לוח מודעות

כולל

New member
היסטוריה של גאים

מישהו יודע אם יש ספר בעברית על ההיסטוריה העולמית של גאים ? או על הנושא של מישהו שכותב על יציאת מהארון ?

Yaniv-DC

New member
../images/Emo32.gifהרשו לי להזמין אתכם

שלום יקירי, כפי שחלקכם יודעים עבדכם הנאמן מנהל כבר למעלה משנה את פורום "אירוויזיון" ממש כאם בתפוז, ארוע שמחזיק בשלוש מתוך חמש התוכניות הנצפות ביותר מאז עלה ערוץ 2 לאוויר ונכנס המושג "רייטינג" לחיינו. בעקבות האהבה הגדולה לתחרות של כמה מחברי הפורום ועבדכם, ישבה קבוצה של אנשים גדולים מגדולי התורה ופיתחה את אתר האירוויזיון הגדול והמקיף ביותר בעברית ברש, שאני בטוח שיתחרה במקיפותו גם באתרים הבינ"ל בנושא. הרשו לי להזמין אתכם לבקר באתר "יורוקלאב" תבואו, יש מקום לכוווולם! אתר "יורוקלאב" פורום אירוויזיון

../images/Emo26.gif../images/Emo20.gif לוח מודעות ../images/Emo20.gif../images/Emo36.gif

איבדתם את ג´ירפת המחמד הגאה שלכם? מזג האויר קריר לעונה זו של השנה? קניתם נעלים של ורסצ´ה ואתם חייבים לספר לנו? לוח
פה במיוחד בשבילכם....

Liroy25

New member
נפתחה גלרית תמונות חדשה

"האבקות גברים" לכל אוהבי הז´אנר.

.m

New member
ועוד אחת

של ג´ייסון בהר. וזה הזמן להזכיר לכם שאם חשקה נפשכם בגלריה בנושא מסויים/אדם מסויים אתם מוזמנים לשרשר את הבקשות לסיכום השבוע, או לפנות במסרים אישיים.
mai

מה? מה??? (עוגי מתעורר) ../images/Emo99.gif

ג´ייסון בהר? מאיפה הבאתם את התמונות? למה הן כ"כ קטנות? קחו לדוגמה את התמונה הזאת
ככה צריך...

ועוד אחת מהממת...

תמונה מסוף העונה הראשונה של רוזוול... גרררר ארררג וד"א - אם עוגי לא טועה, הוא שם תמונות של ג´ייסון לפני המווווון זמן בפורום אחר (ע"ע בנים בלבד), אולי אפילו את אותן התמונות... ואם אתם אוהבים את ג´ייסון
אז יש עוד תמונות כאן...

.m

New member
תודה עוגי

לא שמתי לב שהתמונות לא נפתחות טוב, הנושא בבדיקה. אתם בהחלט מוזמנים להוסיף עוד תמונות - כולן תוצבנה בגלריה המתוקנת.
mai

תודההההההההה../images/Emo70.gif

איזה כיף! ואיזה שירות - מהיר, אדיב ומקצועי
צפי לטיפ ענק
אבל לאן נעלם ג´ייסון בגד-ים האדום?

EyeSeeYou

New member
הולי ראית? קיבלנו טאג ליינס

ולא רק אחד אלא שניים
"התרגשות ברקטום" ממש
(למדתי את הביטוי הזה מחבר - לא להתנפל)

Holy Devil

New member
../images/Emo2.gif שניים../images/Emo35.gif ../images/Emo2.gif

אני רק כאיתי את ´ICU מאוהב (...שוב...)´ שמח להיות באור הזרקורים (כל עוד אתה, אהובי איתי..
)

EyeSeeYou

New member
אני לא אשם שאתה מגיב ב24 שעות איחור

וחומד, יו סטיק וויד מי ותמיד תהיה באור הזרקורים

Holy Devil

New member
אני קצת |off| בזמן האחרון..

אני נמצא פה פעם בכמה ימים.. אבל משתדל לענות ולתת לך צומת

למעלה