavik love mcfly New member 14/10/09 #109 ../images/Emo73.gif איזה חמודדדד!!!!!../images/Emo99.gif
D DannyMcFly New member 7/10/09 #53 ../images/Emo189.gifחחחחח../images/Emo6.gif רות אני ממש ממליצה לך על השניה שאהבתי לך
D DannyMcFly New member 7/10/09 #55 ../images/Emo189.gifחח מצאתי עוד אחת[נשבעת שזאת האחרונה../images/Emo9.gif] אבל אני לא יודעת אם היא נחשבת כי בקושי רואים את העניבה
../images/Emo189.gifחח מצאתי עוד אחת[נשבעת שזאת האחרונה../images/Emo9.gif] אבל אני לא יודעת אם היא נחשבת כי בקושי רואים את העניבה
R Ruth Fletcher New member 7/10/09 #86 ../images/Emo121.gif../images/Emo44.gifוואיי מור את יכולה להחליט את? T^T זה ממש קשהה XD